Aklıma yakışıklı güvenlik geldi dkdhdkBırısıyle tanıştım sosyal medyadan (ins) baktım kımseyı takıp etmıyordu çokta yakışıklı bır çocuk ama cok egolu herkes pesınde koşuyormuş daha önce nısanlanmıs nısanlısı asagılıyormus ayrılmış madur olduğunu söyledi hep ılıskılerınde neyse benimle cok güzel zaman gecırdı buluştuk ama hemen elımı tutmaya öpmeye kalktı yakınlaşmaya çalıştı pek ızın vermedim ama bır kere boynumdan öptü sureklı bır yakınlaşma çabasındaydı eve geçtim yazdı etti sorun ama bır baktım üç beş kışı takıp edıyor kız hıc kız takıp etmeyen adam bende dedim benle konuşurken kımseyı takıp etmenı ıstemıyorum bana saygı duy çünkü bende kımseyı takıp etmıyordum ,kendısı benimle ciddi konuştuğu soyledı çünkü bende ondan o yüzden saygı ıstedım bana sen takıntılısın benı de hep takıntılılsr buluyor bılerek kızları sılmedım aylar kaybetmemek için seninle Dedı ve bana yazma dedı benı heryerden anında engelledı anlam veremedim kendısı 29 yaşında bekcı görüntüsü de cok ıyıydı ben bırde buna pıknık yapalım dedı dıye kek börek hazırlamıştım anında benı sildi attı heryerden neden ? Bana üç günde verdıgın tepki cok Dedi sadece saygı ıstemıstım .
Sen piknik diyince bende gelinlik aldım napimPiknik yapalım diyince evlenecek mi sandın
3 günde kek börek hıımmmm bence sarma olmadığı için tutmadı bu ilişki bidaha kine sarma sar
Buzlukta hazır sarılı yaprak var , gondereyım de düğün yemeğin olsun gülümSen piknik diyince bende gelinlik aldım napim
Tamamda kendısı bana hesabıma karıştı en başta3 gundur taninan insana kalkip instagramindan insan mi sildirmeye kalktinizIliskiniz yok birsey yok, sonra kalkip bana saygi duy bahanesi altinda baski yapmissiniz. Cok iyi yapmis bravo valla. Yerinde bir tepki olmus.
Burada tam tersi sekilde konu acsaydiniz, 3 gunluk tanidiginiz adam bana swaygi duy adi altinda sizden takip ettiklerinizi silmesini istedigini yazsaydiniz ortalik karisirdi burada. Hemen ayril konusmalar dolardi. Simdi ayni seyi siz yapinca niye garip olsun.
30 yaşında kadın sen hayırdır diyemedin mi peki?Tamamda kendısı bana hesabıma karıştı en başta
Tamamda hemen engellemesı gerekmezdıÜç günde verdiğiniz tepki o kadar çok ki. Tabi adamın derdi bu değil o ayrı.
İki günde takip ettiklerine karışırsanız ilerde ne kıskançlıklar yaparsınız. Kendinizi tanıyorsunuzdur.Pardon neden?
Sizin de hemen börek çörek yapmanız gerekmezdi ama yapmışsınız. İkimizin ilişkiden beklentileri arasında dağlar kadar fark var.Tamamda hemen engellemesı gerekmezdı
Tamam da kendısı bana değer verseydi Ikı kızı sılmek zor değil demı sordum kım dıye tanımıyorum dedi bende sıl dedimİki günde takip ettiklerine karışırsanız ilerde ne kıskançlıklar yaparsınız. Kendinizi tanıyorsunuzdur.
Karışmasam sıl demesem ne olacaktı hemen ılk buluşmadan bana yakınlaşmaya çalışıyordu bırde gelmıs sen cok ıradelısın diyor ben olsam çoktan kucağındaydım diyor kahkaha atıyor bıdeAdam 29 olduğuna göre siz de en az 25 varsınız diye düşünüyorum. Sizi çok saf buldum. Yaşınıza uygun davranın sizi çok üzerler.
Örneğin 2-3 buluşmada sizi boynunuzdan öpen adamın gerçekten ciddi olduğuna inanıyor musunuz? Veya bu yaşta ciddi düşündüğünüz birinin yakışıklılığına ergen gibi düşüyor musunuz?
Derdını anlamak ıstedım sıl dedım bende biliyorum hemen karışmamayı ama bu basta bana cıddı geldi güya lafta hatta flört sevmıyorum ben dediKarışmasam sıl demesem ne olacaktı hemen ılk buluşmadan bana yakınlaşmaya çalışıyordu bırde gelmıs sen cok ıradelısın diyor ben olsam çoktan kucağındaydım diyor kahkaha atıyor bıde
2 günlük insana niye değer versinTamam da kendısı bana değer verseydi Ikı kızı sılmek zor değil demı sordum kım dıye tanımıyorum dedi bende sıl dedim
E işte onu diyorum. Adamın amacı aşna fişne iken siz nasıl ciddi olduğu yalanına kandınız?Karışmasam sıl demesem ne olacaktı hemen ılk buluşmadan bana yakınlaşmaya çalışıyordu bırde gelmıs sen cok ıradelısın diyor ben olsam çoktan kucağındaydım diyor kahkaha atıyor bıde
Bıde profilinde sadece tanıdık dıyor sordum bunları tanımıyorum senden önce ekledım dedi bende tanımıyorsan sil dedim madem sadece tanıdık takıp ediyorsun konuşacaksak adam akıllı benim gıbı saygı göster dedim beni sildiKarışmasam sıl demesem ne olacaktı hemen ılk buluşmadan bana yakınlaşmaya çalışıyordu bırde gelmıs sen cok ıradelısın diyor ben olsam çoktan kucağındaydım diyor kahkaha atıyor bıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?