kızlaraaarrrr cevaplarınızı bekliyoruum;)

üniv. 2. sınıfta tanıştık yazında ayrıldık
3. sınıf yazında tekrara barıştık

toplamda 1 yıl ayrı kaldık:)

3. kişilere göre ona muamele ettiğini nerden biliyor?
bak canm sen sen ol asla başkalarının fikriyle hareket etsen bile belli etme:)
özelini gizli tut her zaman..
bu erkeklerin üstüne fazla gitmeye gelmiyor

imkansız gibi düşünüp kendini üzme..
eğer nasibin oysa döner dolaşır yine gelir..

sadece biraz sabret ve bekle..anlayıp sana dönecektir..eğer gerçekten seviyorsa

Allah bildiği gibi yapsın o üçüncü kişileri, kızın biri bana bişe dedi bende buna dedim, gitmiş kıza sormuş kızda ben ona öyle bişrşey demedim uydurmuş demiş, aah ahh bi de bnm arkadasım olacak bu insan, öyle canımı yaktıki Allahından bulsun..

Teşekkür ederim cnm. Ben ilk yazdığın soruya bakıp cvp yazdım ama konunun gidişatı değişmiş üzgünüm Umarım sende hayırlıysa sevdiğine kavuşursun. Allah gönlüne göre versin.

Amin canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin..

Ben 17 o da 19 yaşındayken tanıştık ve 8 ay kadar çıktık. Ben onu insan olarak seviyordum ama hani öle aman aman bi bağlılığım yoktu. Trip attığında takmazdım pek kendi kendine küser barışırdı Askere gitmesine 3 ay kala ayrıldık. 5 yıl ayrı kaldık!! O bi ara yazdı bana ama geri dönüş yapmadım kızgındım ona. Onun bana ulaşmasından 1,5 yıl sonra ben ulaştım ona ve beni hiç ama hiç unutmamış hemencecik barıştık :) Gerçi şuan burnumdan fitil fitil getiriyo ama olsun çok seviyorum yaa

Tam 1 ay ayrı kalmıstık ki mesaj atıp duruyodu ne kadar ayrılık denilirse artık

AAA ne güzel canım maşallah, çok çok güzel olur inşallah her şey senin için.

5.senemizin içindeyken ben içine ettim..
ve 4-5aylık ayrılığın aramıza girmesine izin verdim
hattımı ve bildiği herşeyi değiştirdim face kapattım vs..elinden gelen herşeyi yaptı..bense inat gibi uzak kaldım..
sonra sonra canım çok acımaya başladı..hayırlısı oysa kavuşuruz nasıl olsa dedim canım kanaya kanaya..
sonunda dayanamadım ve ulaşabileceği bi yol açtım o da direk atladı sazanım
1sene içindede evlendik

canın ne kadar yanarsa yansın hakkında hayırlısı o ise eğer mutlaka kavuşursunuz cnm

Son düzenleme:

ooy kurban olduğum sağol, gerçekten nasibimde o'ysa olur demi? Rabbim hayırlıysa onu nasibim etsin

Amin canımm bir de şu kendisinin bile kabul ettiği odun huyları düzelsede ahh ahh..

inşallah düzelir canım, erkeklerin hammaddesi odun sanırım, her ilşki de pürüzler var tabi ama rabbim ayıracak noktaya getirmesin hiç birimizi, bak ben geldim ve şuan diyorumki o odunlukları hep yapsın gıkım çıkmaz :S

2 yıllık ilişkimizde 3 ay, 5 ay falan. Şuan ayrıyız.

ooy kurban olduğum sağol, gerçekten nasibimde o'ysa olur demi? Rabbim hayırlıysa onu nasibim etsin

rica ederim canım..
kısmetin nasibin kaderin adına her ne dersen de,eğer o ise..olur..
1gün 1ay belkide 1yıl sonra..ama illaki olur..o ise..
sen kafanı dağıtacak şeylerle uğraş bence..yoksa zaman geçmez..
bişeyler yaparsan zamanda geçer yaranda daha çabuk kapanır..
kendini yıpratmazsın..hem böle yapınca dönebilitesi daha çokmuş gibi olur hep..yaşayanlardan duyuyodum bunuda

Son düzenleme:

:) canımsın, tamam o zaman hemen sosyal aktivitelere başlıyorum, okullar tatil olmasaydı keşke tatil bile burnumdan geldi, öğrencilerimi çok özledim, en azından onların arasındayken vakıt geçiyordu:S

Sen biraz sessiz kal ve bekle o sana ulaşacak bak gör bi şekilde barışacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…