- 28 Ağustos 2014
- 307
- 131
- 323
- Konu Sahibi KirazHanim
-
Bu açıdan düşünmemiştim, yani notu ayakkabı söylüyormuş gibi yazabileceğiniJesti hoş olmuş. Notu da abes bulmadım aksine soğuk havalarda alınabilecek ve şaka yollu sanki ev ayakkabısı sizinle konuşuyor gibi yazması güzel.
Notu neden herkes bu kadar abarttı ki ?
Sizde içinizden geldiği bir zamanda karşılık verin daha güzel olur.
Mesela kendiniz için alışverişe çıktığınızda bir eşya görünce size onu anımsatırsa direkt hediye olarak alabilirsiniz. Böylece anlamlı olur tıpkı onun size yolladığı gibi.
Ben notu görünce yüzüme çok büyük bir gülümseme yayıldı.Nedense "ayaklarını ısıtmamı ister misin? " notu beni irrite etti.
Yani bana gelse bir an düşünürüm. Bunun yerine daha orta kararlı bir şey yazsaymış daha güzel olurmuş bence.
Hediye için biraz daha bekle ve biraz daha zaman geçir.1,5 kısa bir zaman bence al gülüm ver gülüm için.
Şey gibi komşu komşuya bir tabak bir şey gönderiyor, sen de onun tabağını boş vermiyorsun gibi..
Saçları yavaş yavaş dökülmeye başlamış, o sebeple tarak fazla ironik olurbir ayak fetişiyle karşı karşıya olabilir misin acaba:=))), şaka bir yana, bence şahane bir şey yapmış... sen de karşılık vermelisin illaki... mesela dost başa düşman ayağa bak notuyla tarak yolla, önce saçlarından başlarım yaz...hehehe yaratıcımıyım neyim
Bence de çok romantik, bu zamana kadar karşılaştıklarımın en romantiğiişte buna romantik derim
o nasıl bir not öyle ya, notu görünce bu ne be demedin mi
bence her yaptığına cevap vermen gerekmez hem öyle zoraki gibi olur. öyle durup dururken ufak bişey alsan bence daha hoş olur
Seni gülümsetebildiyse ne güzel.Ben notu görünce yüzüme çok büyük bir gülümseme yayıldı.
Benim ona hediye verip vermemem konusundaki düşüncelerine katılıyorum. Biraz daha bekleyebilirim bunun için.
Özel bir gün değildi, öyle içinden gelmiş sanırım..
Yani yaptığı her güzelliğin ardından bende ona mı güzellik yapmayalım? Pekiştireç yolu bu oluyor değil mi?
Aşağı yukarı aynı durumu yaşamışız, ben de vermek istediği mesajı anladığım için kötü bir şey düşünmedim.Seni gülümsetebildiyse ne güzel.
Aslında ben kişiyi tanımadığım için böyle düşünmüş olabilirim.
Ama tanıyan sensin. Vermek istediği temayı sen bilirsin.
Benim de geçmişte görüştüğüm bir çocuk vardı. Bana iş yerime hediye olarak “geleceğe dönüş” filmi var ya onun serisini hediye olarak göndermişti.
Ne kadar romantik demi?
Ama ben de onu alınca bir gülümsemiştim. Kişiyi tanıdığım için vermek istediği mesajı almıştım.
Hah aynen onu yaptım, çok mutlu olduğumu, ne kadar düşünceli olduğunu falan söyledimYok benim pekiştireçten kastım, ne kadar güzel bir seçim, çok mutlu oldum.
Böyle şeyleri çok severim gibi cümleler kurarsan bence devam eder
Atkı, bere ve eldiven düşünmüştüm, senin fikrinle de pekişmiş oldusende eldiven gönder ..ayaklarım sıcak ellerini ıstamamı istermisin :)
ufo nun ayak ısıtıcıları var koltukta otururken ayağının altına kyuyorsun ayakların üşümüyor onlardan alMerhabalar herkese,
Benimki aslında ne kadar dert sayılır bilemiyorum ama konular buraya açıldığında daha fazla ilgi görüyor gibi, editörler gerekli görürse ilgili yere taşırlar diye düşünüyorum.
Benim yaklaşık 1,5 aydır flört ettiğim biri var, kendisi çok ilgili çok sıcak bir beyefendi.
İnce düşünceli olduğunu da düşünüyorum. Tabii daha önce böyle bir erkekle pek karşılaşmadığım için azıcık nevrim döndü diyebilirim.
Şimdi konu şu; bu nazik beyefendi bana ev ayakkabısı göndermiş kargo ile, ve içinden çıkan notta da "ayaklarını ısıtmamı ister misin" yazıyor.
Ben de karşılığında bir hediye göndermeli miyim? Ki göndermem gerektiğini düşünüyorum fakat ne zaman göndersem daha doğru olur?
Bir de egosunu şişirmemek için nasıl davranmalıyım? Böyle güzel davranmaya devam etmesini nasıl sağlarım?
Yaşlarımızı yazayım da siz sormadan, ben 26 yaşındayım beyefendi 28 yaşında.
Aaa hiç bilmiyordum böyle bir şey, bakayım bi, ben de genelde sıcak su torbası kullanıyorum ayaklarım için.ufo nun ayak ısıtıcıları var koltukta otururken ayağının altına kyuyorsun ayakların üşümüyor onlardan al
Mesaji kendi agzindann mi yazmis yoksa ev ayakkabisi adina mi yazmisMerhabalar herkese,
Benimki aslında ne kadar dert sayılır bilemiyorum ama konular buraya açıldığında daha fazla ilgi görüyor gibi, editörler gerekli görürse ilgili yere taşırlar diye düşünüyorum.
Benim yaklaşık 1,5 aydır flört ettiğim biri var, kendisi çok ilgili çok sıcak bir beyefendi.
İnce düşünceli olduğunu da düşünüyorum. Tabii daha önce böyle bir erkekle pek karşılaşmadığım için azıcık nevrim döndü diyebilirim.
Şimdi konu şu; bu nazik beyefendi bana ev ayakkabısı göndermiş kargo ile, ve içinden çıkan notta da "ayaklarını ısıtmamı ister misin" yazıyor.
Ben de karşılığında bir hediye göndermeli miyim? Ki göndermem gerektiğini düşünüyorum fakat ne zaman göndersem daha doğru olur?
Bir de egosunu şişirmemek için nasıl davranmalıyım? Böyle güzel davranmaya devam etmesini nasıl sağlarım?
Yaşlarımızı yazayım da siz sormadan, ben 26 yaşındayım beyefendi 28 yaşında.
Ben önce kendi ağzından yazmış gibi algılamıştım ama arkadaşlar ayakkabının ağzından yazmış olabileceği fikrini aklıma getirdiler.Mesaji kendi agzindann mi yazmis yoksa ev ayakkabisi adina mi yazmis
Merhabalar herkese,
Yaşlarımızı yazayım da siz sormadan, ben 26 yaşındayım beyefendi 28 yaşında.[/QUOT
kişi senden hediye beklemiyor..tepki bekliyor...hediyesine tepki vermek istersen bunu yine hediyeyle yapmamalısın..başka bir alternatif olmalı..senin yaşamak istediğin şeyi bilemiyorum o yüzden burda nokta koyuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?