kızlaraaarrrr cevaplarınızı bekliyoruum;)

Canim benim hiic uzulme benimde uc yillik iliskim iki ay once bitti ne emekler verdigim adam yillarca bekledigim evlilik sozlerinin havada ucustugu bir zamanda ortada hic bir sebep yokken ayrildi benden onceleri cok uzuldum agladim ama simdi sosyal medyada boy boy mutluluk pozlarini gorunce ne kadar aptalmisim diye kendime kiziyorum seven insan ayrilmaz seven insan birakmaz degmez sakin ecmiyo sanma oylede bi geciyokii bak meselaa kullanici adimda bile o var sirf bu yuzden ikinci uyelik almak istiyorum bide son bi istegim yuzune tukurebileydim iyiydi:) sikmaa caniniii inan bana degmez o kayettigine yansin nerden bulcak senin gibisini gonlunu ferah tut hakkinda hayirlisiysa pisman olsun gelsin sana ama hayirli degilse aramazsa sakin uzulme Allah bir kapiyi kapar bir kapiyi acar :)

1 haftacık "ara" adı altında ayrılmışlığımız var hatta eski üyeliğimde konum vardı eskisi gibi olamıycaz diye süreyi bilmiyodum çünkü Herkes bana her şey belki daha güzel olur demişti haklı çıktılar nazar değmesin

Nedense konunu okuyunca içimden bi'ses düzelecekler dedi. Sevgilin sana biraz gönül koymuş ona güvenmediğinden ötürü. Bence özleyecek ve yumuşayacak. Ancak seviyor ve kendini hatalı görüyosan çok fazla kabuğuna çekilme derim

Umarım her şey gönlüne göre olur

canım bnm geçecek inşallah, Allah yardımcımız olsun, yoksa bu acıyla yaşanmaz. Saol inşallah gönlüne göre olur her şey:)

Güvenmedim ona ilişkimize ise hep 3. kişilere inanıp ona bagırdım çağırdım canım, o da artık yeter dedi ve tamamen çekti kendini..dün gece konuştuk, istemiyorum artık bitirdin bendeki herşeyi, bir sürü hatan oldu, onunla konustun bunu yaptın diye saydı da saydı, hiç mi bişey hissetmiyosun diye sordum,hayır hissetmiyorum, bitti, istemiyorum, yaptıkların aklıma gelince hala sinirleniyorum senden nefret ediyorum dedi, sevmiyosun yani beni hiç sevmedin dedim öyle mi dedi şimdide o konuya mı gircem konuşmak istemiyorum.sen kendin ettin kendin buldun dedi, alttan aldım, yalvarmasamda sevdiğini ve acı cektiğimi belirtti banane dedi, sen zamanında o çocukça hakeretleri yaparken düşüncektin bunu dedi. bnde tamam ela öldü bil iyi geceler dedim kapattım.

Bizde çok büyük bi kavganın ardından 5 gün ayrı kaldık konuşmadık hiç sonra barıştık,çok kötü oluyo ya
Hakkında hayırlısı olsun cnm

3 yıllık ilişkim var gerçekten çok büyük kavga yaşamıştık ama yalnızca 5 gün ayrı kalabildik sonra barıştık :)

ilişkimizin başlarında yarım saat 45 dk gibi bi ayrılık yaşadık o gün bu gündür kitabımızda ayrılık yok. hatta iyi ki de o süreçten geçmişiz her şeyi konuştuk ve içimiz çok rahat.

Son düzenleme:
ilişkimizin başlarında yarım saat 45 dk gibi bi ayrılık yaşadık o gün bu gündür kitabımızda ayrılık yok. hatta iyi ki de o süreçten geçmişiz her şeyi konuştuk ve içimiz çok rahat.

Maşallah Allah ayırmasın.

Benim durum imkansız oldu artık, nuh diyor peygamber demiyor, barışmak hayal oldu sanırım...

Bizde çok büyük bi kavganın ardından 5 gün ayrı kaldık konuşmadık hiç sonra barıştık,çok kötü oluyo ya
Hakkında hayırlısı olsun cnm

Allah bi daha yaşatmasın ayrılığı size, çok büyük bir acı, hele de barışmanın imkansiz olduğunu bilmek daha can yakıyor..cümlemizin hakkında hayırlısı olsun..

Maşallah Allah ayırmasın.

Benim durum imkansız oldu artık, nuh diyor peygamber demiyor, barışmak hayal oldu sanırım...

inşallah düzelir tatlım hiç bir ilişki sorunsuz diil benim de annem istemiyor,nedensiz hem de. bol bol dua edelim birbirimze

Ne güzel, darısımı başıma dimek isterdim ama bizimki imkansız..

bizimkisi de imkansızz gibi duruyordu hatta ben kesin bitti ya falan diyordum çünkü arada çok büyük bir yemin vardı ama ben alttan girdim üstten cıktım geri döndürdüm onu bana ki ben suçluydum da .. :) hayırlısıysa zaten oluyor canım .. üzülme sen elbet barışırsınız ...

inşallah düzelir tatlım hiç bir ilişki sorunsuz diil benim de annem istemiyor,nedensiz hem de. bol bol dua edelim birbirimze

Dualarımdasın canım, zaten bol bol dua ediyorum her dua eişimde içinde sende olacaksın, rabbim isterse olur, her şey onun elinde..dualarımızın kabul olması dileğiyle, Amiiin..

Ahh bebeim bi bilsen nasıl dil döktüm,hayatta kimseye böyle ısrarcı olmamıştım, bitti istemiyorum diyo başka bişe demiyoo, nefret ediyomuş benden. bütün erkekler döner ama bu asla dönmez öyle de inat biri, ben döneceğine imkan vermiyorum açıkcası ama yine de rabbim bilirr.

canım senin için hayırlısı değilse zaten boşver hiçbir önemi yokmuş onun .. hayırlısı ise dönücektir inanıyorum .. ama kendini üzmede diyemicemcok zordur tahöin edebiliyorum ..

canım senin için hayırlısı değilse zaten boşver hiçbir önemi yokmuş onun .. hayırlısı ise dönücektir inanıyorum .. ama kendini üzmede diyemicemcok zordur tahöin edebiliyorum ..

Elbet geçer bu acı, rabbim dağına göre kar verirmiş, demekki bu da bnm imtihanım, inşallah bu imtihanı da hayırlısıyla geçerim, anlayışın ve güzel yorumların için çok teşekkür ederim

Elbet geçer bu acı, rabbim dağına göre kar verirmiş, demekki bu da bnm imtihanım, inşallah bu imtihanı da hayırlısıyla geçerim, anlayışın ve güzel yorumların için çok teşekkür ederim

canm seni çok ii anlayabiliyrm. aşk acısı bende çok çektim. ama şimdi diyorumda üzüldüğüm için kendime kızıyorum. hakkında hayırlısı ise zaten dönüp dolaşıp seni bulur. hayırlısı değilse boşver derim.

sabret canm. eninde sonunda geçecektir bu acı.

7 sene ayrı kaldık 3 yıldırda birlikteyiz. İlkokul aşkımdı da kendisi

inşallah dediğin gibi geçecek canım, hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…