Kızlardeneyimlerinize ihtiyacım var sizce düğünde porselen makyajmı normal makyajmı?

ipek343

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
111
0
0
İstanbul
Kızlar kimisi porselen makyajda mimiklerini bile oynatamıyorsun diyor ,kimisi makyaj uçup gidiyor ağlayınca vs ...deneyimlerinizi paylaşırmısınız...

Son düzenleme:
porselen yaptır derim. akmıyor hıç olmazsa
yalnız ben çekimlerde çok terlediğimden fondoten bozulmuştu nedense... gıdıp duzellttırdım ama makyajım akmadı hıç. nişandada porselen yaptırmıştım. mimiklerimde gayet yerındeydı:1:

canım sahsen ben normal makyajı tavsıye ederım .profesyonel bır makyoze

yaptırırsan ve kalıtelı makyaj malzemelerı kullandırırsan makyajın akması

mumkun degıl .mac uzmanlarından rıfat yuzuak'ı kesınlıkle tavsıye ederım .

cok basarılı gercekten .porselen makyajı çok yapay buluyorum ,sızınde

dedıgınız gıbı mimikler bıle ıfadesız oluyor sankı .renkler konusundada sınırlı .

tavsıyem uzman makyozden normal makyaj yaptırman .makyajın kalıcılıgı

ıcın cok kalıtelı urunler kullanıyorlar,akması mumkun degıl

Son düzenleme:
porselen makyaj bence çok yapay, makyajda aranan nedir, akmaması saatlerce seni idare etmesi değil mi, bence profesyonel bi makyöze yaptır, Ankaradaysan Sevilay Acıbucu Hanımı tavsiye ederim, gelin makyajım süperdi, 16 saat durdu yüzümde, çıkarmasam 3 gün daha dururdu sanki

bende porselen makyaj yaptırmıştım kınam da da düğünümde de öyle mimiksiz falan da olmadım aralarda rujumu dahi tazelememiştim, hiç akmadı sabhatan ertesi sabah gün doğana kadar ki baya da terledim ,oynadım vs...,

benim porseelen makyajdı ve hiçbir yapaylığıda mimiklerimdedekontrolsüzlükler olmadı rahat ettim ayrıca ağlayınca makyajımda akmadı..allah tamamnına erdirsin,mutluluk huzur versin..

kesinlikle güzel makyaj yapan birine normal makyaj yaptır.
Ben ist sözde ünlü ve feci pahalı bir yerde porselen yaptırdım cok pismanım.
Kendim yapsam daha iyi olurdu ki yüzüm cidden güzeldir.
Donuk oldu fondotenlerden suratımda cizgi olmadığı halde gülerken cizgi var gibi durdu.
Ben tavsiye etmiyorum kendim üzüldüğüm için cnm.

Kızlar hepinizin eline sağlık öncelikle deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim güzel dilekler de karşılıklı gördüğünüz gibi, burdada bazı arkadaşlar öneriyor,bazıları önermiyor napcam bennn:(((

Kızlar hepinizin eline sağlık öncelikle deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim güzel dilekler de karşılıklı gördüğünüz gibi, burdada bazı arkadaşlar öneriyor,bazıları önermiyor napcam bennn:(((

denesene canım kozmetikçide, bi yanağına normal bi yanağına porselen fondoten uygulat, hemen silme, iki üç saat sonra durumlarına bak, hangisi hala akmamışsa, çizgilere dolmamışsa onu tercih edersin

valla porselenmı bılemıcem ama
bana yapılan makyajda yuzum cok parlıyordu benım hosuma gıtmedı benım yuzum guzel golgeledıgını dusunuyorum

makyaj sabıtleyıcıler var zaten onlada korunabılırdı benım bılgım dısında oldu cırkın olmadı eklersen resımlerımı gorebılırsın ama dıs mekanda degılde salon resımlerınde sankı yuzum bı terlemıs gıbı hıssedıyorum baktıgımda

Back
X