- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 30
- Konu Sahibi Evham Perisi
-
Şentepe ne tarafta idi
sincan a uzak vs demişsiniz de hızlı tren metro vs herşey var
sincan kendisi bir Anadolu ili kadar idi son bir kaç yıldır gitmedim daha da büyümüştür
4+1 de kv ile oturuyorsan senin bir odan vardır 2+1 sana saray gelir neden küçük olsun
bizim ev 3+1 de ne oluyor sanki
bir yatak odası bir çocuk odası bir çalışma odası bir de salon işte oturduğumuz yer
anladığım kadarı ile sen çalışmıyorsun, eşinin de evde çalışılan bir işi yok biizm çalışma odası size lazım değil 2+1 yeter çocuk yoksa 1+1 de yeter hatta
huzur olsun tek göz olsun
eşya vs düşünme
az eşya kolay hayat
bir baza, bir dolap hadi bir şifonyer ile yatak odası tamam
oturma grubu bir masa bir tv hadi bir de tv sehpası ile orta sehpa ile de salon tamam
diğer odayı da çamaşır odası mı yaparsın çocuk varsa ona mı yaparsın bilemedim
beyaz eşyaları da taksit ya da varsa altın vs halledersin
geçen kv bulaşık makinesi baktım 750 TL fulll çelik Arçelik makine vardı neymiş eski modelmiş yenilerden daha iyi
arayınca daha neler bulunur
Sentepe yenimahalleye bağlı canım evde hiç ayrım yoktu ben sadece oturma odası ve yatak odası kullaniyodm diğer odalar misafir ve annemlerin odasiydi isim olmuyodu çocuk da yok öyle büyük eşyalar sorun değil de ivir zivir çok eksigim var bileziklerimle araba almak istiyoruz taksitle odeyecegiz inşallah
tamam doğru biliyormuşum
bence çok sıkıntı olmaz arada gidip gelirsin de
eşyalarını sonra gördüm
bence temel olarak yeter onlar
beyaz eşya işte biraz maddi olarak sıkar
onun dışında ıvır zıvır dediğin de tabak bardak
onlar da hallolur bir şekilde
mandaldı çamaşırlıktı leğendi derken olur
takma kafanı
çocuk da yokmuş yavaş yavaş alır yerleşirsin
ben burada da yazmıştım az olunca daha değişik çözümler üretiliyor
doğalgazım bağlanmadığında fırında borcamda yağda yumurta bile yapmıştım
Benim esimde vardiyali calisiyordu eskiden .b..k..de ankara tandoganda simdi baska yer de calisiyor fakat cok zor bi durum .evin kucuk olmasi daha iyi senin icin hem kafan rahat olur hem temizligi kolay olur .eviniz hayirli olsun allahm umarim bendeboyle bi ayrilik yasarimMeraba canlarm sizlerden yardım almak istiyorum ben kayinvalidemle oturuyorum şu an aramızda Karar aldık iyiyken ayrılalım dedik ve ayrılmaya karar verdik şimdi ben ankara sentepe de oturuyorum merkezde ama eşim sincan da çalışıyo yol parası odememk için oraya gitmek istiyoruz şu an 4 + 1 oturuyorz 2+ 1 e gitmeyi düşünüyoruz acaba zorluk çeker miyiz eşyalarm var zaten beyaz eşya hariç eşimin gece Vardiyası oluyo acaba aranızda böyle olan var mı gece sıkıntı oluyo mu iki oda sıkıntı olur mu ben küçük ev seviyorum aslında ama fikir danışmak istedim zaten masa Gümüşlük tarzı şeyler almadım sevmediğim için nasıl dosemeliym
Sen mi ayrilmak istemedin yoksa?Kayinvalidem iyidr sağolsun zor ikna etti beni ama :)
yani merkezden kastınız ne bilmiyorum ama şentepe de çok merkez sayılmaz aslında; en azından sincan kendi başına bi dünya aradığınız herşeyi bulabilirsiniz alışveriş, giyim konularında hesaplıda ayrıca sincan, eşiniz nöbetteyken yalnız kalmak konusuna gelince eğer yalnız kalmaktan çekinmiyorsanız sıkıntı olmaz hatta kafanı bile dinlersin dedim ya sincan başlı başına bir dünya hem hala eski mahalle havaları, komşulukları var, kimbilir belki de harika komşular edineceksin, gözünü korkutma, hakkında hayırlısı olsunBenimki bi hafta gece bi hafta gündüz 3 + 1 istemiyorum küçük ev kullanışlı olur dimi bencede az ismerkezden uzak olmak korkutuyor biraz ):
Benimki bi hafta gece bi hafta gündüz 3 + 1 istemiyorum küçük ev kullanışlı olur dimi bencede az ismerkezden uzak olmak korkutuyor biraz ):
Bende etlik Antares tarafındayım...
Şentepe Sincanın yanında küçük kalır canım...
Çok gelişti Sincan rahat edersin ...
kiralarıda çok uygun
Ben 3+1 DEN 1+1 e tasindim keske daha once tasinsaymaisim dedim . Cok rahat oluyor toplamasi temizligi super kolay vakit sana kaliyor,, sevmedigin isine yaramayacak hic birseyi goturme . Ben ole yaptim
Benim esimde vardiyali calisiyordu eskiden .b..k..de ankara tandoganda simdi baska yer de calisiyor fakat cok zor bi durum .evin kucuk olmasi daha iyi senin icin hem kafan rahat olur hem temizligi kolay olur .eviniz hayirli olsun allahm umarim bendeboyle bi ayrilik yasarim
Sen mi ayrilmak istemedin yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?