Kizlar yardim

Her zaman gelen çat kapı misafirleri uzaklaştır.
Haftada bir dip köşe temizlik yap. O gün erken kalkabilirsin mesela 2 saat erkenden kalk. O gün çamaşırlarını da yıkat kurut. Diğer günler ise el süpürgesi var ise dökülenleri onunla alsan bence evin temiz olur. Düzen konusuna gelince de her şeyi kullanıp yerine koyduğun da zaten bir bakmışsın ev düzenli olmuş. Zamanla alıştırırsın kendini.

Aynen arkadasim bende oyle dusunuyorum yedigim her yemekten 6 aydan sonra onlarada vericem azar azar yemegin tadini bilsinler diye bakalim bizimkiler zorlicak mi beni

Basta guzel yorumunuz icin cok tesekkur ederim Allah kizina saglikli omur versin rabim size bagislasin.benim simdi kizkardesim yanimda 1 ay sonra gidicek bende sizin gibi dusunuyorum 15 gunde bir yada ayda 1 birini cagirmak iatiyorum dip temizlik icin isim kolaylasir burda kv dem var aramiz pek iyi degil kediai sadece akil verip gider haliyle yemek yap desem ice yuz bulur annemde ayri sehirde olmazsa dediginiz gibi dondurup yaparim bakalim insaallah rahatca atlatirim

Anladim canm saallamamaya xalisiyorum bizimkiler kuvezde kaldilar orda doyurup gazini cikarip yatiriyorlardi eve gelincede o duzende devam etti karni toksa gazida yoksa uyuyorla sukur arada cok huysuz olduklari zaman salliyorum

Tesekurler yorumun icin canim bende ozellikle aldigim esyayi tekrar yerine koyuyorum boyle olunca daha duzenli oluyor haftada bir dediginiz gibi erken kalkayim olmazsa boylece isimde bitmia olur diger vaktimide cocuklalrima ayiririm

Tesekurler yorumun icin canim bende ozellikle aldigim esyayi tekrar yerine koyuyorum boyle olunca daha duzenli oluyor haftada bir dediginiz gibi erken kalkayim olmazsa boylece isimde bitmia olur diger vaktimide cocuklalrima ayiririm

Benim oğlumda yarın 1 yaşına girecek ve inan geceleri 4 5 kez kalkıyorum. Meme istiyor hep. Gündüz tuvalete bile birlikte gidiyoruz. Eğer bebeklerin korkmaz ise süpürge sesinden hemen bir ekmek mı döküldü el süpürgesi ile çektir. Girgirla ya da her zaman ,her gün temizlik yapılmıyor. Birde ikiz bebeklerin var çok zor valla. Allah yardım etsin.

Ya ağlatmadan halledeyim dedim ama sanırım mümkün olmayacak.Çok hareketli bir çocuk yatağın içine koyup gitsem ağlamaz ama saatlerce de uyumaz çünkü yine büyük bir hata yaparak bizim karyolada sallayıp orada uyumaya alıştırdım.Karyolası onun için yabancı bir yer orada oynar ama uyumaz.Uyuması için bizim yatağa bıraktığımda da hemen aşağı iniyor oyun oynuyor falan.Yine de kendi karyolasına koyup bıraksam uyur mu acaba alışır mı.Artık iyice Can'ımı sıkıyor sallamak çünkü.

10 senin için cok gec bir saat. daha erken kalk. temizligi derin degil basitce yap. gelen misafirlere gidin de. gidin diyemiyorsan sadece bir kahvelik vaktim var diyip kahvelerini içsinler ve gitsinler.
ek: ben misafir sevmem

Canim inan gelceklerinden haberim olmuyor cat kapi kapida biti veriyorlar benim cay yapasim bile gelmiyor sonra bari haber verseler
Valla gerekirse açma kapıyı,duymamış ol. Yada aç,müsait değilim şu an,keşke haber verseydiniz de boz.
Kimseye hizmetle uğraşma,senin sorumluluğun sana yeter. Çok düşünüyorlarsa,çok gelmek istiyorlarsa öğrensinler arayıp müsaitmisin demeyi.

sabahlari mumkun oldugu kadar is yapmayin esiniz gelince cocuklari 45 dk idare etse evi toplayip temizleme firsati bulursunuz cok detayli olmaz tabi ama sabahlarida cocuklar uyudugunda bi ara yemeginizi yaparsiniz misafir ne alakaysa bizde cocuklu eve gideriz ama gerekirse yemegini bile yaparim ben bazen temizligini yaptigim bile olur hizmete alistirmayin kendinizi bence hic bisey yapmiyosa gelsin otursun gitsin

