Kızlar yardımınız gerek, size çok güveniyorum.

bir ayak fetişiyle karşı karşıya olabilir misin acaba:=))), şaka bir yana, bence şahane bir şey yapmış... sen de karşılık vermelisin illaki... mesela dost başa düşman ayağa bak notuyla tarak yolla, önce saçlarından başlarım yaz...hehehe yaratıcımıyım neyim

Bu açıdan düşünmemiştim, yani notu ayakkabı söylüyormuş gibi yazabileceğini mantıklı.

Teşekkür ederim güzel öneri için.

Ben notu görünce yüzüme çok büyük bir gülümseme yayıldı.

Benim ona hediye verip vermemem konusundaki düşüncelerine katılıyorum. Biraz daha bekleyebilirim bunun için.

Saçları yavaş yavaş dökülmeye başlamış, o sebeple tarak fazla ironik olur

o nasıl bir not öyle ya, notu görünce bu ne be demedin mi
bence her yaptığına cevap vermen gerekmez hem öyle zoraki gibi olur. öyle durup dururken ufak bişey alsan bence daha hoş olur

O not ayakkabının ağzından yazılmış.
Yani, ayakkabı konu sahibine, ayaklarını ısıtayım mı diyor, görüştüğü insan değil.

Ben notu görünce yüzüme çok büyük bir gülümseme yayıldı.

Benim ona hediye verip vermemem konusundaki düşüncelerine katılıyorum. Biraz daha bekleyebilirim bunun için.
Seni gülümsetebildiyse ne güzel.
Aslında ben kişiyi tanımadığım için böyle düşünmüş olabilirim.

Ama tanıyan sensin. Vermek istediği temayı sen bilirsin.

Benim de geçmişte görüştüğüm bir çocuk vardı. Bana iş yerime hediye olarak “geleceğe dönüş” filmi var ya onun serisini hediye olarak göndermişti.

Ne kadar romantik demi?

Ama ben de onu alınca bir gülümsemiştim. Kişiyi tanıdığım için vermek istediği mesajı almıştım.

sende eldiven gönder ..ayaklarım sıcak ellerini ıstamamı istermisin :)

Özel bir gün değildi, öyle içinden gelmiş sanırım..

Yani yaptığı her güzelliğin ardından bende ona mı güzellik yapmayalım? Pekiştireç yolu bu oluyor değil mi?

Yok benim pekiştireçten kastım, ne kadar güzel bir seçim, çok mutlu oldum.

Böyle şeyleri çok severim gibi cümleler kurarsan bence devam eder

Aşağı yukarı aynı durumu yaşamışız, ben de vermek istediği mesajı anladığım için kötü bir şey düşünmedim.
Hatta çok hoşuma gitti, çok romantik geldi seninki gibi.
Üstelik bu zamana kadar hiç bi erkekten bu şekilde bi hediye almamıştım..

Yok benim pekiştireçten kastım, ne kadar güzel bir seçim, çok mutlu oldum.

Böyle şeyleri çok severim gibi cümleler kurarsan bence devam eder
Hah aynen onu yaptım, çok mutlu olduğumu, ne kadar düşünceli olduğunu falan söyledim
O da şakaya vurdu zaten; ne kadar şanslısın sen, seni düşünen bu adam da kimmiş falan gibilerinden latife yaptı.
Sonra da konuyu kapattık zaten, her şey dozunda oldu yani.

ufo nun ayak ısıtıcıları var koltukta otururken ayağının altına kyuyorsun ayakların üşümüyor onlardan al

Mesaji kendi agzindann mi yazmis yoksa ev ayakkabisi adina mi yazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…