Kizlarr eski sevgili ve evliligim tehlikede yardim nolur

Oo gormezmi ben onun ne hatalrini kapattim bunlar hic bisey ama kendimi bu kadar savnurken onn karsinsina bike bisey cikmasi utandircak bisey

Yani en azindan bu kadrimi bilmiyo
işte bu yüzden gizlilik ve saklama taraftarı değilim diyorum.zamanında bazı şeyleri sakladınız pat diye önünüze çıktı.şimdi bunu saklayacaksınız bir gün yine önünüze çıkacak.ve yalan yumağı daha da büyüyerekhemde çıkıyor insan önüne

abiniz de bana çok ilginç geldi.genelde abiler böyle şeyleri saklar söylemezlar sizinki nişanlınıza anlatıyor inanın çok şaşırdım hayatınızdaki erkeklere
Abim galiba bi boslukta esimi o anki tedrginliktwn dolayi rahatlatmaknicin solemis galiba ama eline yuzune bulastrmis

Aynen ya o daha da kotu

Iste diyorum ya cnm normal bisey bulmuyo beni bence. Daha oncede tehdit etmisti iste babana solerim abine anlatrim diye sonra daha da bisey yazmamisti simdi 10 sene sonra nerden cikti
Canı sıkılmış muhtemelen. 2 secenegin var ya inandirici sekilde esinin adina yaz, yada görmezden gel. Bi süre mesaj kutusunu kontrol edersin, son hamlesini yapmis bakar ki tepki yok korkan da yok birakir.

Iste o ihtimaller yok mu beni benden aliyo serefsiz ya allah belasini versin ben bu evliligime cok emek verdim elin o.. gelsin yiksin iste

Bişey dicem ama sakın yanlış anlama çok emek verdim diyosun ama kocam beni bunun için basarsa diyosun kocan bu emeği vermiyor demekki sev hersekilde sevdiğinin yanında olur bence ne olursa olsun

Oo gormezmi ben onun ne hatalrini kapattim bunlar hic bisey ama kendimi bu kadar savnurken onn karsinsina bike bisey cikmasi utandircak bisey
utandıracak bir şey ne demek.asıl eşini bu kadar kıskanarak güvenmeyerek utanılacak şeyi o yapıyor.aşırı kıskanma sakınma da bana göre bir tür güvensizliktir ve hastalıktır.ne yani öğretmenim rehber öğretmenim iki erkekle aynı odayı da paylaştığım oldu.kocanın yok arabadan inerken sakınmalar falan bu kadar aciz mi kadınlar.böyle yaptığı zaman hoş görmeyin eleştirin derim.26 yaşındasın nasıl geçireceksin böyle hayatı.

Arkadaşım resimler normalse bence eşini al karsina konuş 10 sene once diyorsunuz simdi 25 yasinda olsanız o zaman 15 , 30 olsanız 20 yasindaki resimlerden ne olacak...

Birdaha gelmesini beklemeden konuş 10 sene olduğunu belirt ve eşini savcılığa şikayette bulunmaya ikna et... eşin baska sekilde öğrenirse daha kötü diyorsun, adres telefon paylasiyor bugün faceten engellersin yarin ışine gider...

Karsidaki adam belliki pislik 10 sene önceki fotoğraflari bir erkege gönderdiyse amaci bellidir

Bi de şöyle bi seçeneğin olabilir eşinin feys ayarlarından arkadaşım olmayan kişilerden mesaj alma seçeneğini seçebilirsin.. ama bunu karşıdaki farkeder de başka yerlere sıçrarsa onu bilemem..

Kiz sen ne diyosun o kadar deli bi insan ki katil olur valla dusunki bi gun beraberken beni ise birakti sadce eski bi erkek arkadsim bana sevdgi kizi sormak icin is yerime geldi esim beni biraktiktan sonra arkadsimi goruyo bekliyo benle konustuktan sonra yanmdan ayrilip giderken esim cagriyo yanna gidiyo sen onla nie kinustun diyo elini nie sktin diyo bu yuzden falan knustuk arkadsni sordum falan esim sadece elimi sktigi icin aksam cocugu agca baglayip orda birakip evine gidiyo yani hayatim hep piskopatlarla dolu

Bişey dicem ama sakın yanlış anlama çok emek verdim diyosun ama kocam beni bunun için basarsa diyosun kocan bu emeği vermiyor demekki sev hersekilde sevdiğinin yanında olur bence ne olursa olsun
seni çok seven birinin senden çabuk vazgeçmeyeceğini bilirsin.seven kişi kolay kolay sevdiğinden vazgeçemez hatta tüm hatalarına rağmen vazgeçemez.
konu sahibi bu kadar kolay senden vazgeçeceğini düşünüyorsan ilişkiyi bi gözden geçir derim.ne öyle hemen boşamak ne var ortada 16 yaşındaki çocukluk aşkı.

anlattığın şaka olmalı.

Valla eşinde eski sevgilinden betermiş.

Eger esinin hesabindan esinin haberi olmadan bir islem yaparsan ve eski sevgilin, tekrar yeni bir hesap acip yine resimlerini yollayabilir ve esin bunu gordugunde anlattigina gore buyyk tepki verir..

Esine durust olup, boyle boyle bir olay var desen, yine tepki verecek..

Ben yerinizde olsam,esime durumu oldugu gibi anlatir, bu kisiyi ailemizden uzak tutmak icin bir yol arardim..

Gizli sakli is yapma bence..

adamı ağaca bağlayıp gitmek.sadece elini sıktığı için.sen kendini nasıl hissettin peki.bu adamla insan içine çıkamazsın ya.her an bir erkek benimle sohbet etmeye çalışır da kocam delirir diye.ben olsam kendimi hep mahcup olmuş hissederim böyle eşle. eee seni alsın cam bir fanusun içine koysun ya da eve kapatsın hiç çıkma sen bir erkek görür falan.sonra etrafındaki erkekler içinde tehlikelisin onların hayatını tehlikeye sokmamak için sen en iyisi hep evde tek kal.
lütfen bu davranışlarını hoş görme.normal insan davranışı değil bunla.psikopatlık bana kızma ama.

Bence kendisi eski sevgilinden önce kocandan kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…