- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Nasıl bir düşünce istiyorsunuz mesela? Pek tabii ki çoğunluk "eşini karıştırma, ailenden kopma" diyecek. Ee? Sonra?Arkadaşım yorumların için teşekkür ederim yine söylüyorum kast ettiğim çok farklı bişeydi lütfen polemik yaratma yine söylüyorum mükemmel bir hayatın vardır umarım ki bu kadar insanların üstüne gidebiliyorsundur yorum yapmak zorunda değilsin benim şuan gerçekten insanların düşüncesine ihtiyacım var insanlar sıkıntı yaşadığında üstüne gitmenin linç kampanyası başlatmanın lüzumu yok. Yazdıklarınız da haklısınız tekrar söylüyorum ama insanın üstüne gitmeden ki zaten sağlıklı düşünebiliyor olsam hala bunları yaşıyor olmam öyle değil mi . tekrar teşekkür ederim.
15 haftalık hamileyim ve eşimden evlendiğim geceden beri şiddet görüyorum
En son dün gece dövdü beni ama görseniz karnımı sıkıyor belime vurmaya çalışıyor kafamı duvara vurdu sebep ne neden bunu yaptı derseniz? Sadece onun memleketinde ailesinin evinde değil kendi evimde doğum yapmak istemem.
Bana verdiği zararın tanzimini istediğimi söylediğim de ölümle tehdit ediyor daha dün gece silahı çekti kafama sikacakti silahı elinden aldım kendimi banyoya kilitledim .
arkadaşlarım tam tersi ayaklarım sağlam basıyor. doğruyu yanlışı çok net görüyorum oğlum için ve kendim için en doğru kararı vereceğim emin olun .
Şu mesajınızı görene kadar yine bir nebze olsun yumuşak olacağım dedim ama yok yani olmuyor arkadaşım sen iyi misin? Anneni engellemek ne demek? Yarın sizi morgtan mı almalarını istiyorsun, bebeğinle beraber? Ne diyelim şimdi sonra yorumlarımıza bozuluyorsun ama anlamıyorum. 7 aylık hamileyken dayak yiyp suçu üstüne almışsın bir de. Ne desek boş, ne akıl verilecek şimdi ben bilemedim.Ailemle eşimin en ufak sıkıntısı yok sadece geçen gün Annem çalıştığı karakolu arayıp beni dövdüğünü hastaneye gittiğimi ve benim için korktuğunu söyledi ki artık son çare Annemi aradım ben hastaneye gidiyorum beni dövdü dedim ailem eşimi çok sever normalde işi zor kelle koltukta der hep alttan alırlar ama 7.ayımız bitti ve şiddet gördüğümü duyunca kadıncağız baya korktu sonra ben her zaman ki gibi kendimi suçladım ben böyle yaptım vurmadı sadece kolumu sıktı dedim konu kapandı ama ailemle konuşmamı istememe sebebi sadece beni sev kimsen olmasın beni bil beni herkese seç vs vs..
Sessizce uzaklaşalım onu istiyor. İllaki gelir yuva kolay kurulmuyor, çocuğun için sabret yorumları.Şu mesajınızı görene kadar yine bir nebze olsun yumuşak olacağım dedim ama yok yani olmuyor arkadaşım sen iyi misin? Anneni engellemek ne demek? Yarın sizi morgtan mı almalarını istiyorsun, bebeğinle beraber? Ne diyelim şimdi sonra yorumlarımıza bozuluyorsun ama anlamıyorum. 7 aylık hamileyken dayak yiyp suçu üstüne almışsın bir de. Ne desek boş, ne akıl verilecek şimdi ben bilemedim.
