kızları olupta erkek bebek ıcın asılama yada tup bebek yaptıranlar yada dusunenler

5 yumurtam vardı, 1 tanesi kistleşmiş,4 tanesi toplanmış ve 2 si boş çıkmış Sadece 2 yumurtam kalmış.
İnanamıyorum,matematiksel olarak şansım bayağı düşük.
Yumurtaların kaliteli olduğunu söyledi doktorum,ne eşimde ne de bende problem var ama sonuç böyle oldu.
Yarın arayacağız yumurtalar döllenebilmiş mi diye.
Varsayalım ki yumurtalar döllendi, varsayalımki ikiside erkek bebek oldu.Bakalım 5. güne kadar yaşayacaklar mı? Varsayalım ki yaşadılar ve transfer edildi. Bakalım tutunabilecekler mi?Varsayalımki tutundular ve pozitif sonucu aldım.Bakalım sağlıcakla doğurabilecek ve sağlıcakla yetiştirebilecekmiyim.
Bu işin ne çok aşaması var.
En güzeli şöyle düşünmek heralde.Allah ol derse bütün dediklerim olacak ve ben bebişime kavuşacağım :) Haa bu oldu işte,moralim biraz yerine geldi :)

ben sperm ayırma yönteminin işe yarayacağını ve iki embriyonun da erkek olacağını düşünüyorum...
önemli olan sağlıklı olmaları. zaten 5. günden önce cinsiyetlerini öğrenemiyorsun, önemli olan sağlıklı olmaları. hadi bir tanesini de sağlıklı olmadığı için elesen, eminim diğeri sağlıklı bir erkek olacak ve karnında bebişinle döneceksin evine...
sonrasında da sağlıklı bir şekilde kavuşursun yavruna...
dualarım seninle...
neler hissettiğini çok iyi anlıyorum... çok zor bu bekleyiş gerçekten... ben de günler ve geceler boyu hep sonucu düşünmüştüm... eli boş dönmeyiz herhalde demiştim ama olmadı..
bizde sperm ayırmak için herhangi bir yöntem kullanılmamıştı. ben senin şansının yüksek olduğunu düşünüyorum... içini ferah tut...

cnm ınsallah mevla sana ıkız paşa verır dua edıcem senın ıcın umarım annelerıne tutunup saglıkla dogacak paşaların bıze yazdıgın ıcın sagolarkadasıom senden destek alıoruz umarım mevlada senın ve ısteyenlerın yuzunu guldursunnıste boyle gelceksın kıbrıstann:))

canım sen kaç haftalık oldun...

İnşallah dediğin gibi olur canım.O günde yüzde 70 oranında erkek spermlerini ayrıştırabiliyoruz dedi doktorum.Bugün aradım doktoru, 2 yumurtanın 2 side döllenmiş şükür.Birisi diğerine göre biraz daha zayıf dedi ama önemli olan ilk aşamada ikiside döllenmesiymiş.3. günde pgt yapılacak,4. günde de sonucu öğrenebilirsiniz dedi.

İnşallahhh canım.2 yumurtada döllenmiş şükür.Sonucumu mutlaka burada yazacağım.Duaların için çoook teşekkür ederim,hamilelerin duası kabul olur derlermiş, ayyy yoksa ikiz mi olacakk acaba :)

cnm zahmet olmazssa y spermlerini arttirmak icin neler yapilabilirmis dr una sorabilirmisin bizim icin :26::26::26:

Kızlar ben seneye evleneceğim şimdi sözlüyüm. Sözlüm şimdiden psikolojik baskılara başladı erkek adamın erkek çocuğu olur, sokakta erkek çocuğu olan kadın görünce nasıl doğurmuş erkek çocuğu maş vs gibi şimdiden strese soktu beni allah akıl fikir versin

Kızlar bence erkeğe bu kadar takılmamak lazım. En canlı örnek var. Gülben Ergen 3 tane erkek doğurdu ne oldu baş tacı mı oldu? Aldatıldı değeri yok kadının. Bence hepimizin hakkında hayırlısı olsun erkekler erkek cocuk diye baş eti yiyor ama erkek çocuk olunca başımıza taç takmıyorlar..

