- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
katılıyorum ,noelin ruhuna yakışırYılbaşında göndermek hoş olur belki..
Teşekkür ederimBence cevaben birsey yapma çünkü o zaman icindeb gelmis olmaz ve cok da anlamli olmaz. Sen de bir sure sonra ihtiyaci olan birseyle boyle bir surpriz jest yaparsin. Bu sekilde devamlilik saglanir. Ama surekli birbirinize cevaben o gonderdi ben de gondereyim gibi yaparsaniz bir anlami kalmaz.
her hediyesine karsilik vermek durumunda degilsin, bayansin zira.. bu boyle kalsin bence simdilik..Ben çok romantik bir not olduğunu düşünüyorum.
Çünkü aramızda benim ayaklarımın hiç ısınmadığıyla alakalı bir kaç muhabbet geçmişti.
Teşekkür ederimher hediyesine karsilik vermek durumunda degilsin, bayansin zira.. bu boyle kalsin bence simdilik..
Yorumuna çok mutlu oldumBence çok şirin bir davranış. Düşünceli biri demek ki.
Her jestine karşılık vermek zorunda değilsin bence.
İçinden ne zaman bir şeyler yapmak gelirse o zaman yap.
Bu daha kıymetli ve samimi.
Şimdi ona borçlu gibi hissetme, güzel bir mesaj yada telefon ile teşekkürlerini iletebilirsin.
Umarım bu davranışları ilerleyen zamanda değişmez.
Erkekler önce deli divane gibi dolanır, onun olduğuna inandığında savsaklar.
İnsan hoşlandığı veya sevdiği kadının ayaklarını ısıtmak isteyemez mi? Bence isteyebilir.1.5 ay için bence bu not çok fazla
Ayak fetişi falan olmasın
Merhabalar herkese,
Benimki aslında ne kadar dert sayılır bilemiyorum ama konular buraya açıldığında daha fazla ilgi görüyor gibi, editörler gerekli görürse ilgili yere taşırlar diye düşünüyorum.
Benim yaklaşık 1,5 aydır flört ettiğim biri var, kendisi çok ilgili çok sıcak bir beyefendi.
İnce düşünceli olduğunu da düşünüyorum. Tabii daha önce böyle bir erkekle pek karşılaşmadığım için azıcık nevrim döndü diyebilirim.
Şimdi konu şu; bu nazik beyefendi bana ev ayakkabısı göndermiş kargo ile, ve içinden çıkan notta da "ayaklarını ısıtmamı ister misin" yazıyor.
Ben de karşılığında bir hediye göndermeli miyim? Ki göndermem gerektiğini düşünüyorum fakat ne zaman göndersem daha doğru olur?
Bir de egosunu şişirmemek için nasıl davranmalıyım? Böyle güzel davranmaya devam etmesini nasıl sağlarım?
Yaşlarımızı yazayım da siz sormadan, ben 26 yaşındayım beyefendi 28 yaşında.
Tabii ki ama bana yazdığı nor gereksiz geldi..İnsan hoşlandığı veya sevdiği kadının ayaklarını ısıtmak isteyemez mi? Bence isteyebilir.
Canım benim teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.cnm benim bence düşünce , not her biri ayrı güzel. Daha önce konuşmalarınızda ayaklarını ısıtamadığından bahsetmen ve karşındaki insanın onca konuşmadan vs. bunu aklında tutup sürpriz yapması bence harikaBu seni önemsediği, değer verdiği anlamına gelir
Çok mutlu olduğunu içinden geçen duyguları bir şekilde güzel bir msj , konuşma veya yüzyyüze olarak ona belirt. Ona hediye alma konusuna gelince ben olsam almazdım, çünkü şuan o sana hediye gönderdiği için birşeyler almayı istiyorsun oysa aradan biraz zaman geçince onu daha yakından tanıyınca onu mutlu edebilmek için neler yapabilirim diye beyninde sorular oluşacak bu sayede içinden gelerek ona birşey alacaksın bence bu çok daha anlamlı ve güzel olur
Ayrıca bir hediye, bir teşekkürlede egosu şişmez şişeceksede onu anlar ona göre davranırsın . Şahsen gerçekten seven, etkilenen karşısındaki insana değer veren insanlarda bu gibi durumlarda değişiklik olmaz hatta seni mutlu ettiğini gördükçe daha çok mutlu etmeye çalışır
Senin konundan uzun oldu ama yazmak istedim
Değeni hiç denk gelmedi bu zamana kadar zaten, ama hala umudumu kaybetmedimAmannnn bosverrrrrr.evlenirsen o terlikleri kafasina atarsinnn...degmez erkeklerreee yaaa....
Nedense "ayaklarını ısıtmamı ister misin? " notu beni irrite etti.Merhabalar herkese,
Benimki aslında ne kadar dert sayılır bilemiyorum ama konular buraya açıldığında daha fazla ilgi görüyor gibi, editörler gerekli görürse ilgili yere taşırlar diye düşünüyorum.
Benim yaklaşık 1,5 aydır flört ettiğim biri var, kendisi çok ilgili çok sıcak bir beyefendi.
İnce düşünceli olduğunu da düşünüyorum. Tabii daha önce böyle bir erkekle pek karşılaşmadığım için azıcık nevrim döndü diyebilirim.
Şimdi konu şu; bu nazik beyefendi bana ev ayakkabısı göndermiş kargo ile, ve içinden çıkan notta da "ayaklarını ısıtmamı ister misin" yazıyor.
Ben de karşılığında bir hediye göndermeli miyim? Ki göndermem gerektiğini düşünüyorum fakat ne zaman göndersem daha doğru olur?
Bir de egosunu şişirmemek için nasıl davranmalıyım? Böyle güzel davranmaya devam etmesini nasıl sağlarım?
Yaşlarımızı yazayım da siz sormadan, ben 26 yaşındayım beyefendi 28 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?