• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarrr bir bakar mısınız?

Tam tersi olupta iftiraya ugramis olmasin eşin. Böyle bi teklif olsaydi inanki o kadin hic rahatsiz olmazdi.
Ben de sizin gibi düsünûyorum . O kadini asagilamiyorum ama yaptigi is belli. Ve diyelim ki cok rahatsiz olmus bu olay yasanmis o gun soylemis olurdu bence 3 gun sonra degil

Ama bir hayat kadini neden bundan bu kadar rahatsiz olur ki ya da bunu neden 3 gun sonra sòyler de hemen soylemez
Nedenini eşinize sorun bence illa ki aldtama demiyorum Allah bilir orasını ama kimse durduk yere iftira atmaz.Ya aralarında bir tartışma oldu ya da eşiniz bu işe alışkın değildir ileri geri konuştu tavsip etmediğini belirtti.Bilemiyecegim

Nedenini eşinize sorun bence illa ki aldtama demiyorum Allah bilir orasını ama kimse durduk yere iftira atmaz.Ya aralarında bir tartışma oldu ya da eşiniz bu işe alışkın değildir ileri geri konuştu tavsip etmediğini belirtti.Bilemiyecegim
Esim en son gun baska biri arayinca taksi duragini gitmis . O kadin aramis beni alir misiniz diye. Esimde alamam uzaktayim demis. Son gun yasanan olay bu

Esimden eminim ama o kadina bunu neden soyledigini bulup sormak istiyorum. Hic mi utanmamis soylerken acaba
Yani tabi kadın bir şeyler kullanıyor da olabilir belki onların etkisiyle saçmalamıştır. Eşiniz niye böyle bir iftiraya uğradığını düşünüyor peki? Tartışma falan mı olmuş aralarında. Bilemiyorum tabi ben erkek milletine güvenmem ama karşı taraf da sağlam pabuç değil.

Yani tabi kadın bir şeyler kullanıyor da olabilir belki onların etkisiyle saçmalamıştır. Eşiniz niye böyle bir iftiraya uğradığını düşünüyor peki? Tartışma falan mı olmuş aralarında. Bilemiyorum tabi ben erkek milletine güvenmem ama karşı taraf da sağlam pabuç değil.
Takside calistigi son gun gece esim havaalanina gitmisti. O zamn aramis kadin beni alir misiniz diye esimde alamam uzaktayim demis. Son gùn yasanan olay bu.

Aynen arkadasim. Esinin gidis geliş nebileyim telefonlarini bi süre takip et ama. Allah korusun elle tutulur bişey olursa zaten sen yapacani bilisin
Esim uyuyor gidip uyuyamiyorum. Yapmadigini biliyorum ama adamin söyledikleri kulağimdan gitmiyor. 1 yillik evliyim. Bebek istiyoruz bunlarda var tabii. Belki de bu yuzden bu kadar hassas davrandim

Yüzleşse nolcak. Nekar çirkin bi ortam düşünsenize. Lütfen seviyeni koru
Eminim ki o zaman da soyledi der ve ben kendimi tutamayabilirim gereksiz yere öyle bir insanla kavga ederimm. Gerek yok haklisiniz belki de bu olayin ustune dusmemek onun daha cok canini sıkar

Back
X