- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi helloeverybody
Canim yasadiklarin icin cook uzuldum kimsenin baskasinin duygulariyla oynamasina hakki yok :-( :-( , ama kendi durumuma mesela bakarsam soyleki napiyosun dedigimde su an mac izliyorum dedi mac izlerken fotosunu gonderdi , is yerinin terasinda sigara iciyorum dedi terasin fotosunu cekti , sabah kahvaltidayim dedi lkahvalti aofrasini cekti gonderdi . Arti o sahisin kendi facebook una baktim kendi arkadaslariyla resumleri var hatta o resimlerdeki insanlarin facebook adreslerini bile buldum.hepsi isinde gucunde kisiler . Anlamadim gitti vallahi ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de oyleydi canim, kendine ait facebook adresi vardi, dogum günü tarihinde duvarina yazan arkadaslari.. bir suru arkadasiyla fotograflari.. tek tek tanitti hepsini. Suphe edecek tek bir durumum yoktu. Annesi, kardesi, babasi, kuzenleri herkes ama herkesi tanıyorum saniyordum. Izmirde oldugunu soyledigi sıralar (kendisi izmire hic gelmemiş) gunbatimini izliyorum diyip ev balkonundan cekilmis izmir manzarali bir fotograf bile var. Oyle profosyoneller ki. Ne oldugunu sasirirsin.