Kızlar yardım (:

Evham Perisi

❣ Peygamber sünnetidir: SEVMEK ❣
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
823
19.494
488
30
Meraba canlarm sizlerden yardım almak istiyorum ben kayinvalidemle oturuyorum şu an aramızda Karar aldık iyiyken ayrılalım dedik ve ayrılmaya karar verdik şimdi ben ankara sentepe de oturuyorum merkezde ama eşim sincan da çalışıyo yol parası odememk için oraya gitmek istiyoruz şu an 4 + 1 oturuyorz 2+ 1 e gitmeyi düşünüyoruz acaba zorluk çeker miyiz eşyalarm var zaten beyaz eşya hariç eşimin gece Vardiyası oluyo acaba aranızda böyle olan var mı gece sıkıntı oluyo mu iki oda sıkıntı olur mu ben küçük ev seviyorum aslında ama fikir danışmak istedim zaten masa Gümüşlük tarzı şeyler almadım sevmediğim için nasıl dosemeliym

Küçük ev =az iş. Çok severim küçük evi malesef 3+1 de oturuyorum . Benim de eşim haftada 2 gün nobetci. Gece tek kalıyorum tv açıyorum oturma odasında uyuyorum izleyerek uyuyorum.

Benimki bi hafta gece bi hafta gündüz 3 + 1 istemiyorum küçük ev kullanışlı olur dimi bencede az is merkezden uzak olmak korkutuyor biraz ):

Sincan eskisi gibi değil oldukça gelişti korkacak birşey yok bence
Küçük ev iyidir ya kendine daha çok zamanın kalır

eşyaların tam olarak neler var eğer en büyük odasında oturacaksanız ki genelde küçük evlerde öyle olur orayı hem oturma hem misafir odası gibi yaparsınız

Kendi yeriniz eviniz olsun ama küçük olsun ...Sincanda artık eskisi gibi değil , sıkılmazsınız bayağı gelişti...Şimdiden güle güle oturun...

Sadece eşin ve sense yeterlı kucuk ev hem cabukda ısınır . Çok esya alıp kalabalık etmeyecksen .

Ahhhh küçük ev hayalim benim
Şu an 3+1 deyim ama 2 odanın kapısı kapalı hiç girmiyorum ama sürekli temizlik istiyor
2+1 amerikan mutfaklı ev istiyorum ben de :)

2 kişi çok rahat edersiniz 2+1 de
Sincan da Nergis durağının orada oturmuştum ben bi süre güzeldi ya tabi 5 sene önceydi

Bencede en doğru kararı almışsınızz.. Eryamanda oturmuştum 1 yıl zemin katlarda bile demir yoktu çok şaşırmıştm ve o ladar güvenilir bi yerdi ki ben çok tek kaldm ve günlerce sincanı bilmiyrm açıkcası.. Küçük ev çok kullanışlı şuan küçük evdeym eşyalarmda ona göre çabuk dağılıp çabuk toplanıyor yatak odası beyaz eşya koltuk takımı eve göre yeterli bence

Bi yatak Odam bide otura grubugrubum sehbam ve unitem var çok kalabalık kalabalikdegil evim köşe takimini muftagima almistim o yüzde salona masa almadım gumuslukte sevmiyorum hiç :)
eşyaların tam olarak neler var eğer en büyük odasında oturacaksanız ki genelde küçük evlerde öyle olur orayı hem oturma hem misafir odası gibi yaparsınız

Bi yatak Odam bide otura grubugrubum sehbam ve unitem var çok kalabalık kalabalikdegil evim köşe takimini muftagima almistim o yüzde salona masa almadım gumuslukte sevmiyorum hiç :)
oh ne güzel işte ya ben seviyorum kutu gibi evleri ve sade eşyayı benim ilk evim öyleydi yok misafir odasıymış yok oturma odasıymış falan ayırım yoktu ama buradaki salon çok büyük olduğu için kışın zor ısınıyor mecbur ayırmak zorunda kaldım ben mutfağında köşe varda zaten masa alıp napacaksın boşver gümüşlük falan zaten yer doldurmak için var. Hiç gerek yok.

kotulukle ayrılsaydınız bunların hıc bırını gozunuz gormezdı.oluruna bırakın cok uzatmadan ayrılın

kotulukle ayrılsaydınız bunların hıc bırını gozunuz gormezdı.oluruna bırakın cok takılmadan ayrılın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…