7 sene ayrı kaldık 3 yıldırda birlikteyiz. İlkokul aşkımdı da kendisi
üniv. 2. sınıfta tanıştık yazında ayrıldık
3. sınıf yazında tekrara barıştık
toplamda 1 yıl ayrı kaldık:)
Allah tamamına erdirsin :)
Güvenmedim ona ilişkimize ise hep 3. kişilere inanıp ona bagırdım çağırdım canım, o da artık yeter dedi ve tamamen çekti kendini..dün gece konuştuk, istemiyorum artık bitirdin bendeki herşeyi, bir sürü hatan oldu, onunla konustun bunu yaptın diye saydı da saydı, hiç mi bişey hissetmiyosun diye sordum,hayır hissetmiyorum, bitti, istemiyorum, yaptıkların aklıma gelince hala sinirleniyorum senden nefret ediyorum dedi, sevmiyosun yani beni hiç sevmedin dedim öyle mi dedi şimdide o konuya mı gircem konuşmak istemiyorum.sen kendin ettin kendin buldun dedi, alttan aldım, yalvarmasamda sevdiğini ve acı cektiğimi belirtti banane dedi, sen zamanında o çocukça hakeretleri yaparken düşüncektin bunu dedi. bnde tamam ela öldü bil iyi geceler dedim kapattım.
Allah tamamına erdirsin :)
imkansız gibi düşünüp kendini üzme..
eğer nasibin oysa döner dolaşır yine gelir..
sadece biraz sabret ve bekle..anlayıp sana dönecektir..eğer gerçekten seviyorsa
Teşekkür ederim cnm. Ben ilk yazdığın soruya bakıp cvp yazdım ama konunun gidişatı değişmiş üzgünümUmarım sende hayırlıysa sevdiğine kavuşursun. Allah gönlüne göre versin.
Ben 17 o da 19 yaşındayken tanıştık ve 8 ay kadar çıktık. Ben onu insan olarak seviyordum ama hani öle aman aman bi bağlılığım yoktu. Trip attığında takmazdım pek kendi kendine küser barışırdıAskere gitmesine 3 ay kala ayrıldık. 5 yıl ayrı kaldık!! O bi ara yazdı bana ama geri dönüş yapmadım kızgındım ona. Onun bana ulaşmasından 1,5 yıl sonra ben ulaştım ona ve beni hiç ama hiç unutmamış hemencecik barıştık :) Gerçi şuan burnumdan fitil fitil getiriyo ama olsun çok seviyorum yaa
AAA ne güzel canım maşallah, çok çok güzel olur inşallah her şey senin için.
5.senemizin içindeyken ben içine ettim..
ve 4-5aylık ayrılığın aramıza girmesine izin verdim
hattımı ve bildiği herşeyi değiştirdim face kapattım vs..elinden gelen herşeyi yaptı..bense inat gibi uzak kaldım..
sonra sonra canım çok acımaya başladı..hayırlısı oysa kavuşuruz nasıl olsa dedim canım kanaya kanaya..
sonunda dayanamadım ve ulaşabileceği bi yol açtım o da direk atladı sazanım
1sene içindede evlendik
canın ne kadar yanarsa yansın hakkında hayırlısı o ise eğer mutlaka kavuşursunuz cnm
Amin canımm bir de şu kendisinin bile kabul ettiği odun huyları düzelsede ahh ahh..
ooy kurban olduğum sağol, gerçekten nasibimde o'ysa olur demi? Rabbim hayırlıysa onu nasibim etsin
2 yıllık ilişkimizde 3 ay, 5 ay falan. Şuan ayrıyız.
rica ederim canım..
kısmetin nasibin kaderin adına her ne dersen de,eğer o ise..olur..
1gün 1ay belkide 1yıl sonra..ama illaki olur..o ise..
sen kafanı dğıtacak şeylerle uğraş bence..yoksa zaman geçmez..
bişeyler yaparsan zamanda geçer yaranada daha çabuk kapanır..
kendni yıpratmazsın..hem böle yapınca dönebilitesi daha çokmuş gibi olur hep..yaşayanlardan duyuyodum bunuda
inşallah düzelir canım, erkeklerin hammaddesi odun sanırım, her ilşki de pürüzler var tabi ama rabbim ayıracak noktaya getirmesin hiç birimizi, bak ben geldim ve şuan diyorumki o odunlukları hep yapsın gıkım çıkmaz :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?