- 20 Haziran 2024
- 1.433
- 1.665
- 53
- 49
yukarıdaki yoruma katılmakla birlikte bu vatandaş da masraf olmasın diye sizi pikniğe çağırmış, size kek börek yaptırmış,, bir de sizi zorla öpmeye kalkmış, yani kendi de sağlam pabuç değil. o bakımdan bununla devam etmemeniz iyi olmuş.3 gundur taninan insana kalkip instagramindan insan mi sildirmeye kalktinizIliskiniz yok birsey yok, sonra kalkip bana saygi duy bahanesi altinda baski yapmissiniz. Cok iyi yapmis bravo valla. Yerinde bir tepki olmus.
Burada tam tersi sekilde konu acsaydiniz, 3 gunluk tanidiginiz adam bana swaygi duy adi altinda sizden takip ettiklerinizi silmesini istedigini yazsaydiniz ortalik karisirdi burada. Hemen ayril konusmalar dolardi. Simdi ayni seyi siz yapinca niye garip olsun.
Kek böreği getir beraber yiyelim, iki günlük adam için de hazırlanmaz yani.
Çok da bir anlam yüklememek gerek adamın derdi belli sende ona istediğini vermeyince vakit harcamak istememiş. Ne güzel baştan belli olmuş da zamanınız gitmemiş. Siz de kendinize göre birini aramaya devam edin inşallah bulursunuz.
Çok açık nedeni adam sevismek istiyor , tek amacı bu.Aman boşver ,iyi olmuş,onda çok hastalık vardır devam etme sonra yazarsın HPV pozitifim diye.anında benı sildi attı heryerden neden
Başlığı her gördüğümde gülüyorum.Hahahahah başlığa ithafen kral adammış
Sana bir tek ne aptal kadınsın demedigi kalmış. Aynen abla ciddi bu çocuk.Karışmasam sıl demesem ne olacaktı hemen ılk buluşmadan bana yakınlaşmaya çalışıyordu bırde gelmıs sen cok ıradelısın diyor ben olsam çoktan kucağındaydım diyor kahkaha atıyor bıde
Sen bu kafayla daha çok konu açarsın.elım kırılsaydı keşke bırde aşırı derecede vücuduna kafayı takmış bırıydı spor yapıyordu paylaşıyordu sosyal medyasında
Sana bir tek ne aptal kadınsın demedigi kalmış. Aynen abla ciddi bu çocuk.
Keşke sen de kendi sınırlarını bekçi kadar korusaydın.Bırısıyle tanıştım sosyal medyadan (ins) baktım kımseyı takıp etmıyordu çokta yakışıklı bır çocuk ama cok egolu herkes pesınde koşuyormuş daha önce nısanlanmıs nısanlısı asagılıyormus ayrılmış madur olduğunu söyledi hep ılıskılerınde neyse benimle cok güzel zaman gecırdı buluştuk ama hemen elımı tutmaya öpmeye kalktı yakınlaşmaya çalıştı pek ızın vermedim ama bır kere boynumdan öptü sureklı bır yakınlaşma çabasındaydı eve geçtim yazdı etti sorun ama bır baktım üç beş kışı takıp edıyor kız hıc kız takıp etmeyen adam bende dedim benle konuşurken kımseyı takıp etmenı ıstemıyorum bana saygı duy çünkü bende kımseyı takıp etmıyordum ,kendısı benimle ciddi konuştuğu soyledı çünkü bende ondan o yüzden saygı ıstedım bana sen takıntılısın benı de hep takıntılılsr buluyor bılerek kızları sılmedım aylar kaybetmemek için seninle Dedı ve bana yazma dedı benı heryerden anında engelledı anlam veremedim kendısı 29 yaşında bekcı görüntüsü de cok ıyıydı ben bırde buna pıknık yapalım dedı dıye kek börek hazırlamıştım anında benı sildi attı heryerden neden ? Bana üç günde verdıgın tepki cok Dedi sadece saygı ıstemıstım .
