Kızlar yardım...

Nasıl bir düşünce istiyorsunuz mesela? Pek tabii ki çoğunluk "eşini karıştırma, ailenden kopma" diyecek. Ee? Sonra?

hiçbir konuşmanızda
ailenizden örnek vermeyin

abim de böyle istiyor ama
ya da babam da böye diyor ama

gibi
bunlar sizin haklı olduğunuz için yanınızda insan var gibi düşündürse de karşı tarafa etki altındayım mesajı olarak gidiyor

geri adım atmayın
bugün bunu yarın başka şeyi ister
kavgasız ev yok
her konuştuğunuzu söylemeyin
her mesajınızı göstermeyin

15 haftalık hamileyim ve eşimden evlendiğim geceden beri şiddet görüyorum
Bana verdiği zararın tanzimini istediğimi söylediğim de ölümle tehdit ediyor daha dün gece silahı çekti kafama sikacakti silahı elinden aldım kendimi banyoya kilitledim .
arkadaşlarım tam tersi ayaklarım sağlam basıyor. doğruyu yanlışı çok net görüyorum oğlum için ve kendim için en doğru kararı vereceğim emin olun .

Bebeğiniz için en doğru karar yukarda alıntıladığım şeyleri yapan bir adamla beraber olmaya devam etmeniz yani. Gerçekten doğruyu ve yanlışı çok net görüyorsunuz.
Ortada bir bebek olmasa, kendinizi istediğiniz kadar yakın, yetişkin bir kadın olarak yapacaklarınız beni ilgilendirmiyor, hayata bu şekilde bakan bir insana yorum bile yapmam ama ortada bir bebek var. O bebeği ben bir yabancı olarak düşünüyorum da siz nasıl onun geleceğine bu kadar yabancı olabilirsiniz?

Size bir önceki konularınızın birinde bunu yazmışım. Kendinizi düşünmüyorsunuz da, çocuğunuzu da mı düşünmüyorsunuz?

Şu mesajınızı görene kadar yine bir nebze olsun yumuşak olacağım dedim ama yok yani olmuyor arkadaşım sen iyi misin? Anneni engellemek ne demek? Yarın sizi morgtan mı almalarını istiyorsun, bebeğinle beraber? Ne diyelim şimdi sonra yorumlarımıza bozuluyorsun ama anlamıyorum. 7 aylık hamileyken dayak yiyp suçu üstüne almışsın bir de. Ne desek boş, ne akıl verilecek şimdi ben bilemedim.

Sessizce uzaklaşalım onu istiyor. İllaki gelir yuva kolay kurulmuyor, çocuğun için sabret yorumları.

değilim dimi iyi değilim böyle olmamalı dimi. O gece eve geldik sarıldı vurduğu yeri öptü geçti herşey öyle inandım ki söz verdi bir daha olmayacak dedi 8 aydır hep yaptığı gibi inandım. düzelir diye umuyorum hep geçecek sabırlı ol hele bi çocuğun doğsun diyor ailesi o zaman değişecek biz az mı dayak yedik diyor kv kp arıyorum yardım edin bana yoruldum diyorum doğuma kadar sabret diyor bende bekliyorum sabırla boşa bekliyorum dimi

Az önce bir konu vardı hemen hemen aynı mevzu buda.
Şimdi bir insanın açtığı 10 konunun 9 u bire bir aynı olduğu
zaman ciddiyetle yaklaşmak çok kolay olmuyor.
Onun için şunu özellikle söylemek istiyorum.

Konu sahibi
Eşinin yapısı belli, yaptıkları belli, hali tavrı belli.
Şimdi ailenle görüşmene izin vermiyor tamam anlıyoruz.
Ama bu adamın bunu yapması şaşırtıcı değil ki.
Bunu artık biz öğrendik, senin de biliyor olman gerekmiyor mu?

Boşanamazsın, tavır koyamazsın, ailene anlatamazsın.
Sana göre çaresizsin, Allah yardım etsin den başka söyleyebileceğin
bir şey yok.

O zaman bende diyorum ki
Bırak
dövmediği, kötü davranmadığı, canını acıtmadığı sürece
ailenle de günde 3 kere konuşmayıver.

Bakın sizin gerçekten akıl sağlığınız gitmiş. Yorumlarımdan ötürü bana kızıyorsunuz ama normal değilsiniz. Ben burda okudukça yerimde duramıyorum siz bunları nasıl kendinize yaşatıyorsunuz ya. Öpmüş vurduğu yerden dayağın bir de romantizmini mi yaşıyorsunuz? Yeminle içim kalktı.

