Kizlar yardimmm Gormedigin birine asik olmak yada sevmek

6 saatte seni seviyorum diyen adam fırsatı varsa 6 saatte 6 kere aldatır. Kesin ve de net.

Yanlis anlamayin ama adam bence ozguveni dusuk biri. Sosyal acidan zayif biri. Yakisikli degil diyemem her sey olabilir. Yani bu tip insanlardan hoslanmassaniz uzak durun. Yok ben her seyini begendim bu da eksik kaliversin derseniz konusmaya devam edin belki mutlu olursunuz. Insallah mutlu olursunuz.♥

Ya ben de ilk basta o sekilde dusunmustum ama , profilinde birlikte fotograf cektirdigi arkaadaslari gelen yorumlar , akrabalar vs vs o dusuncemi de curuttu . Ama sonucta engelledim sildim kendisiini malesef bi onemi kalmadi bunlarin :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence adam sacmalamis tek diyebilecegim bu. Hatta gercekten erkekse bir de böyle birsey de var...

Erkekler kadinlari boyle kandirir.kadinlar ise boyle kanar.biz kadinlar guzelsozler duydukmuuuu yelkenleri suya indirmiyormuyuz..erkeklerde bunlari bildikleri icinkadinlari can evinden vuruyorlarrr.bir kadin sevmiyorsa bir erkegin pesinden gitmez .cunku hic bir menfaati yok.amaerkek icin sevmek cokta onemli degilll cunkukaybedecekbirseyiyokkadinlardannn ne koparirsa onlara kardirr.cnm sakin boyle seylerle beyniniyorma .sirkelen ve konusma okisiyle.sana binlerce kisi boyle guzel laflar eder.ama sen aklini.kullan.

Canim oncelikle icten dileklerin ve tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim , zaten kendisini engelleyip sildim nedenine gelince fake bi hesaptan ekledim kendisini ve gordumki benle actigi ayni muhabbeti fake hesabimdaki kizlada acti bu yuzden konusmayi kestim.

Bence gonlunuzu hos tuttugu icin kafaniz karismis bana goree.

İyi yapmışsın canım. Konuyu okuyunca kendim aklıma geldim ama sonu mutlu sın bizim :) eşimle 1 yıl msn den sadece yazıştık aşk anlamında hiç bişe yoktu aramızda. Eşim çekingendir bu konularda ilk benle konuşmuş sanalda oda tesadüfen oldu uzun hikaye neyse sonuç olarak çok zorlansada düşüncelerimden hoşlandığını falan söyledi öyle böyle derken 6 yıllık evliyiz ve çok mutluyuz

Benimde anlamadigim nomta srnin buna.inanma.ihtimalin ve cidden bjraya gercek abilkrmi.diye sorman.ve 2. si senin onun hakkinda ki yorumlarin.30 yasinda olgun eli.yuzu duzgun ve iyi isi olmasi demissin.hadi eli.yuzu duzgun ama iyi isi olduguna nasil inaniyorsun.okul yillarimdaki serste gordugum kinu aklima geldi.ogretmenim 10 erkek resmi.gostermisti ve gorunuste onlari nasil buldugumuzu,nasil birine benzedikleri sordu.ve bizde yorum yaptik .iste biri naiv duruyo biri cok mutevazi falan filan derken ,kimi cocuk tecavuzcusu kimi katil kimi.cocuk .....cusu falan.cikti.yani 6 saatte 30 yasindaki olgun insan sana seni sevdigini soyluyor,sende kufur edip konusmayi kesip gulecegine burda ciddi ciddi dogru olabilirmi diye soruyorsun.valla bazen erkeklere de hak veriyorum.bizim gibi akli 5 karis havada olan kizlar varken o itler neden itlik yapmasin??neden kullanmasin..hata bizde !!

kesinlikle inanma, bu kadar düzgünse reelde de birini bulabilir, sabaha kadar sanalda takılmaz.
yorumumu ilk sayfaya göre yazmıştım, iyi yapmışsın engellemişsin zaten.

Son düzenleme:
kesinlikle inanma, bu kadar düzgünse reelde de birini bulabilir, sabaha kadar sanalda takılmaz.
yorumumu ilk sayfaya göre yazmıştım, iyi yapmışsın engellemişsin zaten.

Katiliyorum ,, aynisini onada soylemistim zatenn

canim benim hepsini okuyamadim kusuruma bakma,benim esim de benden once rastgele bi sitede bi kizla tanismis ama kiz resmini gondermis,benim esimde tabi vurulmus kiza,ben gormedim resmini ama gorumcemin dediyi kadariyla guzel kizmis,yani telefonlasmislar felan ama kiz sonradan ailesiyle Rusyaya gidecegini ,okulunu orada bitirip nisanlanacagini soylemis,bu is te burada bitmis,zaten 2ay sonrada biz esimle nisanlandik....buna misal bir tane daha var benim teyzemin kizida ayni bu gibi sey yasadi ama o nisanlisiyla ayni unide okuyormusta bir birlerini gormemisler daha onceden,tesaduf eseri tanismislar simdide nisanlilar agustosta dugunumuz var allah nasip ederse

:13:

Valla ne 17 si 30 nda , yahu nasil bir heyecan anlayisi var onuda anlamadim , istanbul gibi bi yerde insan heyecani internrtte mi arar

Okadar cok kisiyle konusmusturki net uzerinden artik akiskanlik haline getirmistir belkide.. Seni seviyorum demesinden cikardigm sey, okadar cok bayanla gorusmus ve buna benzer seyler soylemiski dusunmeden boyle seyler yaza biliyor. Cunku artik cok profosyonell ve sen tek yazistigi deglsn. Sana yolladgi resimlerin hepsini baskalarinada yolladigndan eminim..

Elinize saglik aynen olan seyleri yazmissiniz . Oyle bir tipti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…