• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yine ben (babamdan u dönüşü )

3000tl + çalışınca alacağınız maaş ile çok rahat geçinirsiniz. Neden babanızdan yardım bekliyorsunuz ki?

Alın kızınızı, başlayın yeni hayatınıza. Böylece kimse üzerinizde söz sahibi olamaz.
Babamdan sadece manevi destek beklemistim maddi değil o da sağolsun manevi desteği is ciddiye binince kesti .

Çok özel değilse boşanma sebebiniz nedir peki? Kurtulur yanı yok mu evliliğinizin? Olsa bile (kurtulur yanı) yine de maddi gücünüzü elinize almanız önemli. Dünya'nın her türlü hali var. Rica ederim. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah. :KK68:
yazmıştın diğer konularında özetle : 10 yıldır tek başıma yürütmeye çalıştığım evlilik.Cinsellik ben yanına gitmesem aylarca aklına gelmez, küser hep ben adım atarım haklı ya da haksız, sevgi göstermez ama sever, Değersiz hissetme,kendimi kadın gibi görememem,ağlamam ayda yılda bir gelip niye ağlıyorsun diye sormaz,10 yıl şehir şehir gezdim peşinde sevgisiz kaldım daha bir suru sey..konuştuk ben boyleyim değişmem dedi.

Babanıza sadece kendimi toplayıncaya kadar sizinle kalmak istiyorum bir yandan da çalışacağım yani çocuğuma ben bakarım deseniz olmaz mı?
ilk başta zaten öyle demişti ama eşinle aranız düzelir falan demişti artık ona diyecek birşeyim yok canım. ..zaten en son esimle iyiyiz barsitik dedim çok mutlu oldu (sırf sussun diye normalde barışma falan yok )ben kendi başımın çaresine bakacam.

Bu kısmı hiç konusmadik sadece ben ona eğer evlendiginde bana yapmadigin ne varsa esine yaparsan bana yaptıklarını unutma dediğimde" ben asla evlenmem "demistj
Hiç kimseye güvenerek adım atmayın... En başta kendinize güvenin, ekonomik özgürlüğünüz olsun, öyle belirleyin yol haritanızı! Ben asla evlenmem falan hikaye, söyleyeyim... Adam daha ayrılmadan arayışa başlamış, elin kadınlarıyla mesajlaşmış.. Şimdi olayın sıcaklığıyla mağdur etmem vs diyor ama iş ciddiye binince kaçacak delik ararlar. Yarın bir gün evlendiğinde yeni eşi nafakaya söylenmeye başlar.

Ben de boşanma aşamasındayım, davayı açmadan önce üstümdeki borcu ödeyeceğini (evlendikten sonra araba almıştık, kredi çekmiştim bunun için), arabadan hakkımı vereceğini söyleyen adam çoktaaan arabadan hak talep edemiyim diye arabayı abisinin üstüne geçirmiş, altınları kaçırmış, üstümdeki krediyi de ödemiyor.

Bunları size ibret olsun diye yazıyorum. Öyle anlaştık demekle olmuyor malesef... Kendinize güvenin herşeyden önce, eski eşten gelecek nafakayla hareket etmeyin.

Babanızı da anlamaya çalışın, yuvanızın yıkılmasını istemiyordur.
Emin olun ki aksi bir durumda en çok aileniz durur arkanızda.
Aileler son noktada bu şekilde konuşur , normal.
...

Yolunuz , bahtınız açık olsun.

Back
X