- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 30
- Konu Sahibi Evham Perisi
-
yani merkezden kastınız ne bilmiyorum ama şentepe de çok merkez sayılmaz aslında; en azından sincan kendi başına bi dünya aradığınız herşeyi bulabilirsiniz alışveriş, giyim konularında hesaplıda ayrıca sincan, eşiniz nöbetteyken yalnız kalmak konusuna gelince eğer yalnız kalmaktan çekinmiyorsanız sıkıntı olmaz hatta kafanı bile dinlersin dedim ya sincan başlı başına bir dünya hem hala eski mahalle havaları, komşulukları var, kimbilir belki de harika komşular edineceksin, gözünü korkutma, hakkında hayırlısı olsun
sincan değilse de eryaman daha uygun olur ben site tarzı seviyorum cık cık komşuluk sevmem.
Sincan merkeze uzak değil ki, sentepe daha beter bence
Sorma sorma yerinde olsam herseyimi alir rahat rahat ayiririm evimi su an halime cok uzuluyorum kaynanam herseyime karisiyor bi cok konu acmisimdir bu konuyla ilgili dedigim gibi senin yerinde olmak icin neler vermezdim yanlis anlama ayrilmak konusunda diyorum ..Sende mi beraber oturuyosn canım :)
Evet ya ben istemedim :)
Çok fazlaymış canım hakikaten ben dublex sıfır binada 750 ye oturuyorum...Aynen canım sentepede 1000 tl kira ödüyorz 120 aidat zorlanıyoruz çok zor
Çok fazlaymış canım hakikaten ben dublex sıfır binada 750 ye oturuyorum...
Sorma sorma yerinde olsam herseyimi alir rahat rahat ayiririm evimi su an halime cok uzuluyorum kaynanam herseyime karisiyor bi cok konu acmisimdir bu konuyla ilgili dedigim gibi senin yerinde olmak icin neler vermezdim yanlis anlama ayrilmak konusunda diyorum ..
Ilerde cocuk dusunuyomsunz?
Eger kira derseniz olablir kcuk ev ama satin alicaksaniz zarar edersiniz ilerde. Tasinmak zorunda kalirsiniz.
Yok canim kira ama alsak da 2 + 1 olur bi cocuk odası bi benim bi Salon yetmez mj ki şu an yok çocuğum :)
Oyle her zaman degil ara ara esimi kiskanir benden bazen laf sokacak olur lafini yer oturur pek be derse takmamaya calisiyorum artik.cahil sonucta yapacak bisey yok .yok daha cocugumuz ama dusunuyoruz ..Kaç yıldır oturuyosn canım ya benim annem karismaz hakkını yemem kendi annemden yakındır çok severm onu çocuğun felan var mı
Egerki salon VE misafir odasi diye 2 odayida isgal etmezseniz bence olur. Turkiyede cok kisi yapiyor bunu, en gereksiz seyler arasinda. Bence guzel 2+1.
canm şimdi durumdan durama değişir bu. kiraya çıkacaksan eger az eşya küçük ev derim. Eger ev alacaksanız gelecegi de düşünmek lazım. çocuk olacak mutlaka. o yüzden ömürlük ev alacaksan 3+1 tavsiye ederim. kiraya çıkacaksan çocuk da yoksa amerikan mutfak 2+1 hatta iki kişiye 1+1 bile yeter.
Oyle her zaman degil ara ara esimi kiskanir benden bazen laf sokacak olur lafini yer oturur pek be derse takmamaya calisiyorum artik.cahil sonucta yapacak bisey yok .yok daha cocugumuz ama dusunuyoruz ..
1 sene 3 ay oldu evleneli bizimde bende hic korunmadim esim korunuyordu 6 aydir istiyoruz bizde yok hala yeni ay yeni umut bizim icinBen hiç korunmadim ama su an olmuyo 1 sene 3 ay oldu şimdi de kararsizim eşimistiyo hayirlisini diliyorum canım Allah sabır versin ayrılma gibi durumun yok mu
kuzum kiraysa eger çocuk da yoksa kesinlikle küçük ev ideal hem eşya çok gerekmez. Bi oturma odası bi yatak odası yeter. sadece çok kişilik yatılı misafir kabul edemezsin o kadar.Kiraya cikicam canım ev alırım ama kredi çekmek istemiyorum o yüzden kiraya :)
kuzum kiraysa eger çocuk da yoksa kesinlikle küçük ev ideal hem eşya çok gerekmez. Bi oturma odası bi yatak odası yeter. sadece çok kişilik yatılı misafir kabul edemezsin o kadar.
1 sene 3 ay oldu evleneli bizimde bende hic korunmadim esim korunuyordu 6 aydir istiyoruz bizde yok hala yeni ay yeni umut bizim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?