• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR YARINA KADAR VAKTİM VAR AKIL VERİN

Maaş ise normal hocam 1800-2000 aralığında baslanir 3000 civarina gelmeniz 4-5 yılı alır.
Tüm kurumlarımızda ilk sene bu uygulama oluyor hocam dediler hepimize aynı sözleşme örneği imzalatıldı onu gördüm . Maaş ne anlaştıysak o yatar hesabınıza tamamen o maaş üstünden SSK yatar dediler

Kusura bakmayın bir yandan oğlumla ilgilenip bir yandan da anlatmaya çabaladım haklısınız. Şimdi önden maaş veririm diyen ağzı laf yapan adam. Köy gibi yerde olan da kolej . Erkenden başlamak istemiştim paraya ihtiyacım var çünkü. Onlar da gelir öğrenci kaydı yaparsınız bize de iyi olur demişti. Aradılar pazartrsi başlatalım hocam sizi ama yol durumunu siz çözün dediler . Ama hallederiz demiştiniz dedim. Bir tek siz varsınız aracı olmayan oraya gelenler içinde şu anda zaten az kişi var bir kişi için araç ayarlayamam dedi iş eylülde başlamaya kaldı mecburen ne yapayım

Eylül’de servis kesin olacak mıymış? Eğer servis kesinse, ben bol keseden atan adam yerine koleji tercih ederdim. Daha kurumsal. Adamın 12 maaş peşin veririm demesi hiç güven verici değil. Özellikle piyasada maaşları geciktiren biri olarak bilinen biri için.

Hocam ders saati üzerinde ödeme yapacakları yazıyorsa kadrolu değilsiniz demektir. Girdiğiniz ders saati ücreti kadar alacaksınız ve sözleşme yenileme tarihi nisansa size bir gerekçe göstermeden 2019 nisanda sözleşmenizi fesh edebilirler. Nisan 2019'a kadar güvenceniz var yani. Gerisi belirsiz.

Hocam ders saati üzerinde ödeme yapacakları yazıyorsa kadrolu değilsiniz demektir. Girdiğiniz ders saati ücreti kadar alacaksınız ve sözleşme yenileme tarihi nisansa size bir gerekçe göstermeden 2019 nisanda sözleşmenizi fesh edebilirler. Nisan 2019'a kadar güvenceniz var yani. Gerisi belirsiz.
Hocam sözleşme tanzim tarihi Nisan, işe başlama Eylül, sözleşme sonu haziran yazıyor, maaş konusunda asla ders saati üstünden olmuyor anlaştığımız maaş ne ise o yatar onun üzerinden de SSK yatar her kurumumuzda böyledir dedi adam özellikle bize , aksi hald herkese aynı sözleşme imzalatıldı aynı anda, herkes istifa ed r zaten maaşlar da düşük

Eylül’de servis kesin olacak mıymış? Eğer servis kesinse, ben bol keseden atan adam yerine koleji tercih ederdim. Daha kurumsal. Adamın 12 maaş peşin veririm demesi hiç güven verici değil. Özellikle piyasada maaşları geciktiren biri olarak bilinen biri için.
Evet kesin var zaten olmasa insanların oraya gitmesi o maaşla imkansız derecesinde kimseyi razı edemez ilçe dışında toplu taşıma YÖK ve köy minibüsü dışında araç YÖK

Hocam sözleşme tanzim tarihi Nisan, işe başlama Eylül, sözleşme sonu haziran yazıyor, maaş konusunda asla ders saati üstünden olmuyor anlaştığımız maaş ne ise o yatar onun üzerinden de SSK yatar her kurumumuzda böyledir dedi adam özellikle bize , aksi hald herkese aynı sözleşme imzalatıldı aynı anda, herkes istifa ed r zaten maaşlar da düşük
Yüklediğiniz foto net olmadığı için yanlış görmüşüm sanırım. Bu iki seçenek arasında kolej daha sağlam atılacak bir adım gibi..

Şimdi hocam kurum 7 şubesi istanbulda olan özel bir teknik koleji. Fazla mesai diye gösterir verirler diye düşünüyorum aynı sözleşmeden 2 adet imzalattılar ama vermediler kurucu istanbulda imzasını onay imzasını atacak diye ama ben foto çektim diğerleri çekmediler sanırım. 15 gün tam tatil yazı da sizin dediğiniz gibi dediler .ders saati üzerinden vermeleri imkansız herkes istifa eder zira ders saati ücreti 15.50 tl şeklinde ki branşım felsefe imkansız yani o ihtimale kalkışmaları diye düşündüm. Araştırınca kolejlerde 2200 den aşağı maaş verirlerse Zaten ceza alıyorlarmış ki en yüksek maaş benimkisi orada şu an siz düşünün adam kimyacıyı 1600 e bağladı gözümün önünde . O ihtimale kaşıklamazlar hocalar zaten gönülsüz kabul etti çünkü ayaklanır hepsi diye düşündüm sizce ?

Maaş konusunda degil ama sigortada risk alamazlar hocam ne dedilerse onu yapmak zorundalar.
Teknik liseler aslinda ögrenci potansiyeli yüksek okullar oluyor genelde. Muhtemelen bu maasiniza da 1-2 yıl icinde yansir.

