kızları olupta erkek bebek ıcın asılama yada tup bebek yaptıranlar yada dusunenler

yavrum git dr a bebege bisey olcak inan gece gunduz aklimdasinnn korkutma benii

yok cnm benım ben sureklı kontroldeyım zaten daha yenı geldım dr dan cumaya kadar muhlet verdı cuma son yoksa sabah dogumhaneye gelıosun saat sekızde dedı valla heralde stresten gelmıooo,3254
,

Karakedi siteye girmiş ama buraya uğramamış
Umarım çok mutlu bı sekilde bebeğine bakiyodur

Karakedi siteye girmiş ama buraya uğramamış
Umarım çok mutlu bı sekilde bebeğine bakiyodur

selam kızlar evett mujdeeeee kızımı sagsaglım aldım kucagıma ama ne zorluklarlaa anlatamammm 10 saat sunı sancı cektırdıler bana sonra epıdural yaptım oda fayda etmedı sonra rahım ters durmus dedı dr sezeryan olcaksın dedı sezeryan oldum anlıcanız anamı aglattılar sonucmu benım ıcın cok tatlı pamuk prensesım oldu ılk gordugumde soledıgım sey ablaa ben buna asık oldumm dedıgımı hatırlıyorum hee bunun yanı sıra soyledıgım hersey ıcın cokpısmanımm kızımı gorunce gozumde hıc bırseyın degerı kalmadı kocamın bılee tekrar dıyorum yazıklar olsun bende bu adamm benı sevıo dıodum ama suankı duygularım benı hıc sevmemıs dıo ne bılımm garıp bı psıkolojı ıcersındeyıumm

gerzek kaynanamm hastane odasında yaslı bunak cahıl akbabalarına akraba demıorum bunun adını yeter koycam yada songul degınce tepem attıı ama malzeme vermıımm dıye ses etmedım Allahh onu bıldıgı gıbı yapsın bırde dogumdaona dua etmıstım keske beddua etseydım he sancı esnasında forumdakı tanıdıgım arkadaslarıma dua ettımm aklıma gelen hepınıze ınsallah kabul olur ama dusundumm kı bı daha cocuk yapmıcam sadece kendıme ezıyet edıorum acısını ceken ben stresını yasıyan ben bakan ben buyuten ben uykusuz kalan ben genclıgı gıden ben ama o bok gıbı suratları goren yıne benn eee ne bu sımdı amannn Allah bana 3 kız vermıs sallıyorum hepsını ve Allaha havale edıorum esım bana dıokı bundan sonra dısarı cıkmayız 3 kız sende varsın ben aranızda harem agasımı olıımm dedıgıne bak yaa bu laftan sonra ne demelı vallaa aslında bu adamı bosamalııı sadece bunu dıorum gozume batıo zaten tum hareketlerı gıcık esım ve aılesı uyuz oluorum sızeeeeee

canimmmmmmmmmmm gozun aydin olsunnnn
dilerimki rabbimdennn insallahh coooookkkk hayirli ir evlat olur analar nelerr doguruyo dedirtir insallahhhhhhhhh
iste ana yuregii hersey bittiii demiiii bu kadarmisss simdii geriyee missssss kokusu kaldiii icineee doyasiyaa cek canimsinnn
herseyi unutturuyo demiiii adini ne koycan ayy erim ben onunnnn minicikkk elleriniii agzinin miss kokusnu
bnim icin doyasiyaa op onu
senide takdir ediyorummm rabbim cennetiyle mujdelesin seniii insallahhh

Maşallah canım :))) çok şanslısın bunu unutma uc tane güzeller güzeli kızın var senin :) allahım bahtlarını güzel etsin annelerinin gurur duyacağı genc kadınlar olsunlar inşallah..
Biz 5 kız kardesiz ve nedeni babamin cocuk sevmesi, bir gün erkek evladım olsa duygusunu hissetmedik, hepimizi okuttu büyüttü.. Annem vefat ettikten sonra bize anne oldu.. Hepimiz evlendik yine babamizlayiz :)
Kız evlat bambaşka bunu iki kız annesi olarak diyorum..
Eşini takma çünkü o da anlicak ve bence sana zarar vermicekse o kayınvalide bozuntusundan lafını esirgeme! O erkek doğurmuş da ne olmuş acaba?
DuZgun evlat yetiştirmek önemli bunu çok iyi biliyosun sende
Bak iki aydır ne uykum var ne bisey zorlukları çekiyoruz ki benim esim çok yardım eder ama yimese anne olmak zor
Doğumunda zor olmuş ama kuzu buyudukce onlarda unutuluyor..
Esine söyle harem agası falan değil, oturup sukredecegine neler diyor
Ben böylelerine hayret ediyorum allahım sağlıklı evlat vermiş sen kurtulmussun saglikla gerisi boş
Sen hiic birşeye canını sıkmadan pamuğunu buyut, stres yapma sütun azalmasın

karakedi canım güle güle büyüt bebeğini sağ sağlim kucağına aldınya sen ona bak boşver milletin lafını onların lafı bitmez Rabbim cümlemize hayırlı birer erkek bebek nasip etsin kucağı boş olanlarada hayırlısıyla kucaklarını doldursun kurban olduğum Allahım.

