- Konu Sahibi karakedi84
-
edit:bu mesajı yukarıdaki mesaja değil topiğin genel konusuna yazıyorum.Yanlış anlamayın
burada herkesin karşı çıktığı ve cahillik dediği şey kızı olup erkek istemek oğlu olup kız istemek değil.
hadi itiraf edin 3 tane oğlunuz olsa asla ama asla kız için uğraşıp ama kızımda olsun demezsiniz.Çevre bahane size göre de erkek çocuk daha ' değerli' ne kadar acı.
Erkek çocuğu daha değerli görüyorsunuz ve bu sebeple istiyorsunuz yoksa maksadınız çeşitlilik falan değil.
itiraf edin ya da etmeyin yazdıklarınızdan bu açıkça görülüyor. hatta çoğu yerde erkek çocuklardan bahsederken PAŞA demişsiniz. Ne paşası ya etrafınızdaki erkeklere bakın bakalım hangisi paşa
Suçu ona buna atmayın siz de aynı kafadan olmasanız zaten lafı yapıştırırsınız ama kadın olarak siz de bu kafada oldukça ....
Gerçekten üzüldüm çünkü böyle saçma şeylerle kendi psikolojiniz bozmuşsunuz yazık günah değil mi size
Burayı tesadüfen okudum...Arkadaşım benim 15-10-5 olmak üzere Rabbime binlerce şükürler olsun arslan gibi OĞULLLARIM var...Ve OĞLU OLAN KIZ İSTEMEZ diyen arkadaşlarım HAYIR YANILIYOSUNUZ ...Kızım olmadığı bir yanımın eksik olduğunu düşünüyorum..Rabbim izin verip de bir kızım olursa tamamlanacağım fikrindeyim..Eşim başta olmak üzere çevrem elalem erkek arıyor sende 3tane var yeter hatta ileri gidip torunların kız olur diye KAHYA kesilenler var...Eşime eğer o 3 ü kız olsaydı sen 4-5i deneyip ERKEK isteyecektin soyunun devamı için bende şimdi erkek kardeşlerini toplaması için (kızın aileyi topladığını düşünüyorum) istiyorum ve diğer düşüncelerimi açıkladığımdan beri sesi çıkmıyor..Diğer luzumsuzlarada hı hıı deyip geçiyorum...Ve ben bu uğurda 6*5 haftalık düşük 4 ay sonrasıda boş gebelikten KÜRTAJ yaşadım......Değişik cinsiyette helede 2-3 aynı olan diğerini farklı olsun istemiyorum diyen yalan söyler......
cnm yanlıs ya sen bılıosun yada benım sordugum hastane bana yanlıs anlatmıs benım ıstedıgım yontem ve deneyecegım yontem su kı mıcrosort ıle spermler yıkanıo erkek spermler yukarı cıkıo ordan saglıklı olanlar dollenıoo yanı burda x spermlerı dolleyıpte cope atmak gıbı begenmemezlık soz konusu degıl bılmem anlatabıldımmı ha bıde su var mıcrosort ıle aynı zamanda pgt de yapılıo ama ben muhtemelen sadece mıcrosortu dusunecegım
ve artık elestrı yazan kımseye cevap yazmıcam kendımı acıklamak zorunda hıssedıorum Allah herkesın gonlundekını versın sende bızım bahanelere sıgındıgımızı dusune dur byee
inşallah anlattığın yöntem gibi olur ama biraz araştırsan o çok kesin bir yöntem değilmiş kesin olan embriyolardan dna alıp xy olup olmadığına bakmak.
Allah gönlüne göre versin...
ama okuduğum kadarıyla böyle acaip bir kayınvalide ve eşe üçüz erkek doğursan kar etmez.
yani erkek çocuk sorunlarına çözüm olmaz canının kıymetini bil kendine yazık etme.
