- Konu Sahibi KirazHanim
-
Özel bir gün değildi, öyle içinden gelmiş sanırım..Pekiştireç yolu ile davranışın kalıcılığını sağlayabilirsiniz
Özel bir gün için mi yollamış yoksa içinden mi gelmiş?
Patik yolla sen de , bu durumda sen daha kıymetli olursunÖzel bir gün değildi, öyle içinden gelmiş sanırım..
Yani yaptığı her güzelliğin ardından bende ona mı güzellik yapmayalım? Pekiştireç yolu bu oluyor değil mi?
Ben çok romantik bir not olduğunu düşünüyorum.o nasıl bir not öyle ya, notu görünce bu ne be demedin mi
bence her yaptığına cevap vermen gerekmez hem öyle zoraki gibi olur. öyle durup dururken ufak bişey alsan bence daha hoş olur
Kendim örmem lazım sanırım patiğiPatik yolla sen de , bu durumda sen daha kıymetli olursun
Yooo hazırları satılıyor hem de 5-10 TL arası :)Kendim örmem lazım sanırım patiği
2 aydır tanışıyoruz ama flört durumumuz 1,5 ay gibi.Hediye güzelmiş ama not biraz kafamı karıştırdı
ne kadar zamandır birliktesiniz ?
Sen neden bir şey yapmazsın?Bence hediye göndererek değilde...
yüzyüzeyken jest yap...ama ben olsam bişey yapmam :)
ince düşünmüş yani o zaman, bence ummadığı zamanlarda alacağın şeyler daha güzel olurBen çok romantik bir not olduğunu düşünüyorum.
Çünkü aramızda benim ayaklarımın hiç ısınmadığıyla alakalı bir kaç muhabbet geçmişti.
Hmm yeniymiş bana not nedense abes geldi yoksa sürpriz bir hediye çok güzel2 aydır tanışıyoruz ama flört durumumuz 1,5 ay gibi.
bilmem....çünkü ilişki yeni sanırım ve benim içimden gelmez ...isterim ki ilk ben şımartılayım ama olur da içimden gelirse yaparım gelmezse yapmam...Sen neden bir şey yapmazsın?
Ben de ilk kez şımartılıyorum, karşılık vermeden tadını çıkarsam daha iyi olur sanki...bilmem....çünkü ilişki yeni sanırım ve benim içimden gelmez ...isterim ki ilk ben şımartılayım ama olur da içimden gelirse yaparım gelmezse yapmam...
hani o yaptı bende yapmalıyım düşünecek kadar ince değilim...ve açıkçası bu romantikliler erkeklere daha çok yakışıyor :) bence...
evet bu çok daha anlamlı olur onun içinBen de ilk kez şımartılıyorum, karşılık vermeden tadını çıkarsam daha iyi olur sanki...
Sadece ona ne kadar mutlu olduğumu belli etsem diyorum...
bence gönderme yada hemen gonderme onun hedıyesı karsılık gondermıs olacaksın yanı zoraki bıraz bekle sonrada beklemedıgı bır zamanda sen onun ıhtıyacı olan bırsey hedıye edebılırsın içinden gelmiş gondermiş.
Yılbaşında göndermek hoş olur belki..evet bu çok daha anlamlı olur onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?