- 20 Ocak 2017
- 193
- 131
- 103
- Konu Sahibi ADI MASAL OLSUN
-
Arayan adam bunun neyine kızıyor, Eşiniz nasıl çalışmış onların olduğu yerde.Merhaba kızlar...
Esim 4 gundur taksi kullaniyordu bir tanıdığı hastalandi onun yerine gitti.
Adamin müsterilerinin hepsi hep anlasmali devamli ayni kisiler ve cogu hayat kadiniydi.
Esim 3 gun once teslim etti arabayi. Adam bugun aradi esimi ağzina geleni söyledi. Esim o kadinlardan birine benimle yatar mısın yeri beni ayarlarım demiş sözde. Adam telefonda bunlari söyledi . Esim yemin ediyor soylemedim diyo. Ne yapacagimi bilemedimm
Yok ki hicbir seyi ònceden. Biz cok zorluklarla evlendik ve daha 1 yil anca oldu evleneliDiyelim ki söyledi .Ne yapmayi düsunuyorsun?
Önceden var mi vukuati varsa soylemistir.
Musteriyi rahatsiz etmis esim . Bir daha araba vermeyecekmis ona falan. Okul kayitlarim falan derken sıkıştık o yüzden gitmek zorunda kaldi. 4 gun calistiArayan adam bunun neyine kızıyor, Eşiniz nasıl çalışmış onların olduğu yerde.
Ama bir hayat kadini neden bundan bu kadar rahatsiz olur ki ya da bunu neden 3 gun sonra sòyler de hemen soylemezBenim anlamdıgım arabasına binen bir kadın ne sebeple durduk yere böyle bir şey söyleme geregi duyar ki.Kadının işi gücü yok eşinizle mi uğrasın.Kadın hayat kadınıysa bile bir çok kişilerle takılıyor zaten meşgalesi vardır.durduk yere neden eşinize iftira atsın ki.
Hayir. Esim bunu sòyleyecek bir insan degil. Bu bahsettigim kadin yasca buyuk benden ve esimden.Sence eşin bunu söyleyecek insanmı ?
Adam iftira atti demiyorum ki kadinin iftira attigini düsünüyorum. 10 dakikalik bir mesafede kim kime benimle yatar misin der ki. Üstelik biz yeni evliyizAdam neden eşinize iftira atsın?
Ve bu konuşmadan sizin nasil haberiniz oldu?
Rahatsiz olmus müsterisi. Uyarmak icin aramis. Ben de konustum adamla. Yùzlessinler o zaman dedim. Kadini yaniniza getirmem diyorNeden öyle bir şey için aradı o zaman adam. Sıkışınca edilen yemine inanılır mı sizce?
Onu seviyorum beni sevdigini hissediyorum . Neden yapsin ki bòyle biseyy aklim almiyoorBen de bilemedim,
Eşinizi ancak siz tanırsınız
Adam iftira atti demiyorum ki kadinin iftira attigini düsünüyorum. 10 dakikalik bir mesafede kim kime benimle yatar misin der ki. Üstelik biz yeni evliyiz
10 senelik evli olsaniz da diyemez.Adam iftira atti demiyorum ki kadinin iftira attigini düsünüyorum. 10 dakikalik bir mesafede kim kime benimle yatar misin der ki. Üstelik biz yeni evliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?