Kızlar yardım...

Allahim boyle adamlarida hic anlamiyorum ya rahatsiz midir nedir hayir sen konusunca noluyormus sen bes yasinda cocuk musun aklina mi giriyorlar sosyal medya olayini bende sevmiyorumda ailemle kinusmama da karismasin yani

Daha bir hafta önce dayak attığını, karnına vura vura dövdüğünü söyledin. Bir başımayım dedin. Git bi kadın sığınma evine, hiçbir erkek, hiç kimse evladından kıymetli olmamalıydı. Seni ve evladını hedef alıyor ama sen hala onun sözünden çıkmamaya ısrar ediyorsun. Ne diyelim biz sana artık?

Ben böyle kadınlara üzülemiyorum biliyor musunuz?

Herkes kendi kararlarının sonuçlarını yaşar. Dayak yemek bir karar değildir, dayak yedikten sonra yapılanlar karardır. Hamileyken bu şekilde dayak yiyip hiçbir şey yapmadan durmaya karar veriyorsa bir insan, sonuçlarına da katlanmaya hazır demektir.

Gerçi en son dalga geçer gibi yorum yazmıştın senin için üzülen, akıl veren kadınlara şimdi nasıl yardımcı olacağız bilemedim.
lütfen şuan gerçekten iyi değilim dalga geçmedim sadece üzerime gelinmesi doğru değildi şuan da olduğu gibi herkes söylediği her cümlede çok haklı. Ben çok güçlü bir genç kızdım ama evlendikten sonra o güçlü kız gitti öyle şeyler yaşadım ki 1,5 sene içinde pasifleştim kendime güvenim gitti. Birde bizler erkektir yapar mantığı ile büyüdük ve eşimle her sorun yaşadığımda ailesini aradım yardım edin kendi ailem bilmiyor dediğim de kv tövbe haşa koca insanın küçük Allah ıdır o ne derse o sus kızım dedi bu aile bana hiç iyi gelmedi kendimden oldum. Kendime saygım onurum gururum öyle incindi ki. Buraya her girdiğimde kötü bişey yaşamış oluyorum üstüme gelinmesi daha çok yıpratıyor bahsettiğim buydu.

Ailenle görüşmeki arkanda kimse olmasın, rahat rahat dövebilsin.Bazen gerçekten sizleri anlamıyorum.. Ananız , babanız bir laf söylese küsersiniz.. Ama koca ağzınıza s.... seviyorum dersiniz pes ...

Siz konuşmalarınızın çoğunu o işteyken yapın. Birlikte geçirdiğiniz zamandan kısmadığınız sürece kendi alanlarınızda ailenizle konuşmanıza bir şey diyemez. Ne demek arkadaşlarımla konuşmamı kısıtlıyor. Bu hakkı ona nasış veriyorsunuz ki? Konuşsun dursun dinlemeyin. Ya bu birilerini yönetmeden duramayan adamlar azalarak bir bitebilir mi rica ediyorum.

En son hamile halinle dayak yemiştin. Yine yardım istemiştin sonra da affetmiştin. Eee ne oldu o mesele?

Bence boşuna kendini yorma. Dayak yeyip kocamı seviyorumculardan bu hanımefendi.

Durumunuza cok uzuldum aileniz sizin arkanizda degil mi bu eziyeti cekmek zorunda degilsiniz ya bu psikolojiyle cocuk nasl buyutulur ki Allah size hayirli kapilar acsin.

Buradaki kadınların da amacı konu sahibi zaten üzülmüş biraz da biz üzelim değil ki. Silkeleyip, kendine getirmek. İşkence gibi bir hayat yaşıyorsun burda sana ah canım çok üzüldüm, sabret geçer dememizin hiç bir faydası yok ki, o anlık sinirin, üzüntün yatışır sadece ama 10 gün sonra yine konu açarsın.
Biz kimse böyle olaylar yaşasın istemiyoruz o yüzden kurtarsın kendilerini kadınlarımız bu hayattan diyoruz. Ama klavye arkasından bu kadar oluyor malesef, o güç kendi içinizde onu ancak siz bulabilirsiniz.

