- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Oo gormezmi ben onun ne hatalrini kapattim bunlar hic bisey ama kendimi bu kadar savnurken onn karsinsina bike bisey cikmasi utandircak biseyen ufak bakışta sorun çıkaran koca işin zor o zaman.eminim kendisi de hiiiç senden önce kız görmemiştir
16-17 yaşında kalan bi şey.o eski sevgili ulaşmak isterse ulaşacaktır mutlaka.amaç bu ise.farklı hesaplardan iş yerinden.ben hep anlatma taraftarı olacağım.sonuçta evliyken eşini aldatmış değilsin seni boşasın.inan boşamaz kızar öfkelenir ama boşayacak kadar saplantılı değildir her halde.
sürekli korkarak yaşamaktansa,her gün acaba bir yerlerden fırlayacak mı düşünmektense kabuslar görmektense anlat kurtul.bu gerginlik ve şüpheyle ömür geçmez
işte bu yüzden gizlilik ve saklama taraftarı değilim diyorum.zamanında bazı şeyleri sakladınız pat diye önünüze çıktı.şimdi bunu saklayacaksınız bir gün yine önünüze çıkacak.ve yalan yumağı daha da büyüyerekhemde çıkıyor insan önüneYani en azindan bu kadrimi bilmiyo
Abim galiba bi boslukta esimi o anki tedrginliktwn dolayi rahatlatmaknicin solemis galiba ama eline yuzune bulastrmisabiniz de bana çok ilginç geldi.genelde abiler böyle şeyleri saklar söylemezlar sizinki nişanlınıza anlatıyor inanın çok şaşırdım hayatınızdaki erkeklere
Aynen ya o daha da kotuişte bu yüzden gizlilik ve saklama taraftarı değilim diyorum.zamanında bazı şeyleri sakladınız pat diye önünüze çıktı.şimdi bunu saklayacaksınız bir gün yine önünüze çıkacak.ve yalan yumağı daha da büyüyerekhemde çıkıyor insan önüne
Eşinin internetle alakası yoksa istek kutusuna düşen hiçbi mesajı göremez.. Bu da atar atar attıkça sen de düzenli bakar silersin.. sonra zaten vazgeçer bence.. Ama savcılık olayını ihmal etmeSaol cnm icimi rahatlattin haklisin galiba
Canı sıkılmış muhtemelen. 2 secenegin var ya inandirici sekilde esinin adina yaz, yada görmezden gel. Bi süre mesaj kutusunu kontrol edersin, son hamlesini yapmis bakar ki tepki yok korkan da yok birakir.Iste diyorum ya cnm normal bisey bulmuyo beni bence. Daha oncede tehdit etmisti iste babana solerim abine anlatrim diye sonra daha da bisey yazmamisti simdi 10 sene sonra nerden cikti
Iste o ihtimaller yok mu beni benden aliyo serefsiz ya allah belasini versin ben bu evliligime cok emek verdim elin o.. gelsin yiksin iste
utandıracak bir şey ne demek.asıl eşini bu kadar kıskanarak güvenmeyerek utanılacak şeyi o yapıyor.aşırı kıskanma sakınma da bana göre bir tür güvensizliktir ve hastalıktır.ne yani öğretmenim rehber öğretmenim iki erkekle aynı odayı da paylaştığım oldu.kocanın yok arabadan inerken sakınmalar falan bu kadar aciz mi kadınlar.böyle yaptığı zaman hoş görmeyin eleştirin derim.26 yaşındasın nasıl geçireceksin böyle hayatı.Oo gormezmi ben onun ne hatalrini kapattim bunlar hic bisey ama kendimi bu kadar savnurken onn karsinsina bike bisey cikmasi utandircak bisey
Bence eşine anlat.gerçek er geç ortaya çıkar.senden duyarsa belki o kadar sorun yapmazIste bende ondan korkuyorum napcagmimi bilemedem valla
Kiz sen ne diyosun o kadar deli bi insan ki katil olur valla dusunki bi gun beraberken beni ise birakti sadce eski bi erkek arkadsim bana sevdgi kizi sormak icin is yerime geldi esim beni biraktiktan sonra arkadsimi goruyo bekliyo benle konustuktan sonra yanmdan ayrilip giderken esim cagriyo yanna gidiyo sen onla nie kinustun diyo elini nie sktin diyo bu yuzden falan knustuk arkadsni sordum falan esim sadece elimi sktigi icin aksam cocugu agca baglayip orda birakip evine gidiyo yani hayatim hep piskopatlarla doluArkasi gelmez iste son sansini denemis yollamis. Cevap alamazsa bile daha sesi solugu cikmaz. Kendinide tehlikeye atiyor sonucta, esi gidip adami bogazlasa ne olucak? Konu sahibinin tek hatasi esi adina degil de kendi ismiyle cevap yazmasi olur. Yada görmezden gelincek.