değilim dimi iyi değilim böyle olmamalı dimi. O gece eve geldik sarıldı vurduğu yeri öptü geçti herşey öyle inandım ki söz verdi bir daha olmayacak dedi 8 aydır hep yaptığı gibi inandım. düzelir diye umuyorum hep geçecek sabırlı ol hele bi çocuğun doğsun diyor ailesi o zaman değişecek biz az mı dayak yedik diyor kv kp arıyorum yardım edin bana yoruldum diyorum doğuma kadar sabret diyor bende bekliyorum sabırla boşa bekliyorum dimiŞu mesajınızı görene kadar yine bir nebze olsun yumuşak olacağım dedim ama yok yani olmuyor arkadaşım sen iyi misin? Anneni engellemek ne demek? Yarın sizi morgtan mı almalarını istiyorsun, bebeğinle beraber? Ne diyelim şimdi sonra yorumlarımıza bozuluyorsun ama anlamıyorum. 7 aylık hamileyken dayak yiyp suçu üstüne almışsın bir de. Ne desek boş, ne akıl verilecek şimdi ben bilemedim.
Öyle, yuva candan daha önemli biz bilemiyoruz.Sessizce uzaklaşalım onu istiyor. İllaki gelir yuva kolay kurulmuyor, çocuğun için sabret yorumları.
Bakın sizin gerçekten akıl sağlığınız gitmiş. Yorumlarımdan ötürü bana kızıyorsunuz ama normal değilsiniz. Ben burda okudukça yerimde duramıyorum siz bunları nasıl kendinize yaşatıyorsunuz ya. Öpmüş vurduğu yerden dayağın bir de romantizmini mi yaşıyorsunuz? Yeminle içim kalktı.değilim dimi iyi değilim böyle olmamalı dimi. O gece eve geldik sarıldı vurduğu yeri öptü geçti herşey öyle inandım ki söz verdi bir daha olmayacak dedi 8 aydır hep yaptığı gibi inandım. düzelir diye umuyorum hep geçecek sabırlı ol hele bi çocuğun doğsun diyor ailesi o zaman değişecek biz az mı dayak yedik diyor kv kp arıyorum yardım edin bana yoruldum diyorum doğuma kadar sabret diyor bende bekliyorum sabırla boşa bekliyorum dimi
Aslında tam tersi doğrularımı öyle kaybettim ki doğru olanı istiyorum ablasını arıyorum abla çok çaresizim yardım edin diyorum çocuğun var sabret diyor sen olsan diyorum benim çocuğum yok senle ben bir miyiz diyor Annesine arıyorum tövbe tövbe haşa o senin küçük Allah ın doğuma kadar sabret bebesini kucağına alınca değişecek diyor babasını arıyorum kızım yuvana sahip çık diyor dövüyor diyorum bende dayak yedim diyor mutsuzum diyorum evlisiniz siz diyorlar öyle değişik şeyleri empoze ediyorlar ki dediğim gibi doğrularımı kendime güvenimi yitirdimSessizce uzaklaşalım onu istiyor. İllaki gelir yuva kolay kurulmuyor, çocuğun için sabret yorumları.