sende nişanlına "ne ekersen onu biçersin" de. sanki kadınlar belirliyor cinsiyetini.
Benim 1 kızım var. Allah'ıma hergün binlerce kez dualar ediyorum iyi ki kız evlat nasip etmişsin diye. Eğer olurda bir tane daha yaparsam onunda kız olmasını isterim. Önce hayırlı ve sağlıklı olmasını tabi ki. Bu erkek takıntısını anlamış değilim. Hayırsız yada sağlıksız bir erkek evladınız olabilir. O zaman ne olacak. Bence bu tür şeylerle takıntı yapmayın kendinize. Hele ki eşiniz, kv yada kp sorun ederse de tıkayın kulaklarınızı. Sonuçta iş erkekte bitiyor. Siz kendinizi kötü hissetmeyin...

cnm zahmet olmazssa y spermlerini arttirmak icin neler yapilabilirmis dr una sorabilirmisin bizim icin :26::26::26:
evet canım ya bir sor birde erkek için hangi günler uygunmuş ağzından laf almaya çalış bacım ...benimde 2 kızım var eşimin ilk eşinden oğlu var rezil bi durumdayım oğlan doğurmam lazım ama Allah nasip etmedi bende araştırdım bu merkezleri telde de görüştüm ama maddi olarak bizi aştı yaptırmam imkansız .......​

hadi gözün aydın..
inşallah sağlıklıdırlar ve bir seferde iki oğluşun birden olur...
dualarım seninle...
Aminnn canımmm,duaların için çoook teşekkür ederim.İnşallah Allah en kısa zaman da senin de muradını verir.
Bugün doktorumu aradım,embriyolardan biopsi alınmış,sonuç yarın belli olacakmış.Biri 5 hücreli,diğeri 8 hücreliymiş.İkiside yaşıyor şükür.İnşallah 5. güne kadar problem olmaz.Transfer aksilik olmazsa çarşamba günü olacak.

Doktorumla yüz yüze görüşme şansım olmadı arkadaşlar.İnşallah transfer günü sorularınızı ileticem,buradan yazarım size.

Meraba kızlar,
Doktorumla görüştüm,bebişlerin ikiside erkekmiş ve sağlıklıymış.Ancak biri 2. kalite diğeri daha zayıfmış.
İnşallah yarına kadar zayıf olan da gelişir ve bir problem çıkmadan ikiside transfer edilebilir.
Kızlar yazımı okursanız lütfen benim için dua edin.Öpüyorum hepinizi.

çok sevindim bana da ümit oldun...
inşallah ikisi de sağlıklı bir şekilde sana tutunur ve paşalarınla dönersin kıbrıs tan...
dualara devam...

dualarım seninle bacım işallah ikiz oğlanlarınla döneceksin evine...benim herzamanki dileğimi gerçekleştiriyorsun Allah yüzünü güldürsün canım ......​

ya yazmiyim yazmiyim dedim, herkesin kendi hayatı dedim ama dayanamıyorum, sizin ve sizin gibi düşünenlerin erkek çocuklarının sonunu düşünebiliyorum, egoları tavan yapmış, erkeğim diye dünyaları ben yarattım diyen, kız kardeşlerini, karılarını yani dişileri ikinci sınıf vatandaş gören tipler. ya kızlarınız, onlarda hep erkeklerin arkasında 2. plana atılmış, kendilerini ezik hissedin tipler. benim köydeki 80 yaşındaki okumu yazma bilmeyen dedemle ninem bile böyle düşünmüyor artık ki siz belirli bi seviyeye gelmiş, interneti, teknolojiyi kullanabilen kişilersiniz.
biliyorum bana çok tepki göstereceksiniz ama benim düşüncelerim bunlar.

canım ne oldu niye tepki gösteriyorsun 2 kızım var bi de oğlum olsun istiyorum bu çok kötü bir şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…