Bıde profilinde sadece tanıdık dıyor sordum bunları tanımıyorum senden önce ekledım dedi bende tanımıyorsan sil dedim madem sadece tanıdık takıp ediyorsun konuşacaksak adam akıllı benim gıbıKarışmasam sıl demesem ne olacaktı hemen ılk buluşmadan bana yakınlaşmaya çalışıyordu bırde gelmıs sen cok ıradelısın diyor ben olsam çoktan kucağındaydım diyor kahkaha atıyor bıde
Bir de gerçekten kendinizi geliştirin.Bıde profilinde sadece tanıdık dıyor sordum bunları tanımıyorum senden önce ekledım dedi bende tanımıyorsan sil dedim madem sadece tanıdık takıp ediyorsun konuşacaksak adam akıllı benim gıbı
Tamam ben haksızım oda dok doğruymusBir de gerçekten kendinizi geliştirin.
Kötülüğünüze demiyorum.
Anlaşılır olmak adına yapın bunu.
Haayıııırrrr sarma asla olmaz3 günde kek börek hıımmmm bence sarma olmadığı için tutmadı bu ilişki bidaha kine sarma sar
Hatta bugün başlayın bol bol okumayaTamam ben haksızım oda dok doğruymus
Demek ciddi düşünmüyormuş, takılıyormuş. Öyle her ciddi düşünene inanmazsınız bir dahaki sefere.Bırısıyle tanıştım sosyal medyadan (ins) baktım kımseyı takıp etmıyordu çokta yakışıklı bır çocuk ama cok egolu herkes pesınde koşuyormuş daha önce nısanlanmıs nısanlısı asagılıyormus ayrılmış madur olduğunu söyledi hep ılıskılerınde neyse benimle cok güzel zaman gecırdı buluştuk ama hemen elımı tutmaya öpmeye kalktı yakınlaşmaya çalıştı pek ızın vermedim ama bır kere boynumdan öptü sureklı bır yakınlaşma çabasındaydı eve geçtim yazdı etti sorun ama bır baktım üç beş kışı takıp edıyor kız hıc kız takıp etmeyen adam bende dedim benle konuşurken kımseyı takıp etmenı ıstemıyorum bana saygı duy çünkü bende kımseyı takıp etmıyordum ,kendısı benimle ciddi konuştuğu soyledı çünkü bende ondan o yüzden saygı ıstedım bana sen takıntılısın benı de hep takıntılılsr buluyor bılerek kızları sılmedım aylar kaybetmemek için seninle Dedı ve bana yazma dedı benı heryerden anında engelledı anlam veremedim kendısı 29 yaşında bekcı görüntüsü de cok ıyıydı ben bırde buna pıknık yapalım dedı dıye kek börek hazırlamıştım anında benı sildi attı heryerden neden ? Bana üç günde verdıgın tepki cok Dedi sadece saygı ıstemıstım .
Ayrıca kaç defa dedik yeni tanıştığınız 3-5 günlük adamlara kek börek yapmayın diye. Twitter’da bile bunun geyiği döndü sevgilime brownie ıslak kek yaptım benden ayrıldı diye. Issız Adam’da da Ada yaprak sarmaları götürürken adam ayrıldı ondanBırısıyle tanıştım sosyal medyadan (ins) baktım kımseyı takıp etmıyordu çokta yakışıklı bır çocuk ama cok egolu herkes pesınde koşuyormuş daha önce nısanlanmıs nısanlısı asagılıyormus ayrılmış madur olduğunu söyledi hep ılıskılerınde neyse benimle cok güzel zaman gecırdı buluştuk ama hemen elımı tutmaya öpmeye kalktı yakınlaşmaya çalıştı pek ızın vermedim ama bır kere boynumdan öptü sureklı bır yakınlaşma çabasındaydı eve geçtim yazdı etti sorun ama bır baktım üç beş kışı takıp edıyor kız hıc kız takıp etmeyen adam bende dedim benle konuşurken kımseyı takıp etmenı ıstemıyorum bana saygı duy çünkü bende kımseyı takıp etmıyordum ,kendısı benimle ciddi konuştuğu soyledı çünkü bende ondan o yüzden saygı ıstedım bana sen takıntılısın benı de hep takıntılılsr buluyor bılerek kızları sılmedım aylar kaybetmemek için seninle Dedı ve bana yazma dedı benı heryerden anında engelledı anlam veremedim kendısı 29 yaşında bekcı görüntüsü de cok ıyıydı ben bırde buna pıknık yapalım dedı dıye kek börek hazırlamıştım anında benı sildi attı heryerden neden ? Bana üç günde verdıgın tepki cok Dedi sadece saygı ıstemıstım .
Sen de onu karıştırmayacaktın zaten 3 günlük adamsın sen hayırdır diyecektin belki o zaman daha çok değerin olurdu.Tamamda kendısı bana hesabıma karıştı en başta
O da garip. Hangi ara karisti zaten onu da anlamadimTamamda kendısı bana hesabıma karıştı en başta
Üç günde verdiğiniz tepki o kadar çok ki. Tabi adamın derdi bu değil o ayrı.Derd
Zaten hiç kız yoktu benle konuşunca üç tane oldusize tavsiye sosyal medyasinda cok kiz olmasin istiyorsaniz cok kiz olmayanini bulun en basta. sonradan sildirmeye falan calismayin. denendi, onaylandi, calismiyor
Herkes burda bana üç günde cok erken davranışsın diyor ama sorun şu bu adam kımseyı takıp etmezken benle konuşmaya başlayınca hır günde üç gün arttı bende bana cıddı ıkıskı ayağı yapıyordu sıl dedım herkes moralımı bozdu erkenerken dıyeBu erkek modeli sayıca çok ve giderek artıyor. Senle ciddi düşünüyorum ayağına bir şeyler yaşamayı ummak. Allah kurtarmış üzülmeyin. Umarım iyi insanlara denk gelirsiniz.
Yanı sorun o değil sadece ben kımseyı takıp etmem ayağına üç tane kız eklemısHerkes burda bana üç günde cok erken davranışsın diyor ama sorun şu bu adam kımseyı takıp etmezken benle konuşmaya başlayınca hır günde üç gün arttı bende bana cıddı ıkıskı ayağı yapıyordu sıl dedım herkes moralımı bozdu erkenerken dıye
derdı neÜç günde verdiğiniz tepki o kadar çok ki. Tabi adamın derdi bu değil o ayrı.
Bu erkek modeli hep vardı. 2-3 günlük ilişkide ben ciddiyim senin için ölüp bitiyorum diyen adamdan uzak durun diye bağırıyor ilişki uzmanları ve herkes.Bu erkek modeli sayıca çok ve giderek artıyor. Senle ciddi düşünüyorum ayağına bir şeyler yaşamayı ummak. Allah kurtarmış üzülmeyin. Umarım iyi insanlara denk gelirsiniz.
Vay acayip ikna oldum
Mallık yaptım ıste30 yaşında kadın sen hayırdır diyemedin mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?