Kizlarrr bir bakar mısınız?

ADI MASAL OLSUN

Niyet önemli azizimmm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
193
131
103
Merhaba kızlar... 1 yillik evliyim.
Esim 4 gundur taksi kullaniyordu bir tanıdığı hastalandi onun yerine gitti.
Adamin müsterilerinin hepsi hep anlasmali devamli ayni kisiler ve cogu hayat kadiniydi.
Esim 3 gun once teslim etti arabayi. Adam bugun aradi esimi ağzina geleni söyledi. Esim o kadinlardan birine benimle yatar mısın yeri beni ayarlarım demiş sözde. Adam telefonda bunlari söyledi . Esim yemin ediyor soylemedim diyo. Ne yapacagimi bilemedimm

Arayan adam bunun neyine kızıyor, Eşiniz nasıl çalışmış onların olduğu yerde.

Diyelim ki söyledi .Ne yapmayi düsunuyorsun?
Önceden var mi vukuati varsa soylemistir.

Benim anlamdıgım arabasına binen bir kadın ne sebeple durduk yere böyle bir şey söyleme geregi duyar ki.Kadının işi gücü yok eşinizle mi uğrasın.Kadın hayat kadınıysa bile bir çok kişilerle takılıyor zaten meşgalesi vardır.durduk yere neden eşinize iftira atsın ki.

Telefonda adamın konuştuklarını bizzat siz mi duydunuz yoksa eşiniz mi size söyledi?

Ama bir hayat kadini neden bundan bu kadar rahatsiz olur ki ya da bunu neden 3 gun sonra sòyler de hemen soylemez

Adam iftira atti demiyorum ki kadinin iftira attigini düsünüyorum. 10 dakikalik bir mesafede kim kime benimle yatar misin der ki. Üstelik biz yeni evliyiz
10 senelik evli olsaniz da diyemez.
Bu bir kriter degil bence.
Kadin neden iftira atsin?
10dk msafede asik mi oldu yoksa esinize? Epi topu 10 dk sonucta.
Ben olsam esimin boyle bi is yapmasina onay vermezdim, bt olay basima gelse burnuma pis kokular gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…