Kızları sil dedim benı sildi.

Ben eşimle tanışinca bile bir ay sosyal medyada eklemedim. Ayrıca karşınızdaki.hic ciddi bir tip değil 3 günde ciddi düşünüyorum demekte saçma bir kıza..önce bir gör tani filan yani.
Üstünüze böyle aç gibi atlayan 3 günde size sizinle ciddi olduğunu söyleyenlere inanmayın

Aklıma yakışıklı güvenlik geldi dkdhdk

Tamamda kendısı bana hesabıma karıştı en başta

Adam 29 olduğuna göre siz de en az 25 varsınız diye düşünüyorum. Sizi çok saf buldum. Yaşınıza uygun davranın sizi çok üzerler.

Örneğin 2-3 buluşmada sizi boynunuzdan öpen adamın gerçekten ciddi olduğuna inanıyor musunuz? Veya bu yaşta ciddi düşündüğünüz birinin yakışıklılığına ergen gibi düşüyor musunuz?

Karışmasam sıl demesem ne olacaktı hemen ılk buluşmadan bana yakınlaşmaya çalışıyordu bırde gelmıs sen cok ıradelısın diyor ben olsam çoktan kucağındaydım diyor kahkaha atıyor bıde

Karışmasam sıl demesem ne olacaktı hemen ılk buluşmadan bana yakınlaşmaya çalışıyordu bırde gelmıs sen cok ıradelısın diyor ben olsam çoktan kucağındaydım diyor kahkaha atıyor bıde
Derdını anlamak ıstedım sıl dedım bende biliyorum hemen karışmamayı ama bu basta bana cıddı geldi güya lafta hatta flört sevmıyorum ben dedi

E işte onu diyorum. Adamın amacı aşna fişne iken siz nasıl ciddi olduğu yalanına kandınız?

Bıde profilinde sadece tanıdık dıyor sordum bunları tanımıyorum senden önce ekledım dedi bende tanımıyorsan sil dedim madem sadece tanıdık takıp ediyorsun konuşacaksak adam akıllı benim gıbı saygı göster dedim beni sildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…