İnşallah doktorlar görememiştir erkek doğurursun da bu çile biter bu yaşta cahillerin elinde kendine yazık etmekten vazgeçersin[/QU
mıcrosort ıle yuzde seksen baasarı saglanıomus tup bebekten kastım buydu pgt yı dusunmedım degıl ama benı bıraz urkuttu ama bakalım zaman bızlere neler gosterır cnm zannetmekı bızlerde bu durumdan memnunuz ama dedıgım gıbı hayatımızı 20 grlık et parcası etkılıormus cok buyuk konustum ben cokk ve bunun cezasını cekıorum
he bırde lutfen once dıger yazılarımıda okuyun bıze bunları dusunduren ve ezıyet eden zıhnıyetlere ne dedıgımede bakın ondan sonra anlamamazlıga gelırsınızzz
bu arada blg hosgeldın cnmmm
arkadaşım diğer mesajımı da okursan ben buradaki erkek olsun diye canice bir uygulamayı göze alabileceklere dedim erkek olsa kız istemezsiniz diye. ne kadar inkar etseler de erkek çocuklara daha çok değer veriyorlar ve etraftaki cahil insanlara uymuş oluyorlar.
elbette kızın olsun isteyebilirsin elbette oğlun olsun da isteyebilirsin bu çok normal birşey
ama bu olsun diye suç sayılan uygulamalara kadar herşeyi yapmak göze alınıyorsa burda bir sorun var demektir.
varmış canım ben aratırdım yüzde 99 oluyormuş zaten anneye yerleştirmeden cinsiyeti kontrol ediliyormuş ama bizim burda yasak kıbrısta yapıyorlar ben kıbrıstan bir hemşireyle görüştüm bana öyle dedi
selam arkadaslar hayırlısıyla bebısımı beklıorum onun guzel kokusunu ıcıme cekmek ıcın sabırsızlanıorum bebegımın besıgı cok guzel oldu herseyıyle cok guzel cıbınlıgı yatagının ortusu besıgı bembeyaz tıpkı gelın gıbı okadar masum duruokı yıkadıgım camasırları kokladım nasıl guzel kokuolar ınsallah mevla ısteyen herkese nasıp etsın dusununce bu kadar stresı kızıma yansıttıgım ıcın kendıme kızdım ama bana yasattıkları ıcınde hepsıne bırkez daha dusman oldumm son gunlerım artık beklıorum ınsallah saglıkla gelsın bebegımm
bu arada dogumu tetıkleyen seyler varmıdır bılen varsa solesın sunnı sancıyı yemeden dogurmalıyımmmm
selam arkadaslar hayırlısıyla bebısımı beklıorum onun guzel kokusunu ıcıme cekmek ıcın sabırsızlanıorum bebegımın besıgı cok guzel oldu herseyıyle cok guzel cıbınlıgı yatagının ortusu besıgı bembeyaz tıpkı gelın gıbı okadar masum duruokı yıkadıgım camasırları kokladım nasıl guzel kokuolar ınsallah mevla ısteyen herkese nasıp etsın dusununce bu kadar stresı kızıma yansıttıgım ıcın kendıme kızdım ama bana yasattıkları ıcınde hepsıne bırkez daha dusman oldumm son gunlerım artık beklıorum ınsallah saglıkla gelsın bebegımm
bu arada dogumu tetıkleyen seyler varmıdır bılen varsa solesın sunnı sancıyı yemeden Madogurmalıyımmmm
Maşallah canım hayirlisiyla gelsin minik..iliskiye girmek son zamalarda korunmasiz olarak tabi dogumu tetikliyor aklında olsun
mujdes esinin ve senin dogum tarihlerini verirmisin bi takvim var bayaa yuksek ona bakiyorum canim
mujdes esinin ve senin dogum tarihlerini verirmisin bi takvim var bayaa yuksek ona bakiyorum canim
bu arada dogumu tetıkleyen seyler varmıdır bılen varsa solesın sunnı sancıyı yemeden dogurmalıyımmmm
yok yok yok yıne doguramadım anam ben ne zman doguracam yaaa yurus yapmaktan ayaklarım sıstı valla sıkıldım heeee gerdegemı gırsem neeeeP :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?