Kızları sil dedim benı sildi.

Karışmasam sıl demesem ne olacaktı hemen ılk buluşmadan bana yakınlaşmaya çalışıyordu bırde gelmıs sen cok ıradelısın diyor ben olsam çoktan kucağındaydım diyor kahkaha atıyor bıde
Bıde profilinde sadece tanıdık dıyor sordum bunları tanımıyorum senden önce ekledım dedi bende tanımıyorsan sil dedim madem sadece tanıdık takıp ediyorsun konuşacaksak adam akıllı benim gıbı

Bıde profilinde sadece tanıdık dıyor sordum bunları tanımıyorum senden önce ekledım dedi bende tanımıyorsan sil dedim madem sadece tanıdık takıp ediyorsun konuşacaksak adam akıllı benim gıbı
Bir de gerçekten kendinizi geliştirin.
Kötülüğünüze demiyorum.
Anlaşılır olmak adına yapın bunu.

size tavsiye sosyal medyasinda cok kiz olmasin istiyorsaniz cok kiz olmayanini bulun en basta. sonradan sildirmeye falan calismayin. denendi, onaylandi, calismiyor

Demek ciddi düşünmüyormuş, takılıyormuş. Öyle her ciddi düşünene inanmazsınız bir dahaki sefere.

Ayrıca kaç defa dedik yeni tanıştığınız 3-5 günlük adamlara kek börek yapmayın diye. Twitter’da bile bunun geyiği döndü sevgilime brownie ıslak kek yaptım benden ayrıldı diye. Issız Adam’da da Ada yaprak sarmaları götürürken adam ayrıldı ondan

Bu erkek modeli sayıca çok ve giderek artıyor. Senle ciddi düşünüyorum ayağına bir şeyler yaşamayı ummak. Allah kurtarmış üzülmeyin. Umarım iyi insanlara denk gelirsiniz.

Bu erkek modeli sayıca çok ve giderek artıyor. Senle ciddi düşünüyorum ayağına bir şeyler yaşamayı ummak. Allah kurtarmış üzülmeyin. Umarım iyi insanlara denk gelirsiniz.
Herkes burda bana üç günde cok erken davranışsın diyor ama sorun şu bu adam kımseyı takıp etmezken benle konuşmaya başlayınca hır günde üç gün arttı bende bana cıddı ıkıskı ayağı yapıyordu sıl dedım herkes moralımı bozdu erkenerken dıye

Yanı sorun o değil sadece ben kımseyı takıp etmem ayağına üç tane kız eklemıs
Üç günde verdiğiniz tepki o kadar çok ki. Tabi adamın derdi bu değil o ayrı.
derdı ne

Bu erkek modeli hep vardı. 2-3 günlük ilişkide ben ciddiyim senin için ölüp bitiyorum diyen adamdan uzak durun diye bağırıyor ilişki uzmanları ve herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…