Canım hayırlısıyla büyüt yavrunu kimsenin dediğine kulak asma cennet kokulu yavruna sarıl unut aklından geçen bütün olumsuzlukları bu arada ismini ne koydun bizim yerimizede öp o meleği

gözün aydın canım bebişin hayrıyla bereketiyle gelsin ...ilerde öyle hayırlı olsunlarki kızların işallah kocan utansın söylediklerinden pişman olsun işallah....​

sagolun kızlar bebısımın adı merve rana cıkmak zorundayım mervem benı ıstıyor dogum yapacak olan arkadaslarım hepınıze hayırlı dogumlarrr16:

arkadaşım şu yöntemi bana da gönderirmisin?

Arkadaşlar bu işin yöntemi yok mevlam kime neyi dilerse onu nasip ediyor gerisi boş mevlamdan isteyin belki gönlüne hoş gelir duanız verir eğer vermiyorsa ya zamanı vardır yada hakkımızda hayırlısı değildir mevlam geleceği gören bilendir elimizden boyun eğmekten başka ne gelirki

Ben çok öncesinde özel bir hastanede çalışıyordum, orada çocuk doktorunun asistanlığını yapıyordum.
Bir tane hasta vardı. Hasta dediğim yeni doğan bir bebek. Ama çok sıkıntılı bir hastaydı.
Adamın 13 yaşında bir tane kız çocuğu vardı. Ama illa erkek çocuk istiyordu.

Bir kere olmuş. Dünyada milyonda 1 rastlanan bir hastalık vardı o zamanlar öğrenmiştim ama şimdi hatırlamıyorum.
Hastalık şu. Bebek doğuyor, ama yaşaması imkansız en fazla 1.5 ay yaşıyor sonrasında.........
Adamın başına bu gelmiş. Ve adam iflah olmadı tüp bebekle bir daha çocuk sahibi oldu, sırf erkek olsun diye tüp bebek yaptırdı. O çocuktada aynı hastalık oldu.
Sonra gene yaptırdı (biliyorum şaka gibi) o çocukta bizim hastanede en son acılar içinde küvezde yatıyordu ve en son üniversiteye gönderildi araştırma için. onunda sonu aynı olacaktı.

Yani şunu demeye çalışıyorum. Milyonda bir rastlanan bir hastalık aynı adamın başına defalarca geliyor.
Vermeyen Allah vermiyor, nasibin neyse o. Bu olay benim hayatımda büyük bir ders olmuştur yeri geldikçede anlatırım ki insanlarda inşaAllah ders çıkarsın diye.
He unutmuşum bu arada adamın son yaptığı tüp bebekte bizim hastaneden ayrılmadığı için sık sık görüyordum sapasağlam adam bebek doğduktan 1 hafta sonra bir de tek bacağını kaybetti. Belki inanmayanlar olur oha saçmalık falan diyenler olur olsun ben üstüme düşeni yapayım farketmez. Allah kimseyi böyle imtihan etmesin, hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah..

gercekten mevla ınsanı ımtıhan edıo ama kucagına alınca sukurler olsun dıosun bılmemkı sımdı dusuncelerımde duygularımda ole degıstıkı herkesın ne oldugunu gordum aklıma erkek bebek geldıgınde amannn bosver mevla bana nur yollamıs daha ne ıstıorumkı dıorum ve artık zerre kadar ıcımden gecmıo bu sayfayı ne duygu yogunluguyla acmıstım ama sımdı dıorumkı bı daha cocuk yapmıcam mevla vermedıgı muddetce yapsam bıle esım ıcın hıc yapmıcam kendım ıcın yaparım cunku ınanınkı kımse ıcın bu zahmete bukadar sıkıntıya acıya gerek yokmus cunku bıze madalyamı takıolar anca dırdır ve surat yapıolar ben nıye yapıımmkı karsımda adam olsa yapardım belkı ama degecek bı adam yooookkkk yada suankı duygularım bana bunu soletıoo kızlarım ıcın dır dır edenler onların gotunu yesınler ıcındekınıde suratlarına sursunler sıfa olur belkı akılları baslarına gelır

canım benım..kuzun kollarında işte.ne guzel..hep dogunca duygular degışıyo ..işte evlat bu.anneleık bu..yapamıyoruz..o guzel evlatların ıyıkıde dogmuş dedırtsın annesıne ve babsına.hep guurula bakacagınız,akıllı hayırlı evlatlar olarak omurlerını surdursunler..opuyorum süt kokuluyu..