bizden beklentin nedir?Aslında tam tersi doğrularımı öyle kaybettim ki doğru olanı istiyorum ablasını arıyorum abla çok çaresizim yardım edin diyorum çocuğun var sabret diyor sen olsan diyorum benim çocuğum yok senle ben bir miyiz diyor Annesine arıyorum tövbe tövbe haşa o senin küçük Allah ın doğuma kadar sabret bebesini kucağına alınca değişecek diyor babasını arıyorum kızım yuvana sahip çık diyor dövüyor diyorum bende dayak yedim diyor mutsuzum diyorum evlisiniz siz diyorlar öyle değişik şeyleri empoze ediyorlar ki dediğim gibi doğrularımı kendime güvenimi yitirdim
Beyni kendine yetmeyen insanlardan medet umarsan böyle cevaplar almaya devam edeceksin. Çocuk hala karnındayken tek kişi sayılırsın. Topla valizini git. Çocuk doğdu mu kendine yeni bahaneler bulacaksın.değilim dimi iyi değilim böyle olmamalı dimi. O gece eve geldik sarıldı vurduğu yeri öptü geçti herşey öyle inandım ki söz verdi bir daha olmayacak dedi 8 aydır hep yaptığı gibi inandım. düzelir diye umuyorum hep geçecek sabırlı ol hele bi çocuğun doğsun diyor ailesi o zaman değişecek biz az mı dayak yedik diyor kv kp arıyorum yardım edin bana yoruldum diyorum doğuma kadar sabret diyor bende bekliyorum sabırla boşa bekliyorum dimi
kv kp dayak yiyerek yaşamış, eşini onlar yetiştirmiş, şimdi dayak sırası size geçmiş zincirin son halkası çocuğun. Cevabını sen söyle nasıl bir ortamda büyüyecek? Sabırla beklediğin şey çocuğunun doğup şiddetle büyümesi mi?değilim dimi iyi değilim böyle olmamalı dimi. O gece eve geldik sarıldı vurduğu yeri öptü geçti herşey öyle inandım ki söz verdi bir daha olmayacak dedi 8 aydır hep yaptığı gibi inandım. düzelir diye umuyorum hep geçecek sabırlı ol hele bi çocuğun doğsun diyor ailesi o zaman değişecek biz az mı dayak yedik diyor kv kp arıyorum yardım edin bana yoruldum diyorum doğuma kadar sabret diyor bende bekliyorum sabırla boşa bekliyorum dimi
Başka bir konu vardı geçenlerde.Aslında tam tersi doğrularımı öyle kaybettim ki doğru olanı istiyorum ablasını arıyorum abla çok çaresizim yardım edin diyorum çocuğun var sabret diyor sen olsan diyorum benim çocuğum yok senle ben bir miyiz diyor Annesine arıyorum tövbe tövbe haşa o senin küçük Allah ın doğuma kadar sabret bebesini kucağına alınca değişecek diyor babasını arıyorum kızım yuvana sahip çık diyor dövüyor diyorum bende dayak yedim diyor mutsuzum diyorum evlisiniz siz diyorlar öyle değişik şeyleri empoze ediyorlar ki dediğim gibi doğrularımı kendime güvenimi yitirdim
Ona söyle kapıyı da üzerine iyice kilitleyip, ayaklarına pranga vursun. Bu ne ya, köle muamelesi yapmış tam. Acaba ikinizin bir özelini mi açtın başkalarına da bu kadar rahatsız oldu eşin? Belki de duymaması gereken bir konuşmayı, arkasından yapılan bir espriyi filan duymuştur, olabilir mi? Böyle bir durum yoksa işin zorKızlar eşim sosyal medya kullanmama, arkadaşlarımla konuşmama izin vermiyor daha önemlisi ailemle konuşmamı kısıtlamaya çalışıyor haftada 1 kez konuş hergün konuşma diyor mesajlaşma ailemle ortak WhatsApp grubundan çıktı hiçbişeyi anlatma vs diyor ailemle konuştuğum zaman surat yapıyor kavga çıkarıyor yada ailemle konuşurken bağırıp duymalarını sağlıyor . 8 ay sonra abimin düğünü var oğlum 6 aylık olacak ben seni yollamam yada çocuğu bırak git diyor bir sürü sıkıntı yaşadık bunların hepsini ailemle konuşmama vs bağlıyor. Bende günde 2,3 kez konuşuyorum ailemle çünkü gurbetteyim arkadaşım yok ve çok sıkılıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin.
