- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 42
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Artık herkesin yaşadığını hakkettigini dusunuyorum. İnsanın hayatında iki psikopat birden olması tesadüf olamazNe kadar dogru söylemişsiniz valla.birden okuyunca da bir kahkaha patlattım:))
AynenValla eşinde eski sevgilinden betermiş.
Bu kadarinida haketmiyorumdur ya ben kime ne yapmis olabilirim ki bunlar gelsin basimaArtık herkesin yaşadığını hakkettigini dusunuyorum. İnsanın hayatında iki psikopat birden olması tesadüf olamaz
Evet birazPeki bu insan 10 sene ortada yoktu da şimdi neden türemiş ben onu anlamadım yani. Derdi neymiş. Sizin adınıza açılan bir hesap hem de. Bu kişi durmaz başka hesaplarda açar yollar ama fotoğraflar açık saçık mı. En iyisi eşinizin ağzından yazmanız eşiniz okumuş gibi cevap vermeniz başka yolu yok. Engeli de basın gitsin sonra da mesaj atmayı kapatın.
Hayatta güldürdün vallahatta etrafındaki diğer erkeklerin hayatları tehlikeye girmesin diye sen hiiiç dışarı çıkma çıkınca da başını öne eğ.seni tanıyıp konuşmak isteyen tanıdıkların olur maazallah adamların hayatı tehlikeye girer
Abim galiba bi boslukta esimi o anki tedrginliktwn dolayi rahatlatmaknicin solemis galiba ama eline yuzune bulastrmis
aslında bazı kadınlar bu gibi davranışlardan hoşlanıyor.konu sahibi seni tenzil ediyorum yanlış anlama.bu tip erkeklerden hoşlanan çok tanıdığım ve öğrencim var.çok güzel kız gitmiş okulun en psikopatını bulmuş ya da okulun psikopatı en favori erkek.bazı kadınlar bu gibi davranışları çok sevilmek kıskanılmak üstüne titremek gibi algılıyorArtık herkesin yaşadığını hakkettigini dusunuyorum. İnsanın hayatında iki psikopat birden olması tesadüf olamaz
Kiz sen ne diyosun o kadar deli bi insan ki katil olur valla dusunki bi gun beraberken beni ise birakti sadce eski bi erkek arkadsim bana sevdgi kizi sormak icin is yerime geldi esim beni biraktiktan sonra arkadsimi goruyo bekliyo benle konustuktan sonra yanmdan ayrilip giderken esim cagriyo yanna gidiyo sen onla nie kinustun diyo elini nie sktin diyo bu yuzden falan knustuk arkadsni sordum falan esim sadece elimi sktigi icin aksam cocugu agca baglayip orda birakip evine gidiyo yani hayatim hep piskopatlarla dolu
yuh dıyorum daha da bısey demıyorum.Kiz sen ne diyosun o kadar deli bi insan ki katil olur valla dusunki bi gun beraberken beni ise birakti sadce eski bi erkek arkadsim bana sevdgi kizi sormak icin is yerime geldi esim beni biraktiktan sonra arkadsimi goruyo bekliyo benle konustuktan sonra yanmdan ayrilip giderken esim cagriyo yanna gidiyo sen onla nie kinustun diyo elini nie sktin diyo bu yuzden falan knustuk arkadsni sordum falan esim sadece elimi sktigi icin aksam cocugu agca baglayip orda birakip evine gidiyo yani hayatim hep piskopatlarla dolu
O ne oyle ya.Kiz sen ne diyosun o kadar deli bi insan ki katil olur valla dusunki bi gun beraberken beni ise birakti sadce eski bi erkek arkadsim bana sevdgi kizi sormak icin is yerime geldi esim beni biraktiktan sonra arkadsimi goruyo bekliyo benle konustuktan sonra yanmdan ayrilip giderken esim cagriyo yanna gidiyo sen onla nie kinustun diyo elini nie sktin diyo bu yuzden falan knustuk arkadsni sordum falan esim sadece elimi sktigi icin aksam cocugu agca baglayip orda birakip evine gidiyo yani hayatim hep piskopatlarla dolu
insanlar hata yapabilir ama kaç kere yapılır hata? kendimden yola çıkıyorum da eski nişanlım çok çektirdi bana ne de olsa bayanım çamur at izi kalsın taktiğini uygular böyle insanlar. ne kadar haklısınız çok sevildiğinizi hissediyorsunuz ilk başlarda ama sonrası felaket. Neyse eşimle tanıştığımız da arkadaş olarak görüştüğümüz zamanlarda yani, eşim bir çok kez taciz edildi onun tarafından ve beni savundu arkamda durdu ve bu olaylar eşimin güzel kalbini görmemi onu sevmemi sağladı çok şükür. gizlemek nedir ki? ben gizleseydim eşim benim hakkımda anlatılanlara acaba mı diyebilirdi gizledikçe karşındakini de iyi tanıyamazsın, bakalım ne tepkiler veriyor insanlar kritik zamanlarda. bir de çok şeyi gizler bir kez alışan. Şimdi bu arkadaş eşinin karşısına çıkıp gençtim hata yaptım bu hatayı yuvamızı yıkmak için kullanan bir insanın tuzağına düşmeyelim dese, diyebilir mi?aslında bazı kadınlar bu gibi davranışlardan hoşlanıyor.konu sahibi seni tenzil ediyorum yanlış anlama.bu tip erkeklerden hoşlanan çok tanıdığım ve öğrencim var.çok güzel kız gitmiş okulun en psikopatını bulmuş ya da okulun psikopatı en favori erkek.bazı kadınlar bu gibi davranışları çok sevilmek kıskanılmak üstüne titremek gibi algılıyor
Ben olsam eşime söylerdim. Yanlış anlamalar olmaz o zaman.Mrb kizlr anltrken bile agliyorum ne yapacigimi bilemiyorum nolur bi akil verin. Gecnlerde esimin facesine resmi olmayan bi adrestn fotolar glmis tesaduf eseri bn baktim kim bu diye actim bi de ne goreyim bnim yaklasik 10 sene onceki eski erkk arksimla ckindgm fotolar sok oldum bu ne bole derken bktim hesap bide bnm adima acilmis ne yapcgmi bikemdm sildim ole ki bnm ona attgm tek fotolar faln hepsi var gerizekali beyinsizn biri aradan kac sene gecmis sen esime ne dye foto atiyosun esimde oke kiskanc biri ki aciklma yapmm bosar bni neyse az once tkrar msj atms bak fotolara faln diye napym kizlar bi akil verin esime ksnlikle soylemm
Onun yolladigini ne biliyorsun bir erkek 10 yil beklemez serefsizse hep serefsizdir face de hayatimiza gireli epey oldu bence seni unutamayip resimlerinizi sakladigi icin hirslanmis bir kadin isiCok haklisin valla canm iki ucu b...klu degnek resmen. Ya anlamadigim ben ondan ayrilduktan kac sene sonra esimle tanistim 3 sene konustum sonra evlendim nie ozaman degilde simdi yani sen dur dur simdi cik ortaya yani 10 senelik fotolari neden saklarsin anlamam ki seytan diyo git meydan dayagi cek
bunu yazıcaktım bnde. engellese başka adres açıp yine atarO kişiye ben eşiyim ona güveniyorum sen eskide kalmışsın olmuş bitmiş diye mesaj at birde savcılığa gideceğini söyle belki vazgeçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?