Son düzenleme:
Canım bi ilk bi son sayfayı okudum ve düşüncelerinin değişmesine çoook sevindim...
Bence başka çocuk yapma 3 tane çocuk yeter artık ne kendine yazık et nede kızlarına. Okumak, iş sahibi olmak, evlenmek isticekler şimdi bile dünya masrafları vardır onları en iyi şekilde yetiştirmeye her ihtiyaçlarını güzelce karşılamaya bak gerisini boşver... Erkeğin ne özelliği var ben anlamıyorum nedir farkı? Ben ve eşim kız çocuk için deliriyoduk kayınvalidemin 2 oğlu 1 erkek torunu var onlarda kıza hasrettiler sevinçten uçuyolar babamın tek çocuğu benim onun biraz erkekte hevesi vardı ama şimdi dört gözle gelmesini bekliyo annemse hep kız çocuk başka derdi zaten eltim bile ikinciyi istiyo erkek çocuk kız gibi değil diyo. Ve ben gelin olduğumda 2 kız bebek aldım kucağıma benimde öyle olsun diye hiiiçç hevesim yok erkekte olmazsa olmasın hatta bu bebeğim kız olsun diye çok dualar ettim kız anneye arkadaştır çarşı pazar gezersin dedikodu yaparsın süsler püsler gezersin yanında olur destek olur erkekse 4-5 yaşından sonra seni takmaz bile dışarda oynar tarzancılık karetecilik anca şiddet düşünür yaramazlık yapar hatta emreder büyüdükçede kocana ettiğin gibi bide ona hizmetçilik yaparsın ama kız yardım eder vs vs ben hep bunları düşünüp erkek olcak diye korkmuştum gerçi sağlıklı olması en önemlisi ama kızım olcağı için çok mutluyum 2.de olursa kız olsun hiç üzülmem erkeğede üzülmem gerçi ama 3.yü kaza ile olmazsa asla yapmam 2 oğlum olsa 3.yü yapardım:)
KERTENKELEBEKK arkadaşın anlattığı olay çok ders verici bende buna benzer birçok olay duydum ilk aklıma gelen karşı komşumuz 3.çocukta erkeği bulmuş herkese diyomuş bi oğlum olsun beni dövsede razıyım kötü olsada razıyım ve oğlu berbat bi insandı tecavüz, adam yaralama vs gibi biçok vukuatından sonra 20 yaşlarında vurularak öldürüldü böyle bir oğlun olacağına hiç olmasın... Başka bi tanıdığın komşusununda 3 kızdan sonra 1 oğlu olmuş okula giderken ayağı burkulmuş sonra sakat kalmış hiç yürüyemiyo gibiymiş evden çıkmıyo okula gitmiyo ne kötü... Allahtan hayırlısını istemek ve işine pek karışmamak lazım. Ben 2,5 yılda zor bebek sahibi oldum ve her ne kadar kız istesemde asla nankörlük yapmazdım yokluğunu yaşasanız bulduğunuza şükrederdiniz bana aa kız mı olsun hadi bi tanede erkek olur diyenler oluyo eltimeyse olsun bide kız olur inşallah diyolar ben anlamıyorum bu insanların derdi nedir eskidenmiş o erkek olcakta sahip çıkcak masalları anneanneminde babaanneminde sahip çıkanları kız çocukları erkekler karıyı aldılarmı anne falan düşünmüyolar. Bi komşumuzunda 2 kızı var onlarında 1 er kızı var ama adam hepsine bayılıyo kızarınıda almış yanına 3 katlı ev yapmış ne güzel... Benim amcamında 2 kızı ve 4 kız torunu var başkada yapmıcak kızları çocuk falan....
Cinsiyeti erkek belirler şimdiye kadar olmaması tabiki allahtan ama illa suçlu arancaksa kocan kendine baksın sen onlara bi dünya acı çekerek bi evlat vermişsin onlar nankörlük yapıyolar o seni düşünmüyoken sende onun gönlünü yapmayı düşünme inşallah bundan sonra Allah eşinede akıl fikir verir 5 kişilik bi aile olarak yolunuza devam edersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…