Kızlarla oyun oynayan koca.. Boşanıyorumlütfen yorum

İyi yapmışsın. Eşinin tavırları zaten bir başlı başına boşanma sebebi. Öküz. Hiç bir halta yaramayan sabah akşam karıyla kızla oyun oynayan adamdan koca mı olur zaten. Boşa gitsin saygısız sümüklü ergeni

Doğru falan yapmamışsın,ağzına sıçmalıydın. Kusura bakma teselli edemiycem ustelik bu kadar kadın cinayeti görüp sinirden ölmek üzere olduğum bir zamanda.Daha 4 senelik evliyken hem aldatıp hemde pişkin pişkin boşarım seni diye tehdit eden ataerkil bir ruh hastasına doğru düzgün tavır bile alamamışsın. Bu tipler kardesi yaşındaki kızlara yazıp eşinin bir erkekle göz göze gelmesine bile tahammül edemezler ve asla da düzelmezler en azından ben bunca senelik hayatımda görmedim duzeldiklerini. Ayrıca bu yaşta ki adam çocuklarıyla ilgilenmeyip oyun oynayıp sonra o oyunda tanıştığı 2 kârı kiz için kendisine bakan yemeğini pişiren 2 çocuk doğuran kadına onları savunuyorsa,kavga ediyorsa bence sen avukat araştırmaya başla.

Evliligi kurtarmaya calisiyor mu esi anlamadim

siz bu adamı cidden terk edecek misiniz?? Ben pek İnanmadım.. umarım terkedersiniz o ayrı .. siz zaten çok değerlisiniz bunu hissetmek için başka birine ihtiyacınız yok . Ama böyle bi adamdan ve kvalideyle yaşarken neden 2 çocuk ??

Aynı evde yaşayanı hiç bir hakim boşamaz gidin barışın gelin der.. sen de bosanmayacaksın zaten pohpohlan istiyorsun öyle dedim ondan gitmiyorum yalanına da ancak siz inanırsınız girmek istemiyorum kısmını biz görüyoruz zaten.. boşanmak için evden ayrıldım çıkış o çıkış bir de eşyalarımı almaya girdim giysilerimi alıp çıktım giden böyle gidiyor.. turşucu filmindeki Ziya gibisin her anlamda bak gidiyorum ama , gidiyorum diyorum, gidersem dönmem ha.. ne demişti Münir Özkul defol, gidersen git be zaten kocan sa öyle demiş.. ağır aptallık edersin kalmakla seni değersizleştiren kocan değil sensin.. ayrıca çocukla dar oday geçince falan dik durmuş güçlü olmuş olmuyorsun çocuğa eziyet oluyorsun güçlü kadın çıkar gider..

En iyisini yapmışsın.. Oyun için eşini kırmakta ne demek.. Sakın odasına gitme.. Kararlı ol ki senin neler yapabileceğinin onu çekmek zorunda olmadığının farkına varsın

Dogrusunu yapmışsın canım aynı evde bile kalma kendi ailenin yanına git sen onun karısısın sana asla sen bilirsin yok kızları silemessin. Afedersin hossst lan karın o senin karın internetteki bi şırpıntıya degişemessin karını canım üzülürsün aglarsın kokay değil bir yuva dagılıyor ama tercih ediyorsan bırak sagılsın al nafakanı sürünsün

Boşanana kadar kocasıyla yaşayanı da sizde gördük. Aklınızda şu var itiraf edin. 1 eylüle kadar beni ikna eder...

Bakın daha önce çok gittim geldim ailem de başka şehirde ve onlarda üzülüyor bende bu sefer herkese dedim ki yine aynı şeyler olursa boşanıp gelirim. O YÜZDEN BOŞANMADAN ASLA AİLEMİN YANINA DÖNMEM
Ahahahahha sırf boşanıp giderim şeklindeki iki kelimelik ve 14 harflik cümle yüzünden mi BOŞANACAĞIM AMA BOŞANMAYACAĞIM AMA ASLINDA ACCCIK PEŞİMDEN KOŞSA BOŞANMAM şeklinde tavır aldığınız, oyun ve kadın düşkünü adamla bir ay aynı evde yaşayacaksınız. Valla Kesin boşanırsınız. Hatta boşanınca da aynı evde yaşayın. Bir sorun kayınvalideye izin verecek mi buna da? Bence verir. Ergen oğluna da bakacak biri lazım.

Oyun listesinde herkes olabilir. Benim eşimin voleybol oynadığı takımda kız erkek hepsi var üstelik gerçek hayat. O zaöan ben boşamalıyım. Çok çocukça davranmışsınız. Odaya gitmeler ağlama krizi yan odadan mesaj atmalar... Adamın yaptığı bir şey yok. Hakime oyun takımında kız vardı desen sana güler haksız olursun

Ooo ooo benim eşimde yıllardır oyun oynar.aynen dediğin gibi.valla kendi haline bıraktım artık

Boşanacağına kadınlar kulübü bile inanmadı, kocanın inanacağını hiç düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…