Kizlarr eski sevgili ve evliligim tehlikede yardim nolur

Peki bu insan 10 sene ortada yoktu da şimdi neden türemiş ben onu anlamadım yani. Derdi neymiş. Sizin adınıza açılan bir hesap hem de. Bu kişi durmaz başka hesaplarda açar yollar ama fotoğraflar açık saçık mı. En iyisi eşinizin ağzından yazmanız eşiniz okumuş gibi cevap vermeniz başka yolu yok. Engeli de basın gitsin sonra da mesaj atmayı kapatın.

Evet biraz

Hayatta güldürdün valla

Abim galiba bi boslukta esimi o anki tedrginliktwn dolayi rahatlatmaknicin solemis galiba ama eline yuzune bulastrmis

Eşiniz ne gibi bir tedirginlik yaşıyormuş ki abiniz anlatıp rahatlatma ihtiyacı hissetmiş. Haydi soylemis, siz neden inkar ettiniz. Çok ilginç.

Anlattığınız diğer şeyler de ilginç zaten. Ağaca bağlamalar, balkona çıkarmamalar falan. Ve siz boşanmaktan korkuyorsunuz, tıpkı nişanlı iken korkup önceki ilişkinizi inkar ettiğiniz gibi hata ediyorsunuz.

facebook ayarlarindan msj bolumunu kapat onuda engelle tamamdir ya niye bukadar sorun yaptiniz heycanmi yaptiniz... cevap falan vermeyin ayrica esimin beni oldureceginide dusunsem ondan gizlemezdim ilk soyledim tekrar soyluyorum gizleme gizledikce batarsin. haksiz durumuna dusersin simdi sen gordun ama bidaha bidaha yazarsa esinde gorecektir busefer eskileri sildin diye senle kavga edicektir gizledigin icin.. asla ve asla hicbisekilde ne kendi adina ne esinin agzindan bisey yazma.

Artık herkesin yaşadığını hakkettigini dusunuyorum. İnsanın hayatında iki psikopat birden olması tesadüf olamaz
aslında bazı kadınlar bu gibi davranışlardan hoşlanıyor.konu sahibi seni tenzil ediyorum yanlış anlama.bu tip erkeklerden hoşlanan çok tanıdığım ve öğrencim var.çok güzel kız gitmiş okulun en psikopatını bulmuş ya da okulun psikopatı en favori erkek.bazı kadınlar bu gibi davranışları çok sevilmek kıskanılmak üstüne titremek gibi algılıyor

Kusura bakma ama bence sen eski sevgilinden kurtulmaya değil de kocandan kurtulmaya bak. Bu adamla işin zor. Hayatın tehlikede.

yuh dıyorum daha da bısey demıyorum.

O ne oyle ya.
Adam sikayetci olmadi mi esinden?

insanlar hata yapabilir ama kaç kere yapılır hata? kendimden yola çıkıyorum da eski nişanlım çok çektirdi bana ne de olsa bayanım çamur at izi kalsın taktiğini uygular böyle insanlar. ne kadar haklısınız çok sevildiğinizi hissediyorsunuz ilk başlarda ama sonrası felaket. Neyse eşimle tanıştığımız da arkadaş olarak görüştüğümüz zamanlarda yani, eşim bir çok kez taciz edildi onun tarafından ve beni savundu arkamda durdu ve bu olaylar eşimin güzel kalbini görmemi onu sevmemi sağladı çok şükür. gizlemek nedir ki? ben gizleseydim eşim benim hakkımda anlatılanlara acaba mı diyebilirdi gizledikçe karşındakini de iyi tanıyamazsın, bakalım ne tepkiler veriyor insanlar kritik zamanlarda. bir de çok şeyi gizler bir kez alışan. Şimdi bu arkadaş eşinin karşısına çıkıp gençtim hata yaptım bu hatayı yuvamızı yıkmak için kullanan bir insanın tuzağına düşmeyelim dese, diyebilir mi?

Ben olsam eşime söylerdim. Yanlış anlamalar olmaz o zaman.

koca daha betermiş ya
Konu sahibi aşagı tükürsen bıyık
Yukarı tükürsen sakal
Burda ben tırstım yeminlen
Allah kolaylık versin

eşime iyi yada kötü hiçbir şey anlatamıcaksam öleyim o zaman.
geçmiş geçmişte kalmalı. kendisi hiç mi hata yapmamış.
arkanda durması gerekirken karşında duruyorsa bilemiyorum bazı şeyleri gözden geçir derim.

Onun yolladigini ne biliyorsun bir erkek 10 yil beklemez serefsizse hep serefsizdir face de hayatimiza gireli epey oldu bence seni unutamayip resimlerinizi sakladigi icin hirslanmis bir kadin isi
Ayrica niye bu kadar tutusuyorsun fotolar mustehcenmi normal fotoya niye kizsin kocan herkes birileriyle konusur
Birde aman evleneyim diye karsinizdakinden gizlenip saklanirsaniz zamani gelince boyle adami tirmalar abin demis haberim var sende evet oyle biriyle gorustum kisa sureli deyip kapatsaydin niye gizlersin seni almayacak diyemi almasaymis keske yazik etmissin kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…