• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarla oyun oynayan koca.. Boşanıyorumlütfen yorum

Ya şimdi siz boşanacağım demişsiniz, o da keyfin bilir demiş bu kötü olmuş yani bunun üzerine o sizin gönlünüzü almazsa ve siz yine de boşanmazsanız lafınızı yemiş olursunuz gibi bir durum olmuş. Tabi hepsi sinirden de söylenmiş olabilir ama her ne kadar karı koca arasına girmek doğru olmasa da kayınvalidenizin size arka çıkması gerekirdi ve ortamı yumuşatması gerekirdi diye düşünüyorum. Siz "boşanacağım, o zamana kadar burada kalabilir miyim?" diyorsunuz o da tabi canım hiç sorun yok diyor şaka gibi. Oyun mevzu ayrı bir konu onunla ilgili şimdi yorum yapmak istemiyorum.

Dogrusunu yapmışsın canım aynı evde bile kalma kendi ailenin yanına git sen onun karısısın sana asla sen bilirsin yok kızları silemessin. Afedersin hossst lan karın o senin karın internetteki bi şırpıntıya degişemessin karını canım üzülürsün aglarsın kokay değil bir yuva dagılıyor ama tercih ediyorsan bırak sagılsın al nafakanı sürünsün
İnternette oyun oynayan kadın namussuz olmuyor hanfendi. Ağzının suyunu sallaya sallaya bakan kocalarınız oluyor ama.

Ya siz voleybol takımını İnternetle bir mi tutuyorsunuz ? İnternette oyun oynayan kızları bulup bulup ekleyen tiplerin amacı ne sizce hiç oturup düşündünüz mü şu yorumu atarken ? Baksan bu tipler birlikte oynamaktan keyif aldıkları erkekleri eklemezler listeye,sadece kızlar eklenir.Bu normal mi şimdi ?
Random istek geliyor mesela bana,sırf kız olduğum için.Konuşmaya falan çalışıyorlar.Adamların birçoğunun amacı ''aa oynamak keyifliydi bir daha oynarız belki'' değil,aman kız olsun da iki sohbet edelim,yoksa aynı tipler erkekleri de eklemekten çekinmez.
Karşılıklı voleybol oynamakla bence farkı yok çünkü başka kız arayan insan için bir sürü uygulama var. Oyun gibi yöntemlere ihtiyaçları yok

Karşılıklı voleybol oynamakla bence farkı yok çünkü başka kız arayan insan için bir sürü uygulama var. Oyun gibi yöntemlere ihtiyaçları yok

Gerçekten bilmediğiniz ortada.Oyun uygulamalarını tinder gibi kullananlar bile var.Neyse bilmemeniz daha iyi belki,karşılaşmamışsınız öyle tiplerle demek ki,ne güzel.

kimse oyun oynayan kadınlara laf etmedi belliki sende oyun oynuyorsun üstüne alınmışsında benim lafım konu sahibinin fingirdedigi kadına canım yoksa internetsiz ev kalmadı illaki okey falan oynuyoruzdur hepimiz arada ama edebimizle degilmi senin üstüne alınacagın bişey yok yani
Bakalım karşıdaki kadın bu adamın evli olduğunu biliyor mu? Bakalım adam kadınlara yürüyor da kadınlar adama yürüyor mu? Neden herkese genelleme yollu hakaret ediyorsunuz?

28 yaşında 2 çocuk babası bi adamın ne bu oyun merakı?Ve direkt boşarım seni demek.Pek sağlıklı bir ilişki değil ama çocukların da çok küçük.Inşallah oyun oynamayı bırakır ve ailesine odaklanır.

Senden çok iyi hıyar olur ama
kocana edemediğin lafları gelip burda akıl danıştığın insanlara aklın sıra verince eline ne geçiyo? yine kaynana evinde 2 çocukla tıkılan kocasına hizmet edip oturan, kimsenin ciddiye almadığı sensin biz değiliz, kimin ne olduğu ortada.

Back
X