Kızlar yeni bir dert mi derman mı bakın nolur

Konuma çoğu boşan git yazdı haklı da belki ama öyle zor ki hayat
Zaten doğru olan boşanman da. Ama sonrası çok karışık. Arkanda ailen bile yok. Peki şu iş işini davadan birkaç ay önce ayarlayamıyor mu bu avukat? O zamana kadar sende bi düzen kurarsın en azından

Zaten doğru olan boşanman da. Ama sonrası çok karışık. Arkanda ailen bile yok. Peki şu iş işini davadan birkaç ay önce ayarlayamıyor mu bu avukat? O zamana kadar sende bi düzen kurarsın en azından
O da öyle diyor Zaten ama ben korkuyorum gitsem sadece kıt kanaat geçim oğlumu haftada bir anca görürüm ben bunun için mi getirdim dünyaya onu haketmiyor bunu ölürüm onun bir damla yaşına ben o mucize bebeğim benim Olmaz senden bebek dedikleri anda gelen bebek o bana Allah’ın mucizesi o bana cennet. E ne diye yaşayacağım onungörmeden ki özel sektör hadi git deseler bittim yanı bunu farkeden insanların çıkarları ki göze batan bir bayanım hepiniz gibi allahım yardım et

Ailem ses etmesen şiddet görmeyeceksin konuşma sen de diyor bizde bir kadın tek yaşayamaz reddederis seni diyor

B
Ama bi karar vermek zorundasın eninde sonunda. Bi şekilde birşeylerden fedakarlık etmek zorunda kalacakşın malesef. Ama yanlış yollarda aramazsın inşallah çözümü. Benim kafa bu olaya bu kadar basıyor canım malesef

Kısacası avukat konusunda sanırım hepimiz hemfikiriz tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…