Kızlar yardım (:

Aynen canım bende öyle düşündüm almadım ya ferah olsun istiyorum ama sıcak ve küçük olsun da istiyorum az eşya küçük ev mis

Şentepe ne tarafta idi

sincan a uzak vs demişsiniz de hızlı tren metro vs herşey var

sincan kendisi bir Anadolu ili kadar idi son bir kaç yıldır gitmedim daha da büyümüştür

4+1 de kv ile oturuyorsan senin bir odan vardır 2+1 sana saray gelir neden küçük olsun

bizim ev 3+1 de ne oluyor sanki

bir yatak odası bir çocuk odası bir çalışma odası bir de salon işte oturduğumuz yer

anladığım kadarı ile sen çalışmıyorsun, eşinin de evde çalışılan bir işi yok biizm çalışma odası size lazım değil 2+1 yeter çocuk yoksa 1+1 de yeter hatta

huzur olsun tek göz olsun

eşya vs düşünme

az eşya kolay hayat

bir baza, bir dolap hadi bir şifonyer ile yatak odası tamam

oturma grubu bir masa bir tv hadi bir de tv sehpası ile orta sehpa ile de salon tamam

diğer odayı da çamaşır odası mı yaparsın çocuk varsa ona mı yaparsın bilemedim

beyaz eşyaları da taksit ya da varsa altın vs halledersin

geçen kv bulaşık makinesi baktım 750 TL fulll çelik Arçelik makine vardı neymiş eski modelmiş yenilerden daha iyi

arayınca daha neler bulunur

Sentepe yenimahalleye bağlı canım evde hiç ayrım yoktu ben sadece oturma odası ve yatak odası kullaniyodm diğer odalar misafir ve annemlerin odasiydi isim olmuyodu çocuk da yok öyle büyük eşyalar sorun değil de ivir zivir çok eksigim var bileziklerimle araba almak istiyoruz taksitle odeyecegiz inşallah

tamam doğru biliyormuşum

bence çok sıkıntı olmaz arada gidip gelirsin de

eşyalarını sonra gördüm

bence temel olarak yeter onlar

beyaz eşya işte biraz maddi olarak sıkar

onun dışında ıvır zıvır dediğin de tabak bardak

onlar da hallolur bir şekilde

mandaldı çamaşırlıktı leğendi derken olur

takma kafanı

çocuk da yokmuş yavaş yavaş alır yerleşirsin

ben burada da yazmıştım az olunca daha değişik çözümler üretiliyor

doğalgazım bağlanmadığında fırında borcamda yağda yumurta bile yapmıştım

O ivir zivirlar çok aklımı karistiriyo halledebilir miyim bilmiyorum zormus ay bu işler

Bende etlik Antares tarafındayım...
Şentepe Sincanın yanında küçük kalır canım...
Çok gelişti Sincan rahat edersin ...
kiralarıda çok uygun

Ben 3+1 DEN 1+1 e tasindim keske daha once tasinsaymaisim dedim . Cok rahat oluyor toplamasi temizligi super kolay vakit sana kaliyor,, sevmedigin isine yaramayacak hic birseyi goturme . Ben ole yaptim

Benim esimde vardiyali calisiyordu eskiden .b..k..de ankara tandoganda simdi baska yer de calisiyor fakat cok zor bi durum .evin kucuk olmasi daha iyi senin icin hem kafan rahat olur hem temizligi kolay olur .eviniz hayirli olsun allahm umarim bendeboyle bi ayrilik yasarim

Bende küçük evi severim ama tıkış tıkış olmasın fazla eşya ancak sizi yorar az ve öz olsun zaten oturma grubun yatak odan var.

canım şu anda 4+1 bir ama zaten 1 oda kv dir. yani aslında3+1 de oturuyorsun diyebiliriz 2+1 gayet uygun çok sıkılacağını sanmıyorum ayrıca kv de helal olsun sen de kıymetini bil

Benimki bi hafta gece bi hafta gündüz 3 + 1 istemiyorum küçük ev kullanışlı olur dimi bencede az is merkezden uzak olmak korkutuyor biraz ):
yani merkezden kastınız ne bilmiyorum ama şentepe de çok merkez sayılmaz aslında; en azından sincan kendi başına bi dünya aradığınız herşeyi bulabilirsiniz alışveriş, giyim konularında hesaplıda ayrıca sincan, eşiniz nöbetteyken yalnız kalmak konusuna gelince eğer yalnız kalmaktan çekinmiyorsanız sıkıntı olmaz hatta kafanı bile dinlersin dedim ya sincan başlı başına bir dünya hem hala eski mahalle havaları, komşulukları var, kimbilir belki de harika komşular edineceksin, gözünü korkutma, hakkında hayırlısı olsun

2+1 iki kişiye yeter zaten çok eşyanız da yokmuş.
sincanda her şey mevcut merkeze gitmeye ihtiyaç duymazsın.
gerekirse de metro var artık kızılaya rahat gidersin.

Bende kutu gibi hoş bi ev olsayeter diyorum 4 + 1 ttemizliği bitmiyodu bide iki erkek malesef düzen olmuyo canım
Ben 3+1 DEN 1+1 e tasindim keske daha once tasinsaymaisim dedim . Cok rahat oluyor toplamasi temizligi super kolay vakit sana kaliyor,, sevmedigin isine yaramayacak hic birseyi goturme . Ben ole yaptim

Sende mi beraber oturuyosn canım :)
Evet ya ben istemedim :)

Sen mi ayrilmak istemedin yoksa?

Tek derdim ıvir zvirlar canım biraz takıntılı iinsanım malesef ddüşünür dururm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…