seni çok seven birinin senden çabuk vazgeçmeyeceğini bilirsin.seven kişi kolay kolay sevdiğinden vazgeçemez hatta tüm hatalarına rağmen vazgeçemez.Bişey dicem ama sakın yanlış anlama çok emek verdim diyosun ama kocam beni bunun için basarsa diyosun kocan bu emeği vermiyor demekki sev hersekilde sevdiğinin yanında olur bence ne olursa olsun
Yani fotolarim oldugunu bu kadar gorustgumuzu falanAnlamadım ne kadarını? Ben olsam eşime söylerdim çünkü bi şekilde öğrenirse neden benden sakladın suçlusun demekki diyecektir
Kiz sen ne diyosun o kadar deli bi insan ki katil olur valla dusunki bi gun beraberken beni ise birakti sadce eski bi erkek arkadsim bana sevdgi kizi sormak icin is yerime geldi esim beni biraktiktan sonra arkadsimi goruyo bekliyo benle konustuktan sonra yanmdan ayrilip giderken esim cagriyo yanna gidiyo sen onla nie kinustun diyo elini nie sktin diyo bu yuzden falan knustuk arkadsni sordum falan esim sadece elimi sktigi icin aksam cocugu agca baglayip orda birakip evine gidiyo yani hayatim hep piskopatlarla dolu
Valla eşinde eski sevgilinden betermiş.Kiz sen ne diyosun o kadar deli bi insan ki katil olur valla dusunki bi gun beraberken beni ise birakti sadce eski bi erkek arkadsim bana sevdgi kizi sormak icin is yerime geldi esim beni biraktiktan sonra arkadsimi goruyo bekliyo benle konustuktan sonra yanmdan ayrilip giderken esim cagriyo yanna gidiyo sen onla nie kinustun diyo elini nie sktin diyo bu yuzden falan knustuk arkadsni sordum falan esim sadece elimi sktigi icin aksam cocugu agca baglayip orda birakip evine gidiyo yani hayatim hep piskopatlarla dolu
adamı ağaca bağlayıp gitmek.sadece elini sıktığı için.sen kendini nasıl hissettin peki.bu adamla insan içine çıkamazsın ya.her an bir erkek benimle sohbet etmeye çalışır da kocam delirir diye.ben olsam kendimi hep mahcup olmuş hissederim böyle eşle. eee seni alsın cam bir fanusun içine koysun ya da eve kapatsın hiç çıkma sen bir erkek görür falan.sonra etrafındaki erkekler içinde tehlikelisin onların hayatını tehlikeye sokmamak için sen en iyisi hep evde tek kal.Kiz sen ne diyosun o kadar deli bi insan ki katil olur valla dusunki bi gun beraberken beni ise birakti sadce eski bi erkek arkadsim bana sevdgi kizi sormak icin is yerime geldi esim beni biraktiktan sonra arkadsimi goruyo bekliyo benle konustuktan sonra yanmdan ayrilip giderken esim cagriyo yanna gidiyo sen onla nie kinustun diyo elini nie sktin diyo bu yuzden falan knustuk arkadsni sordum falan esim sadece elimi sktigi icin aksam cocugu agca baglayip orda birakip evine gidiyo yani hayatim hep piskopatlarla dolu
Bence kendisi eski sevgilinden önce kocandan kurtulKiz sen ne diyosun o kadar deli bi insan ki katil olur valla dusunki bi gun beraberken beni ise birakti sadce eski bi erkek arkadsim bana sevdgi kizi sormak icin is yerime geldi esim beni biraktiktan sonra arkadsimi goruyo bekliyo benle konustuktan sonra yanmdan ayrilip giderken esim cagriyo yanna gidiyo sen onla nie kinustun diyo elini nie sktin diyo bu yuzden falan knustuk arkadsni sordum falan esim sadece elimi sktigi icin aksam cocugu agca baglayip orda birakip evine gidiyo yani hayatim hep piskopatlarla dolu
Bence kendisi eski sevgilinden önce kocandan kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?