biz eşimle sadece bir hafta ayrı kaldık barışması çok güzel olmuştu ama dilerim hakkında hayırlısı oolur canım
2 hafta sürdü
rabbim hiç ayırmasın o zmn sizi:)
beş yılda bir hafta ve iki hafta olmak üzere iki kere ayrı kalmıştık
bundan sonra heep mutlu olun o zaman, ah ah tez zamanda bende kavuşurum sevdiğime inşallah :S
iki gece önce ayrıldık canım. bu sonumuzdu büyük ihtimalle, umarım siz barışır mutlu olursunuz
cnm belli ettim ama hala öfke kusuyo, istemiyom artık bitti bu iş dedi,sonra faceden engelledim msj attı telime hemen sen anca beni engellersin işte diye. daha da yemın ettım aramamaya, nerdeyse hergün beni görmek için çalıştıgım yerın önüne geliyo ,bakıyo gıdıyo umursamıomuş gıbı yapıyo ,ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum inanki
hergün seni görmek için geliyorsa herşey bitmemiş bence.herşey bitmiş olsaydı hiç umursamazdı.bence bir süre daha arama sen bakalım o arayacak mı aramazsa son kez ararsın tepkisi çok sert olursa bidaha aramazsın hiç?
aah canım bnm neden ayrıldınız, seninki daha taze eminim barışırsınız, bnm 2 ay oldu ve en son aradığımda bişe hissetmiyorum sevmiyorum bile dedi, bense hala onu bekliyorum
çok uzun hikaye bizimki, kavga gürültümüz yoktu ama biz mantıklıca konuşup ayrıldık.
bence sizin bitmeyen birşeyleriniz var, sen aramayıp özlemesine zaman bırakırsan sonucunu göreceksin :)
Ahh bitanem rabbimmi söyletti sana acaba inş. sabrımın meyvelerini alırım..sende ne istiosan nasıl istiyosan rabbim versin en güzelini, onu arama krizim tuttuğu için yazdım buraya çünkü yemin ettim yeminimi çiğnemek yakışmaz bana, hem terslerse daha çok üzülürüm biliyorum.
Arkadaşım, şimdi olayın sıcaklığıyla elbetteki huzurlu bir şekilde uyuyamazsın. Ama kendinin de değerli bir birey olduğunu unutma. Kendine saygı duy ve bu acıyı atlatırken olabildiğince dik durmaya çalış. İnanıyorum ki karşına senin değer verdiğin kadar sana değer verecek başka insanlar çıkacaktır. Kendini harap etme. Şimdi elini yüzünü yıka. Niyetli değilsen ılık bir bardak su iç. Ondan sonra da uyumaya çalış. Her uyandığın gün biraz daha iyi olacak.
ayy çok sevindim, ne mutlu sana :) darısı benim başıma ah ahh...
canım teşekkür ederim, hakketmedim bunları rabbim biliyor, nıyetliyim bırazdan abdest alıp sabah namazını kılcam, Allah razı olsun msjın için saol, bugün bi kez daha anladımkii yaşarken ölmek diye bişey varmış
maşallah canım rabbim tamamına erdirsin, hep mutlu ol inşallah. bnmki de dönsün yaaa çok özledim, uuf bnm agresifliğimiz yüzünden ayrıldık, başkalarına inanıp suçladım dinlemdim onu. şimdi de o beni istemiyo git güvendiğin insanların yanına diyor, Allahım ya unutum ya da dönsün demekten geberdim
Yapma gözünü seveyim. Biliyorum, bazen insan öyle büyük duygusal çöküntüler yaşıyor ki, ruhum öldü sanıyor. Ama öyle değil işte. Yaşamak ve kendine değer vermek zorundasın. Hele ki sen belli ki dinine bağlı bir kızsın. Allah'ın sana verdiğine inandığın yaşama fırsatını böyle kendini başka canlar için kahrederek değil, her gün kendine değer katarak ve her şeyde güzellik görmeye çalışarak harcamalısın. Ben de bu aralar depresyondayım aslında ama aradığım gücü yine kendimde bulup bu zor günleri kendime verdiğim değer için atlatmaya çalışıyorum. Hayırlısı neyse o olsun hakkında. Demek ki bu adam hayırlısı değilmiş. Yarın sabah kendini daha iyi hissetmeni umarım. İyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?