Kızlar yardım (:

4 yıldır 2+1 de oturuyorum. Tek sıkıntısı misafire yatacak yer bulamamak. Ben ev alırsam 3+1 istiyorum. Ayrıca da yeni evliyken eşim 1hafta gece 1hafta gunduzcuydu ohhh bazen super olursun eşim evde yok keyfim beyde yok şimdi yine gecelu gündüzlü çalışıyor. Bazen iyi oluyor alışıyor insan.

Peki etrafında birileri var mı akraba gibi benim kimse olmucak da

Peki etrafında birileri var mı akraba gibi benim kimse olmucak da
Kv yan tarafta ama yok gibiler. Laf sokmaya gelirler ama ihtiyac halinde asla. Dogumum yaklastiginda bile anasini cagirsin diyen insanlar. neyse yasadigim yer tekin degil hirsizlik cok olurk. Evimde alarm ve kamera var. Keyfimde yerinde.

Sincandan mi bahsettin kendi yaşadığın yerden mi :)
Kv yan tarafta ama yok gibiler. Laf sokmaya gelirler ama ihtiyac halinde asla. Dogumum yaklastiginda bile anasini cagirsin diyen insanlar. neyse yasadigim yer tekin degil hirsizlik cok olurk. Evimde alarm ve kamera var. Keyfimde yerinde.

A pardon pardon :) bende sırf ondan korkuyorum :)
Telden girmek biraz sikinti. Bnm yasadigim yerde ayda bir iki hirsiz girmis die duyarsin. Sonra silah sesleri cigliklar polish sirenleri vs. Karsi capraz komsu vr onun yanindakine hirsi Girdi. Arka sokakta cocuk calindi. Esm elektrikci alarm yapti kameta takti rahatim yani. Teksas mubarek.

Aayyy benim konudan bana niçin bildirim gelmemiş hiç bakmasam gormucem bende 19.10.2014 canım ben evi taşıdım bilee sincandan tutmadik merkezi yerde tuttuk kaynannecimde karşımda tam denk geldi :)
Evet 31.08.2014 buzum :)) amin canim insallah 19 sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…