ailenizle görüştürmek istememesinin bir sebebi olmalı..

gerçi sebep ne olursa olsun, haklı olduğu anlamına gelmez.
evveliyatı var gibi, ailenizden etkilenip eşinize yasıttığınız bişi varsa bunun üzerine bişiler yapmak istiyor olabilir.
kesinlikle taviz verme,
bir kere kabul edersen, sürekli olarak devam eder. düğüne gitmeymiş, oldu canım deseydin,
he bide bebeği bırak sen git demesi yokmu.

senmi emzireceksin bebeği be adam, diyesim geldi

Durumunuza cok uzuldum aileniz sizin arkanizda degil mi bu eziyeti cekmek zorunda degilsiniz ya bu psikolojiyle cocuk nasl buyutulur ki Allah size hayirli kapilar acsin.
Ailemin yaşadığım Çok şeyden haberi yok Annem rahatsız pek bişey anlatamıyorum boşancam desem sahip çıkarlar mı evet ama ben cesaret edemiyorum hem eşimin tehditleri hem kendime olan güvenimi kaybetmem cesaret edemiyorum. Rabbim hepimize yardım etsin..

doğru söylüyorsun ama bu tarafta olunca insan kendini daha kötü hissediyor daha çok üzülüyor o an ters tepki den ziyade daha çok çöküyor insan o taraftan bakabilecek kadar sağlıklı olsam yada olsak hala bunları yaşıyor olmayız nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum aslında 10 günü bulmuyor bu sorunlar yani 10 gün insan gibi davrandığını mutlu olduğumu hatırlamıyorum inan ki sadece çok bunaldığımmda son çare olarak buraya yazıyorum ki yaşadıklarımın normal olmadığını göreyim

Gerçi en son dalga geçer gibi yorum yazmıştın senin için üzülen, akıl veren kadınlara şimdi nasıl yardımcı olacağız bilemedim.
Bizi mükemmel hayatlarımızı yaşamaya göndermişti en son. Şimdi tekrar konu açıyor çoğumuz da unutup tekrar cevap yazıyoruz.

Ailemle eşimin en ufak sıkıntısı yok sadece geçen gün Annem çalıştığı karakolu arayıp beni dövdüğünü hastaneye gittiğimi ve benim için korktuğunu söyledi ki artık son çare Annemi aradım ben hastaneye gidiyorum beni dövdü dedim ailem eşimi çok sever normalde işi zor kelle koltukta der hep alttan alırlar ama 7.ayımız bitti ve şiddet gördüğümü duyunca kadıncağız baya korktu sonra ben her zaman ki gibi kendimi suçladım ben böyle yaptım vurmadı sadece kolumu sıktı dedim konu kapandı ama ailemle konuşmamı istememe sebebi sadece beni sev kimsen olmasın beni bil beni herkese seç vs vs..

Ama her şeyi Allah'a bırakırsanız olmaz ki. Siz elinizden geleni yapın bir önce.

Bizi mükemmel hayatlarımızı yaşamaya göndermişti en son. Şimdi tekrar konu açıyor çoğumuz da unutup tekrar cevap yazıyoruz.
Arkadaşım yorumların için teşekkür ederim yine söylüyorum kast ettiğim çok farklı bişeydi lütfen polemik yaratma yine söylüyorum mükemmel bir hayatın vardır umarım ki bu kadar insanların üstüne gidebiliyorsundur yorum yapmak zorunda değilsin benim şuan gerçekten insanların düşüncesine ihtiyacım var insanlar sıkıntı yaşadığında üstüne gitmenin linç kampanyası başlatmanın lüzumu yok. Yazdıklarınız da haklısınız tekrar söylüyorum ama insanın üstüne gitmeden ki zaten sağlıklı düşünebiliyor olsam hala bunları yaşıyor olmam öyle değil mi . tekrar teşekkür ederim.

yazılanlar sende bir farkındalık yaratsın diye yazılıyor.
bazen de sert bir biçimde.
hatırladım seni ben de:))
sadece dertleşmek isteyen ,sabret canım denilmesini bekleyenlerdensin sen de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…