- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.781
- 398
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Daha bir hafta önce dayak attığını, karnına vura vura dövdüğünü söyledin. Bir başımayım dedin. Git bi kadın sığınma evine, hiçbir erkek, hiç kimse evladından kıymetli olmamalıydı. Seni ve evladını hedef alıyor ama sen hala onun sözünden çıkmamaya ısrar ediyorsun. Ne diyelim biz sana artık?Öyle haklısın ki bizler bu kadar pasif durduktan sonra kadın cinayetleri bitmiyor. Neden cesaret edemez bir insan değil mi hani mutluyum desem değilim varlık içinde mi yaşıyorum muhtac değilim ama varlık içinde de değilim hiçbir eşle tutulur sebep yokken ben neden cesaret edemiyorum . hepiniz yazdığınız her harfte o kadar haklısınız ki.
Ben böyle kadınlara üzülemiyorum biliyor musunuz?Daha bir hafta önce dayak attığını, karnına vura vura dövdüğünü söyledin. Bir başımayım dedin. Git bi kadın sığınma evine, hiçbir erkek, hiç kimse evladından kıymetli olmamalıydı. Seni ve evladını hedef alıyor ama sen hala onun sözünden çıkmamaya ısrar ediyorsun. Ne diyelim biz sana artık?
lütfen şuan gerçekten iyi değilim dalga geçmedim sadece üzerime gelinmesi doğru değildi şuan da olduğu gibi herkes söylediği her cümlede çok haklı. Ben çok güçlü bir genç kızdım ama evlendikten sonra o güçlü kız gitti öyle şeyler yaşadım ki 1,5 sene içinde pasifleştim kendime güvenim gitti. Birde bizler erkektir yapar mantığı ile büyüdük ve eşimle her sorun yaşadığımda ailesini aradım yardım edin kendi ailem bilmiyor dediğim de kv tövbe haşa koca insanın küçük Allah ıdır o ne derse o sus kızım dedi bu aile bana hiç iyi gelmedi kendimden oldum. Kendime saygım onurum gururum öyle incindi ki. Buraya her girdiğimde kötü bişey yaşamış oluyorum üstüme gelinmesi daha çok yıpratıyor bahsettiğim buydu.Gerçi en son dalga geçer gibi yorum yazmıştın senin için üzülen, akıl veren kadınlara şimdi nasıl yardımcı olacağız bilemedim.
Kızlar eşim sosyal medya kullanmama, arkadaşlarımla konuşmama izin vermiyor daha önemlisi ailemle konuşmamı kısıtlamaya çalışıyor haftada 1 kez konuş hergün konuşma diyor mesajlaşma ailemle ortak WhatsApp grubundan çıktı hiçbişeyi anlatma vs diyor ailemle konuştuğum zaman surat yapıyor kavga çıkarıyor yada ailemle konuşurken bağırıp duymalarını sağlıyor . 8 ay sonra abimin düğünü var oğlum 6 aylık olacak ben seni yollamam yada çocuğu bırak git diyor bir sürü sıkıntı yaşadık bunların hepsini ailemle konuşmama vs bağlıyor. Bende günde 2,3 kez konuşuyorum ailemle çünkü gurbetteyim arkadaşım yok ve çok sıkılıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin.
En son hamile halinle dayak yemiştin. Yine yardım istemiştin sonra da affetmiştin. Eee ne oldu o mesele?Kızlar eşim sosyal medya kullanmama, arkadaşlarımla konuşmama izin vermiyor daha önemlisi ailemle konuşmamı kısıtlamaya çalışıyor haftada 1 kez konuş hergün konuşma diyor mesajlaşma ailemle ortak WhatsApp grubundan çıktı hiçbişeyi anlatma vs diyor ailemle konuştuğum zaman surat yapıyor kavga çıkarıyor yada ailemle konuşurken bağırıp duymalarını sağlıyor . 8 ay sonra abimin düğünü var oğlum 6 aylık olacak ben seni yollamam yada çocuğu bırak git diyor bir sürü sıkıntı yaşadık bunların hepsini ailemle konuşmama vs bağlıyor. Bende günde 2,3 kez konuşuyorum ailemle çünkü gurbetteyim arkadaşım yok ve çok sıkılıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin.
Bence boşuna kendini yorma. Dayak yeyip kocamı seviyorumculardan bu hanımefendi.Siz konuşmalarınızın çoğunu o işteyken yapın. Birlikte geçirdiğiniz zamandan kısmadığınız sürece kendi alanlarınızda ailenizle konuşmanıza bir şey diyemez. Ne demek arkadaşlarımla konuşmamı kısıtlıyor. Bu hakkı ona nasış veriyorsunuz ki? Konuşsun dursun dinlemeyin. Ya bu birilerini yönetmeden duramayan adamlar azalarak bir bitebilir mi rica ediyorum.
