Kızları sil dedim benı sildi.

yukarıdaki yoruma katılmakla birlikte bu vatandaş da masraf olmasın diye sizi pikniğe çağırmış, size kek börek yaptırmış,, bir de sizi zorla öpmeye kalkmış, yani kendi de sağlam pabuç değil. o bakımdan bununla devam etmemeniz iyi olmuş.

elım kırılsaydı keşke bırde aşırı derecede vücuduna kafayı takmış bırıydı spor yapıyordu paylaşıyordu sosyal medyasında

Adam bir yerde yemek kahvaltı planlamamış.

Param gitmesin, kimse görmesin, ıssız bir yerde olalım, kolayca okşarım öperim diye düşünmüş.

İlk buluşmada boynundan öpmüş sen hala ciddi düşünüyorum dedi, şimdi niye engelledi diye konu açıyorsun.

30 yaşında kadınsın, muhakeme yeteneğin bu kadar mı eksik?

Karışmasam sıl demesem ne olacaktı hemen ılk buluşmadan bana yakınlaşmaya çalışıyordu bırde gelmıs sen cok ıradelısın diyor ben olsam çoktan kucağındaydım diyor kahkaha atıyor bıde
Sana bir tek ne aptal kadınsın demedigi kalmış. Aynen abla ciddi bu çocuk.

Keşke sen de kendi sınırlarını bekçi kadar korusaydın.

İyi yapmış.

Ya bakın benim amacım karışmak değil anlamıyorsunuz bu adam sıfır kız takıp edıyor ben bundan dolayı konuştum banaca cıddıyım evlenmek istiyorum artık dıyordu bende baktım böyle dıyen adam hemen üç kız eklemıs bende şart sundum konuşacaksak şeffaf olalım yedek olamam dedim kı kızların hepsi de Istanbuldan yanı oda takıntılısın bilerek sılmedım aylar kaybetmemek ıcın dedı baba daha yazma dedi ve bır baktım engellemıs heryerden buluşmamızda da on saat gezdık ettık asla gidelim demedi güzel gecmıstı buluşma ama sureklı yakınlaşmak ıstıyordu bunun harıcı yanı yüzünü gelmıs boynuma koyuyor yada gelmıs Sıgara ıcıyorum ya gel dumanı bana üfle vsvs

Gel dumanı bana üfle mi?

Olur böyle şeyler üç beş günlük ilişkilere çok anlam yüklememek lazım, hele karşı tarafa çocuk gibi onu sil bunu yap ne demek...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…