Az önce mesaj attım böyle gitmeyecek yoruldum ve ayrılmak istiyorum dedim ya benim dediğim olacak ya olacak dedi senin karnını ben doyuruyorum ben ne dersem o olur dedi öyle incindim ki niye kendime bunu yapıyorum. terör bölgesinde yaşıyorum kimsem yok yapayalnızım arkadaşlarım yok çünkü eşim izin vermiyor internet yok çünkü eşim izin vermiyor ailem sizin bildiğinizin binde birini bilmiyor neden eşim izin vermediği gibi üzülmesinler beni evcil hayvan gibi gören adamın yanında olmak için. Karnımı doyurmak yeterli çünkü bir onurum gururum karakterim yok çünkü insan yerine koymaya gerek yok . neden bunu yapıyoruz kendimize oğlum böyle bir evde büyümeyi hakkediyor mu. Babasız büyümesinden iyidir diyorlar ya büyükler. ilk defa bu kadar etkili oldunuz arkadaşlar ve ilk defa bu kadar kararlıyım tekrar insan olduğumu hissedebilmek için bu evliliği bitireceğim.Beyni kendine yetmeyen insanlardan medet umarsan böyle cevaplar almaya devam edeceksin. Çocuk hala karnındayken tek kişi sayılırsın. Topla valizini git. Çocuk doğdu mu kendine yeni bahaneler bulacaksın.
siddet goruyormusun hala?Az önce mesaj attım böyle gitmeyecek yoruldum ve ayrılmak istiyorum dedim ya benim dediğim olacak ya olacak dedi senin karnını ben doyuruyorum ben ne dersem o olur dedi öyle incindim ki niye kendime bunu yapıyorum. terör bölgesinde yaşıyorum kimsem yok yapayalnızım arkadaşlarım yok çünkü eşim izin vermiyor internet yok çünkü eşim izin vermiyor ailem sizin bildiğinizin binde birini bilmiyor neden eşim izin vermediği gibi üzülmesinler beni evcil hayvan gibi gören adamın yanında olmak için. Karnımı doyurmak yeterli çünkü bir onurum gururum karakterim yok çünkü insan yerine koymaya gerek yok . neden bunu yapıyoruz kendimize oğlum böyle bir evde büyümeyi hakkediyor mu. Babasız büyümesinden iyidir diyorlar ya büyükler. ilk defa bu kadar etkili oldunuz arkadaşlar ve ilk defa bu kadar kararlıyım tekrar insan olduğumu hissedebilmek için bu evliliği bitireceğim.
şiddet gördüm çok defa ama şuan görmüyorum en son 10 gün önce kolumu sıktı tokat attı hastanede yattım erken doğum riskim vardı ailemle konuşmamı istemedi o gün merak edip aradıkları zaman bağırdı ertesi gün de kavga çıkardı vurmaya kalktı bende bu halimle bana mı vuracaksın dedim üstüne gitmişim vur demişim tokat attı kolumu sıktı iğne takılan yer olduğu için çok şişti ve bileğim morardı. Ama görmeyeceğim anlamına gelmiyor o gün söz verdi ama annem çalıştığı karakolu aradı biraz huzursuz oldu diye ben döverim buna da kimse karışamaz dedi.siddet goruyormusun hala?
siz daha önce ayrılma eşiginden döndünüz mü ? yada senin ailen bu adamı evlenmeden önce söz nişanda cok zorladı mı ? alttın takı ev masrafı kızımızı evlenmeden önce göremessin filan gibi yaptırımları istekleri oldıu mu ?Kızlar eşim sosyal medya kullanmama, arkadaşlarımla konuşmama izin vermiyor daha önemlisi ailemle konuşmamı kısıtlamaya çalışıyor haftada 1 kez konuş hergün konuşma diyor mesajlaşma ailemle ortak WhatsApp grubundan çıktı hiçbişeyi anlatma vs diyor ailemle konuştuğum zaman surat yapıyor kavga çıkarıyor yada ailemle konuşurken bağırıp duymalarını sağlıyor . 8 ay sonra abimin düğünü var oğlum 6 aylık olacak ben seni yollamam yada çocuğu bırak git diyor bir sürü sıkıntı yaşadık bunların hepsini ailemle konuşmama vs bağlıyor. Bende günde 2,3 kez konuşuyorum ailemle çünkü gurbetteyim arkadaşım yok ve çok sıkılıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?