Buradaki kadınların da amacı konu sahibi zaten üzülmüş biraz da biz üzelim değil ki. Silkeleyip, kendine getirmek. İşkence gibi bir hayat yaşıyorsun burda sana ah canım çok üzüldüm, sabret geçer dememizin hiç bir faydası yok ki, o anlık sinirin, üzüntün yatışır sadece ama 10 gün sonra yine konu açarsın.lütfen şuan gerçekten iyi değilim dalga geçmedim sadece üzerime gelinmesi doğru değildi şuan da olduğu gibi herkes söylediği her cümlede çok haklı. Ben çok güçlü bir genç kızdım ama evlendikten sonra o güçlü kız gitti öyle şeyler yaşadım ki 1,5 sene içinde pasifleştim kendime güvenim gitti. Birde bizler erkektir yapar mantığı ile büyüdük ve eşimle her sorun yaşadığımda ailesini aradım yardım edin kendi ailem bilmiyor dediğim de kv tövbe haşa koca insanın küçük Allah ıdır o ne derse o sus kızım dedi bu aile bana hiç iyi gelmedi kendimden oldum. Kendime saygım onurum gururum öyle incindi ki. Buraya her girdiğimde kötü bişey yaşamış oluyorum üstüme gelinmesi daha çok yıpratıyor bahsettiğim buydu.
Ailemin yaşadığım Çok şeyden haberi yok Annem rahatsız pek bişey anlatamıyorum boşancam desem sahip çıkarlar mı evet ama ben cesaret edemiyorum hem eşimin tehditleri hem kendime olan güvenimi kaybetmem cesaret edemiyorum. Rabbim hepimize yardım etsin..Durumunuza cok uzuldum aileniz sizin arkanizda degil mi bu eziyeti cekmek zorunda degilsiniz ya bu psikolojiyle cocuk nasl buyutulur ki Allah size hayirli kapilar acsin.
Buradaki kadınların da amacı konu sahibi zaten üzülmüş biraz da biz üzelim değil ki. Silkeleyip, kendine getirmek. İşkence gibi bir hayat yaşıyorsun burda sana ah canım çok üzüldüm, sabret geçer dememizin hiç bir faydası yok ki, o anlık sinirin, üzüntün yatışır sadece ama 10 gün sonra yine konu açarsın.
Biz kimse böyle olaylar yaşasın istemiyoruz o yüzden kurtarsın kendilerini kadınlarımız bu hayattan diyoruz. Ama klavye arkasından bu kadar oluyor malesef, o güç kendi içinizde onu ancak siz bulabilirsiniz.
Bizi mükemmel hayatlarımızı yaşamaya göndermişti en son. Şimdi tekrar konu açıyor çoğumuz da unutup tekrar cevap yazıyoruz.Gerçi en son dalga geçer gibi yorum yazmıştın senin için üzülen, akıl veren kadınlara şimdi nasıl yardımcı olacağız bilemedim.
ailenizle görüştürmek istememesinin bir sebebi olmalı..
gerçi sebep ne olursa olsun, haklı olduğu anlamına gelmez.
evveliyatı var gibi, ailenizden etkilenip eşinize yasıttığınız bişi varsa bunun üzerine bişiler yapmak istiyor olabilir.
kesinlikle taviz verme,
bir kere kabul edersen, sürekli olarak devam eder. düğüne gitmeymiş, oldu canım deseydin,
he bide bebeği bırak sen git demesi yokmu.
senmi emzireceksin bebeği be adam, diyesim geldi
Ailemin yaşadığım Çok şeyden haberi yok Annem rahatsız pek bişey anlatamıyorum boşancam desem sahip çıkarlar mı evet ama ben cesaret edemiyorum hem eşimin tehditleri hem kendime olan güvenimi kaybetmem cesaret edemiyorum. Rabbim hepimize yardım etsin..
Arkadaşım yorumların için teşekkür ederim yine söylüyorum kast ettiğim çok farklı bişeydi lütfen polemik yaratma yine söylüyorum mükemmel bir hayatın vardır umarım ki bu kadar insanların üstüne gidebiliyorsundur yorum yapmak zorunda değilsin benim şuan gerçekten insanların düşüncesine ihtiyacım var insanlar sıkıntı yaşadığında üstüne gitmenin linç kampanyası başlatmanın lüzumu yok. Yazdıklarınız da haklısınız tekrar söylüyorum ama insanın üstüne gitmeden ki zaten sağlıklı düşünebiliyor olsam hala bunları yaşıyor olmam öyle değil mi . tekrar teşekkür ederim.Bizi mükemmel hayatlarımızı yaşamaya göndermişti en son. Şimdi tekrar konu açıyor çoğumuz da unutup tekrar cevap yazıyoruz.
yazılanlar sende bir farkındalık yaratsın diye yazılıyor.Arkadaşım yorumların için teşekkür ederim yine söylüyorum kast ettiğim çok farklı bişeydi lütfen polemik yaratma yine söylüyorum mükemmel bir hayatın vardır umarım ki bu kadar insanların üstüne gidebiliyorsundur yorum yapmak zorunda değilsin benim şuan gerçekten insanların düşüncesine ihtiyacım var insanlar sıkıntı yaşadığında üstüne gitmenin linç kampanyası başlatmanın lüzumu yok. Yazdıklarınız da haklısınız tekrar söylüyorum ama insanın üstüne gitmeden ki zaten sağlıklı düşünebiliyor olsam hala bunları yaşıyor olmam öyle değil mi . tekrar teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?