- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Buyuk harflerle sana ne diyeceksin. Abinin dugununden 3 4 gun once atlayip gideceksin cocugunu alip. Seni kisitlamasina izin verirsen omrun boyle gecer. Simdi karsi durursan bi sansin olurKızlar eşim sosyal medya kullanmama, arkadaşlarımla konuşmama izin vermiyor daha önemlisi ailemle konuşmamı kısıtlamaya çalışıyor haftada 1 kez konuş hergün konuşma diyor mesajlaşma ailemle ortak WhatsApp grubundan çıktı hiçbişeyi anlatma vs diyor ailemle konuştuğum zaman surat yapıyor kavga çıkarıyor yada ailemle konuşurken bağırıp duymalarını sağlıyor . 8 ay sonra abimin düğünü var oğlum 6 aylık olacak ben seni yollamam yada çocuğu bırak git diyor bir sürü sıkıntı yaşadık bunların hepsini ailemle konuşmama vs bağlıyor. Bende günde 2,3 kez konuşuyorum ailemle çünkü gurbetteyim arkadaşım yok ve çok sıkılıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin.
Boşanmaya ne dersin?Eşim sadece kendisi olsun hayatımda ona muhtaç olayım sadece onu seveyim kimse beni sevmesin aramasın sormasın istiyor.
Öyle haklısın ki bizler bu kadar pasif durduktan sonra kadın cinayetleri bitmiyor. Neden cesaret edemez bir insan değil mi hani mutluyum desem değilim varlık içinde mi yaşıyorum muhtac değilim ama varlık içinde de değilim hiçbir eşle tutulur sebep yokken ben neden cesaret edemiyorum . hepiniz yazdığınız her harfte o kadar haklısınız ki.oglumherseyim , herkes sana burada açtığın konularda yardımcı olmaya çalışıyor, fikir veriyor. Evlendiğin günden beri dayak yediğini, ve aldatıldığını söyledin. Şu an da şiddetine psikolojik boyutta devam ediyor ki fiziksel şiddete yine dönüşecek bunu çok iyi biliyorsundur... Sen ısrarla kocanı sevdiğini ve ayrılmaya cesaret edemediğini söylüyorsun. Seni döverken karnın burnunda olmasına rağmen karnına beline vuran biri var karşında... Sen harekete geçmedikten sonra çocuğunu da döver bu.
Biz ne desek boş.
oglumherseyim , herkes sana burada açtığın konularda yardımcı olmaya çalışıyor, fikir veriyor. Evlendiğin günden beri dayak yediğini, ve aldatıldığını söyledin. Şu an da şiddetine psikolojik boyutta devam ediyor ki fiziksel şiddete yine dönüşecek bunu çok iyi biliyorsundur... Sen ısrarla kocanı sevdiğini ve ayrılmaya cesaret edemediğini söylüyorsun. Seni döverken karnın burnunda olmasına rağmen karnına beline vuran biri var karşında... Sen harekete geçmedikten sonra çocuğunu da döver bu.
Biz ne desek boş.
Sindirilip kabullenmişsin de ondan, ailenin haberi var mıydı bu durumlardan?Öyle haklısın ki bizler bu kadar pasif durduktan sonra kadın cinayetleri bitmiyor. Neden cesaret edemez bir insan değil mi hani mutluyum desem değilim varlık içinde mi yaşıyorum muhtac değilim ama varlık içinde de değilim hiçbir eşle tutulur sebep yokken ben neden cesaret edemiyorum . hepiniz yazdığınız her harfte o kadar haklısınız ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?