Maaş konusunda degil ama sigortada risk alamazlar hocam ne dedilerse onu yapmak zorundalar.
Teknik liseler aslinda ögrenci potansiyeli yüksek okullar oluyor genelde. Muhtemelen bu maasiniza da 1-2 yıl icinde yansir.
Evet Zaten dediler ilk açılışta böyle maaşlar ve sözleşme ama birbirimizi tanıyıp yola devam kararı aldığımızda iş daha da iyiye gider maaşı siz belirlersiniz

Evet Zaten dediler ilk açılışta böyle maaşlar ve sözleşme ama birbirimizi tanıyıp yola devam kararı aldığımızda iş daha da iyiye gider maaşı siz belirlersiniz
Aynen öyle hocam,yani siz belirlemeseniz de cekismeli pazarliklar sonucu orta yolu buluyorsunuz . Malum ozel sektör iste...
Yalniz size bir tavsiyem var. Bransiniz ozellikle yeni sistemde hele ki teknik liselerde cok da aranan bir brans degil,felsefeden rehberliğe doğru kayarsanız kendiniz için cok dogru bir hamle yapmış olursunuz .
Sertifika programları var bir araştırın derim.

Kolejle bir bağ kurmuşsanız ordaki ortamınızı seviyorsanız bence sırtınızı dönmeyin. Belli olmaz belki tutunamazsa bir sonraki yıl dönmek isteyeceğiniz yer orası olacaktır. Bir de ağzı ne kadar çok laf yapıyorsa o kadar güzel kandırıyordur, ben korkarım öylelerinden. Çok laf yalansız olmaz demişler hem. Yine de teklifi kabul etmeyi düşünürseniz paranızı almadan imza atmayın çünkü 12 aylık peşin veren bir yer hiç duymadım. En kötü ihtimalle her ay için ayrı senet alın peşin peşin öyle imzalayın, hakkınızda hayırlısı olsun

Aynen öyle hocam,yani siz belirlemeseniz de cekismeli pazarliklar sonucu orta yolu buluyorsunuz . Malum ozel sektör iste...
Yalniz size bir tavsiyem var. Bransiniz ozellikle yeni sistemde hele ki teknik liselerde cok da aranan bir brans degil,felsefeden rehberliğe doğru kayarsanız kendiniz için cok dogru bir hamle yapmış olursunuz .
Hocam bundan önceki özel öğretim kurumunda müdür yardımcısından atamam yapıldı rehberlik yaptım 1100 öğrenciye aynı zamanda felsefe grubu derslerine giriyordum 32 sınıf tam

Kolejle bir bağ kurmuşsanız ordaki ortamınızı seviyorsanız bence sırtınızı dönmeyin. Belli olmaz belki tutunamazsa bir sonraki yıl dönmek isteyeceğiniz yer orası olacaktır. Bir de ağzı ne kadar çok laf yapıyorsa o kadar güzel kandırıyordur, ben korkarım öylelerinden. Çok laf yalansız olmaz demişler hem. Yine de teklifi kabul etmeyi düşünürseniz paranızı almadan imza atmayın çünkü 12 aylık peşin veren bir yer hiç duymadım. En kötü ihtimalle her ay için ayrı senet alın peşin peşin öyle imzalayın, hakkınızda hayırlısı olsun
Yeni yeri çıkardım sanırım kafamdan kk yı da o yüzden çok seviyorum Zaten

Atamamı neden felsefeden yaptılar onu da anlamış değilim Zaten hocam bu sene sadece 9 10 sınıflar var benim dersim 11 de başlıyor bu sene ne yapacağımı merak ediyorum ben de umarım rehberlikçiyle beni kırdırmAzlar tecrübem olduğunu biliyorlar çünkü

Kolej ve kurs merkezi kıyaslanamaz bile. Kesin ve net. Elbette koleji tercih etmelisin. Adı üstünde kurs merkezi belki bir sabah uyancağız ve hepsi kapatılmış olacak kim bilir?
Çok eskiden 20 sene kadar önce dersane öğretmenlerinin maaş usulü öyleydi. Önden maaşlarını alırlardı. Sonra çalışırlardı. Kaçıp gitmesin onlarla çalışmaya mecbur kalsın diye ödeme önden yapılırdı. Günümüzde hiç ama hiçbir yerde duymadım bunu.
Zor durumda olduğunuzu söylediğiniz için 1800 kabul edin başlayın dedi herkes bende öyle düşünüyorum.
Şu an Ankarada 5 yıl ve üstü öğretmen 3 bin civarı alıyor. Zamanla maaşınız artacaktır zaten kolejde de.

Kolej ve kurs merkezi kıyaslanamaz bile. Kesin ve net. Elbette koleji tercih etmelisin. Adı üstünde kurs merkezi belki bir sabah uyancağız ve hepsi kapatılmış olacak kim bilir?
Çok eskiden 20 sene kadar önce dersane öğretmenlerinin maaş usulü öyleydi. Önden maaşlarını alırlardı. Sonra çalışırlardı. Kaçıp gitmesin onlarla çalışmaya mecbur kalsın diye ödeme önden yapılırdı. Günümüzde hiç ama hiçbir yerde duymadım bunu.
Zor durumda olduğunuzu söylediğiniz için 1800 kabul edin başlayın dedi herkes bende öyle düşünüyorum.
Şu an Ankarada 5 yıl ve üstü öğretmen 3 bin civarı alıyor. Zamanla maaşınız artacaktır zaten kolejde de.
Değerli zamanınızı bana ayırdığınız için hepinize sonsuz teşekkür ederim netleşti, koleje devam

Çok sacma geldi 2.adam.. bence güvenilir yerde calışın az para alon kafanız rahat olsun.. kafa rahatlığı önemli

Back
X