10 senin için cok gec bir saat. daha erken kalk. temizligi derin degil basitce yap. gelen misafirlere gidin de. gidin diyemiyorsan sadece bir kahvelik vaktim var diyip kahvelerini içsinler ve gitsinler.
ek: ben misafir sevmem
Acikcasi canim burdakiler cok geri kafali hic demiyorlar bu kiz yogundur diye geliyorlar yetmzmis gibi saatlerce oturuyorlar

Aynen canim gecenn iki hafta once eltimler gekdi daha toparlanmamisken bende dedim ki insan bir haber veriri hazirlikli olurdum onlarda dediler zaten biz oturmaya gemedik senin ust komsuya geldik(ust komsu akraba)

senin tek derdin misafir
onu çozebilirsen geriisi sorun deil
aksam yemegini sabatan yapmani tavsiye ederim
vede 10 geç tabiki kalkmak için

bneim buyuklerin arasi 19 ay , misafirim hiç olmazdi
evi supûrmedigim gun olurdu, bazen oyuncaklar daginikken uyurduk:)
evi tamamen arka plana atmsitim
ama kocamdan baska gelen yokdu tabi eve :) oda basta soylendi sonra alisti
simdi oyle deil tabi 7 ve 8.5 yasindalar kendileri topluyolar dermisim :)

Yorumun icin tesekkur ederim canim temizlik konusunu azda olsa yetistiriyorum su misafirler olmazsa geliyorlar oturup cayini icseler neyese geliyor 4 5 saat gitmiyorlar

Allah evlatlarinizi size bagislasin aynen canim gercekten tek sorun misafir birde gereksiz gereksi geliyorlar burada hemen hemen hepsi esimin tanidiklari geliyirlar oturyorlar saatlerce inan ki canim kendi evimde rahat olamiyorum pijamamla bile rahat dolasamiyorum hemen zil caliyor onlar gelmezse ben cocuklarimada yeterim evimede

Acikcasi canim burdakiler cok geri kafali hic demiyorlar bu kiz yogundur diye geliyorlar yetmzmis gibi saatlerce oturuyorlar
göndermeyi bilmiyorsun sen. girdikleri gibi kızlar cok işim var bir kahve içelim bende dinlenirim. de. kahveyi koy önlerine sonrada hadi işim var musade edinde işlerimi bitireyim yemek cocıuk anca diyip kalk ayaga olmadı eh hadi ben dinlendim iyi geldiniz valla ama iş vakti siz artık gidin gibisinden bir laf cak :) bak bir daha gelmezler.

Tamam canim aynisini yapicam valla bakalim ilk talihli kim

kapiya çocuk uyyor zile basmayin falan yazsan olurmuki :)
ben yeni tasindigim bir sehirdeydim, gurbatdeyim zaten,bi Allahin kulunu tanimazdim,
ev isini ikinci pilana atinca hersey daha kolay oluyor
simdi daha ayaklanmadular seninkiler , yaslarina girsinler bak sen cumbuse:)
misafirin eline ver çoculari çik evden baksinlar :)))))))
seninkileri de Allh bagislasin insallah cumlemiznki ni :)

Inanki canim aklimdan geciyordu cidi cidi zioe cocuk var basmayin diye hayirlisi bakalim idare etcez artik 4 aylik oldular bebek gorme fasliydi gelen giden cok oldu simdi biraz duruldu sayiler insallah oyle devam der

ah arkadasim ah suan sende kendimi gordum.benimde onbir aylik ikizlerim var.birde dokuz yasinda baska cocugum daha var.cok zor bir surecten geciyoruz.bende senin gibi bunaliyorum bazen oturup agliyorum ama sabredicez.sabah erkenden yemegimi yapiyorum ortaligi toparliyorum.oglene kadar hepsi bitiyor.annem geldigi zaman gecip baska odada uyuyorum.a kvde gelince malesef birde ona hizmet ediyorum benimkinin birde yemekcilik huyu var.boyna yemege davet etmemi yada akrabalarini cagirmami bekler.bastan cok bunaldim ama simdi takmiyorum.o gelen misafirler ayri bir alem.bazen cildirasim geliyo.gelip bir cakiliyorlar.aslinda kimse gelmese yatar uyursun bebekler uyurken ama malesef anlayan yok.cok yuzsuz insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…