Sessizce uzaklaşalım onu istiyor. İllaki gelir yuva kolay kurulmuyor, çocuğun için sabret yorumları.
Aslında tam tersi doğrularımı öyle kaybettim ki doğru olanı istiyorum ablasını arıyorum abla çok çaresizim yardım edin diyorum çocuğun var sabret diyor sen olsan diyorum benim çocuğum yok senle ben bir miyiz diyor Annesine arıyorum tövbe tövbe haşa o senin küçük Allah ın doğuma kadar sabret bebesini kucağına alınca değişecek diyor babasını arıyorum kızım yuvana sahip çık diyor dövüyor diyorum bende dayak yedim diyor mutsuzum diyorum evlisiniz siz diyorlar öyle değişik şeyleri empoze ediyorlar ki dediğim gibi doğrularımı kendime güvenimi yitirdim

bizden beklentin nedir?
diğer konunda pek nahoş bıraktın bizi çünkü:))

Beyni kendine yetmeyen insanlardan medet umarsan böyle cevaplar almaya devam edeceksin. Çocuk hala karnındayken tek kişi sayılırsın. Topla valizini git. Çocuk doğdu mu kendine yeni bahaneler bulacaksın.

kv kp dayak yiyerek yaşamış, eşini onlar yetiştirmiş, şimdi dayak sırası size geçmiş zincirin son halkası çocuğun. Cevabını sen söyle nasıl bir ortamda büyüyecek? Sabırla beklediğin şey çocuğunun doğup şiddetle büyümesi mi?

Başka bir konu vardı geçenlerde.
Karısını kucağında el kadar bebeği varken döven adam hakkında. Öyle ki bebek zarar görmesin diye görümce aradan bebeği almış.
Düzelir bebek olunca hıhı evet kesin.

Ona söyle kapıyı da üzerine iyice kilitleyip, ayaklarına pranga vursun. Bu ne ya, köle muamelesi yapmış tam. Acaba ikinizin bir özelini mi açtın başkalarına da bu kadar rahatsız oldu eşin? Belki de duymaması gereken bir konuşmayı, arkasından yapılan bir espriyi filan duymuştur, olabilir mi? Böyle bir durum yoksa işin zor

Beyni kendine yetmeyen insanlardan medet umarsan böyle cevaplar almaya devam edeceksin. Çocuk hala karnındayken tek kişi sayılırsın. Topla valizini git. Çocuk doğdu mu kendine yeni bahaneler bulacaksın.
Az önce mesaj attım böyle gitmeyecek yoruldum ve ayrılmak istiyorum dedim ya benim dediğim olacak ya olacak dedi senin karnını ben doyuruyorum ben ne dersem o olur dedi öyle incindim ki niye kendime bunu yapıyorum. terör bölgesinde yaşıyorum kimsem yok yapayalnızım arkadaşlarım yok çünkü eşim izin vermiyor internet yok çünkü eşim izin vermiyor ailem sizin bildiğinizin binde birini bilmiyor neden eşim izin vermediği gibi üzülmesinler beni evcil hayvan gibi gören adamın yanında olmak için. Karnımı doyurmak yeterli çünkü bir onurum gururum karakterim yok çünkü insan yerine koymaya gerek yok . neden bunu yapıyoruz kendimize oğlum böyle bir evde büyümeyi hakkediyor mu. Babasız büyümesinden iyidir diyorlar ya büyükler. ilk defa bu kadar etkili oldunuz arkadaşlar ve ilk defa bu kadar kararlıyım tekrar insan olduğumu hissedebilmek için bu evliliği bitireceğim.

siddet goruyormusun hala?

siddet goruyormusun hala?
şiddet gördüm çok defa ama şuan görmüyorum en son 10 gün önce kolumu sıktı tokat attı hastanede yattım erken doğum riskim vardı ailemle konuşmamı istemedi o gün merak edip aradıkları zaman bağırdı ertesi gün de kavga çıkardı vurmaya kalktı bende bu halimle bana mı vuracaksın dedim üstüne gitmişim vur demişim tokat attı kolumu sıktı iğne takılan yer olduğu için çok şişti ve bileğim morardı. Ama görmeyeceğim anlamına gelmiyor o gün söz verdi ama annem çalıştığı karakolu aradı biraz huzursuz oldu diye ben döverim buna da kimse karışamaz dedi.

siz daha önce ayrılma eşiginden döndünüz mü ? yada senin ailen bu adamı evlenmeden önce söz nişanda cok zorladı mı ? alttın takı ev masrafı kızımızı evlenmeden önce göremessin filan gibi yaptırımları istekleri oldıu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…