Kızlar yardım...

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
Kızlar eşim sosyal medya kullanmama, arkadaşlarımla konuşmama izin vermiyor daha önemlisi ailemle konuşmamı kısıtlamaya çalışıyor haftada 1 kez konuş hergün konuşma diyor mesajlaşma ailemle ortak WhatsApp grubundan çıktı hiçbişeyi anlatma vs diyor ailemle konuştuğum zaman surat yapıyor kavga çıkarıyor yada ailemle konuşurken bağırıp duymalarını sağlıyor . 8 ay sonra abimin düğünü var oğlum 6 aylık olacak ben seni yollamam yada çocuğu bırak git diyor bir sürü sıkıntı yaşadık bunların hepsini ailemle konuşmama vs bağlıyor. Bende günde 2,3 kez konuşuyorum ailemle çünkü gurbetteyim arkadaşım yok ve çok sıkılıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin.

Geri adim atma. Atarsan hep oyle gider. Copsuz uzum istiyor gurbete gotur disari cikarma, bir de ailesiyle gorusturme oh ne ala.

Edit: Arkadaslar ayni durumda gurbette cok bayan var sizin bu yasadiginiz esaret hayatini anneannelerimiz, annelerimiz yasindaki bayanlar yasadi siz yasamayin artik ya. Dogan cocuklar da harcaniyor, psikolojileri bozuk oluyor. Degistirelim artik bazi seyleri.

niye ailenle konuşmana bu kadar karışıyo ailenle bazı konulrla konuşup etkilenip eşine mi yansıtıyosun yani niye sevmiyo aileni

Buyuk harflerle sana ne diyeceksin. Abinin dugununden 3 4 gun once atlayip gideceksin cocugunu alip. Seni kisitlamasina izin verirsen omrun boyle gecer. Simdi karsi durursan bi sansin olur

Mutlaka bir sebebi olmalı, insan durduk yere aile kısıtlaması koyması için sorunlu olması lazım.

Kızlar ailemle asla eşim evim hakkında konuşmuyorum zaten gurbetteyim ve ailemin bilhassa Annemin çok zor bir hayatı var kanser tedavisi gördü tansiyon hastası ve yoklukla mücadele ediyor hani kendi sorunlarımı anlatıp onu üzemem hatta çoğu kez neden bize hiçbişeyi yansıtmıyorsun vs diye serzenişte bulundukları olur. Eşim sadece kendisi olsun hayatımda ona muhtaç olayım sadece onu seveyim kimse beni sevmesin aramasın sormasın istiyor.

oglumherseyim , herkes sana burada açtığın konularda yardımcı olmaya çalışıyor, fikir veriyor. Evlendiğin günden beri dayak yediğini, ve aldatıldığını söyledin. Şu an da şiddetine psikolojik boyutta devam ediyor ki fiziksel şiddete yine dönüşecek bunu çok iyi biliyorsundur... Sen ısrarla kocanı sevdiğini ve ayrılmaya cesaret edemediğini söylüyorsun. Seni döverken karnın burnunda olmasına rağmen karnına beline vuran biri var karşında... Sen harekete geçmedikten sonra çocuğunu da döver bu.
Biz ne desek boş.

Tabi senin ailen yok.Ağaç kovugundan ciktin sen.
Asla izin verme sana baskı yapmasına. Senin ailenle ne kadar görüşmek istediğine ancak sen karar verirsin.
Karşısina geç gözlerinin içine bak ve şunu söyle,
Onlar benim ailem sende kocamsin. Kocam olarak kalmak istiyorsan ailem ile ilişkilerine karışmayacaksin. Karisacaksan kapı orada!

Öyle haklısın ki bizler bu kadar pasif durduktan sonra kadın cinayetleri bitmiyor. Neden cesaret edemez bir insan değil mi hani mutluyum desem değilim varlık içinde mi yaşıyorum muhtac değilim ama varlık içinde de değilim hiçbir eşle tutulur sebep yokken ben neden cesaret edemiyorum . hepiniz yazdığınız her harfte o kadar haklısınız ki.

Owww ben bunlari bilmiyordum. Engelliyorum o zaman konu sahibini. Hicbir sey yapmayacak insan tavsiye ister gibi gorunerek negatif elektrigini bosaltmasin bize.

Normal bir durum degil taviz verme Allah yardimcin olsun hamilesin iyi hissettirmesi gerekiyorken bu yaptigi hic hos degil.

Sindirilip kabullenmişsin de ondan, ailenin haberi var mıydı bu durumlardan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…