İyi yapmış.Bırısıyle tanıştım sosyal medyadan (ins) baktım kımseyı takıp etmıyordu çokta yakışıklı bır çocuk ama cok egolu herkes pesınde koşuyormuş daha önce nısanlanmıs nısanlısı asagılıyormus ayrılmış madur olduğunu söyledi hep ılıskılerınde neyse benimle cok güzel zaman gecırdı buluştuk ama hemen elımı tutmaya öpmeye kalktı yakınlaşmaya çalıştı pek ızın vermedim ama bır kere boynumdan öptü sureklı bır yakınlaşma çabasındaydı eve geçtim yazdı etti sorun ama bır baktım üç beş kışı takıp edıyor kız hıc kız takıp etmeyen adam bende dedim benle konuşurken kımseyı takıp etmenı ıstemıyorum bana saygı duy çünkü bende kımseyı takıp etmıyordum ,kendısı benimle ciddi konuştuğu soyledı çünkü bende ondan o yüzden saygı ıstedım bana sen takıntılısın benı de hep takıntılılsr buluyor bılerek kızları sılmedım aylar kaybetmemek için seninle Dedı ve bana yazma dedı benı heryerden anında engelledı anlam veremedim kendısı 29 yaşında bekcı görüntüsü de cok ıyıydı ben bırde buna pıknık yapalım dedı dıye kek börek hazırlamıştım anında benı sildi attı heryerden neden ? Bana üç günde verdıgın tepki cok Dedi sadece saygı ıstemıstım .
Yemiş maalesef.Klasik sırtlan. Kek börek yiyemeden defoldu inş.
Adam bir yerde yemek kahvaltı planlamamış.
Param gitmesin, kimse görmesin, ıssız bir yerde olalım, kolayca okşarım öperim diye düşünmüş.
İlk buluşmada boynundan öpmüş sen hala ciddi düşünüyorum dedi, şimdi niye engelledi diye konu açıyorsun.
30 yaşında kadınsın, muhakeme yeteneğin bu kadar mı eksik?
YediYemiş maalesef.
Bu tıpler heryerden engelledıkten sonra geri engeli açıp ıletde yazar mıDemek ciddi düşünmüyormuş, takılıyormuş. Öyle her ciddi düşünene inanmazsınız bir dahaki sefere.
Ya bakın benim amacım karışmak değil anlamıyorsunuz bu adam sıfır kız takıp edıyor ben bundan dolayı konuştum banaca cıddıyım evlenmek istiyorum artık dıyordu bende baktım böyle dıyen adam hemen üç kız eklemıs bende şart sundum konuşacaksak şeffaf olalım yedek olamam dedim kı kızların hepsi de Istanbuldan yanı oda takıntılısın bilerek sılmedım aylar kaybetmemek ıcın dedı baba daha yazma dedi ve bır baktım engellemıs heryerden buluşmamızda da on saat gezdık ettık asla gidelim demedi güzel gecmıstı buluşma ama sureklı yakınlaşmak ıstıyordu bunun harıcı yanı yüzünü gelmıs boynuma koyuyor yada gelmıs Sıgara ıcıyorum ya gel dumanı bana üfle vsvsönce biraz kitap okuyun.
sonra da yeni tanıştığınız adamların hayatına bu kadar karışmayın. amacı belliymiş işte. böyle bir şey istemiyorsanız kurtulmuşsunuz.
keki böreği de kendiniz yiyin. elinize sağlık.
Yazsın mı istiyorsun?Bu tıpler heryerden engelledıkten sonra geri engeli açıp ıletde yazar mı
Gel dumanı bana üfle mi?Ya bakın benim amacım karışmak değil anlamıyorsunuz bu adam sıfır kız takıp edıyor ben bundan dolayı konuştum banaca cıddıyım evlenmek istiyorum artık dıyordu bende baktım böyle dıyen adam hemen üç kız eklemıs bende şart sundum konuşacaksak şeffaf olalım yedek olamam dedim kı kızların hepsi de Istanbuldan yanı oda takıntılısın bilerek sılmedım aylar kaybetmemek ıcın dedı baba daha yazma dedi ve bır baktım engellemıs heryerden buluşmamızda da on saat gezdık ettık asla gidelim demedi güzel gecmıstı buluşma ama sureklı yakınlaşmak ıstıyordu bunun harıcı yanı yüzünü gelmıs boynuma koyuyor yada gelmıs Sıgara ıcıyorum ya gel dumanı bana üfle vsvs
Numaramı sılmıs yazmaz sanmam evet ıstıyorum ıntıkam almak içinYazsın mı istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?