Kızlar yardımınız gerek, size çok güveniyorum.

Not bi garipmis bana boyle bi not gelse sanirim sinirlenirdim. Ama sizin hosunuza gittyse ne ala tabiki. Nihayetinde maddi boyutu yuksek bi hediye degil hemen karsilik vermenizi gerektircek bi durum goremedim.

masallah 6 yillik iliskiyi evlilikle taclandirmissiniz, Rabbim ömür boyu mutlu mesut etsin, darisi tüm sevenlerin basina olsun =)

Şimdi bu harekete yapılacak tatlışlık belli. Güzel bi netflix akşamı organize edilir, atıştırmalıklardan güzel bi masa hazırlanır, kupalar doldurur, sevgili spor şık bi kıyafet ve onun hediyesi terliklerle karşılanır. Sevimli - romantik bi akşam geçirilir.

Hi salaş - seksi bi karşılama da yapılabilir tabi aynı terliklerle, o aksamın gidişatını nasıl belirlendiginize bağlı.

Peki ben bu akşam kocama böyle bi tatlışlık yapayım o zaman
Çünkü şu an evliyiz

Peki ben bu akşam kocama böyle bi tatlışlık yapayım o zaman
Çünkü şu an evliyiz
Aman Tanrım, 2014 konusuymuş ya o dönem ne yapmıştınız sahi, dur ben bi konuyu okuyayım merak ettim.

Bugüne gelince, sevgili - koca fark etmez aşk karşılıklı tatlışlıklarla güzeel yapın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…