- 10 Temmuz 2016
- 890
- 6.695
- 68
- Konu Sahibi ADI MASAL OLSUN
Esin ne diyor?Ben de o yùzden iftira diyorum zaten. Sanki o isi yapmayan bir kadinmis gibi davraniyor. Cok rahatsiz olduysa da 3 gun beklemezdi bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin ne diyor?Ben de o yùzden iftira diyorum zaten. Sanki o isi yapmayan bir kadinmis gibi davraniyor. Cok rahatsiz olduysa da 3 gun beklemezdi bence.
Katiliyorum size. Kadının işi bu diye önüne gelen saydırmış. Allah kimseyi düşürmesin özellikle insanların diline. Kadının iftira atması için bir sebep göremiyorum bende. Neden olmayan bir şeyi var gibi göstersin.Öncelikle yazıklar olsun, mesleği ne olursa olsun bir kadını bu kadar aşağılamanız için.
Hayat kadını olması onun her şeyi yapacağı anlamına gelmiyor; işi belli zaten, sağlam pabuç değil gibi ithamlar gerçekten çok iğrenç şeyler.
Eğer eşinize cevaplarda söylediğiniz gibi inansaydınız, konu açmazdınız. Sadece kendinizi rahatlatmak için yazıyorsunuz. Sizi rahatlatmak isteyen diğer üyelerde, sırf siz rahatlayın diye başka bir kadını mesleği yüzünden aşağılıyor. Yazık.
"Hayat kadını nasıl olsa rahatsız olmaz bu tür şeylerden" bu zihniyette olduğunuza göre muhtemelen eşinizde bu zihniyetle kadına teklif etmiş olabilir. Her şeyi yapacağını düşündüğünüz kadında bundan rahatsız olarak arabanın asıl sahibine, arabanı saçma sapan insanlara veriyorsun benimle böyle konuşuyor diye şikayet etmiş olabilir. Peki bu kadına bu teklifi nasıl yapabilirsiniz? Tabi ki "ücretsiz taşıma" yöntemiyle. Yani eşiniz nasıl olsa her şeyi yapacağını düşündüğü hayat kadınına, ne olacak canım o kadar insanla birlikte oluyor benimle de olur sonuçta hayat kadını diye iğrenççe düşünerek, taksi ücreti almama karşılığında bunu söylemiş olabilir.
Ben hiç bir kadının, özellikle de toplumda bu kadar dışlanan hayat kadının, hayatında hiç yeri olmayacak birisine iftira atacağını düşünmüyorum. Bir menfaati olmadığı sürece asla iftira olmaz. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Geçmiş olsun, tekrar hayat kadınlarını aşağılayarak eşinizi savunabilirsiniz.
Hadi canim ya bizim evde yasiyosun herhaldeKonularına baktım şöyle bir de esim kesinlikle yapmaz diyebilecek bir evlilik hayatınız yok üstelik 19 yaşındaymışsın henüz. Esine güvenin tam olsa buraya bu konuyu acmazsin zaten. Esin kabul edecek degil böyle bir şey yapmış olsa da. Kadin da durduk yere böyle bir şey çıkarmaz ne çıkarı olacak boyle bir polemikle. Dikkatli ol hemen cocuk filan yapma su ortama
Bende evim şehir merkezine uzak olduğu için sürekli taksi kullanıyorumMerhaba kızlar... 1 yillik evliyim.
Esim 4 gundur taksi kullaniyordu bir tanıdığı hastalandi onun yerine gitti.
Adamin müsterilerinin hepsi hep anlasmali devamli ayni kisiler ve cogu hayat kadiniydi.
Esim 3 gun once teslim etti arabayi. Adam bugun aradi esimi ağzina geleni söyledi. Esim o kadinlardan birine benimle yatar mısın yeri beni ayarlarım demiş sözde. Adam telefonda bunlari söyledi . Esim yemin ediyor soylemedim diyo. Ne yapacagimi bilemedimm
Nerden biliyorsunuz hayat kadını olduğunuAma bir hayat kadini neden bundan bu kadar rahatsiz olur ki ya da bunu neden 3 gun sonra sòyler de hemen soylemez
Kadin az önce arayip özür diledi. Bir sonraki aksam arabayi baska biri sürmüs. Bu laflari sòyleyen o adammis. Ayrica asagilamak degildi bu . O degil hangi kadin olursa olsun inanmazdim zaten.
Ama bir hayat kadini neden bundan bu kadar rahatsiz olur ki ya da bunu neden 3 gun sonra sòyler de hemen soylemez
Adam iftira atti demiyorum ki kadinin iftira attigini düsünüyorum. 10 dakikalik bir mesafede kim kime benimle yatar misin der ki. Üstelik biz yeni evliyiz
Aşağılamışsınız işte. Kadın hem iftira atıyor demişsiniz hem de zaten mesleği bu niye rahatsız olsun demişsiniz. Ama gördüğünüz gibi öyleymiş. Nasıl sığ düşünce bu...şimdi şöyle düşünün doktorsunuz ve bindiğiniz taksici şuram ağrıyo vs diyo, rahatsız olursunuz değil mi? Zaten işinizi yapıp çıkmışsınız ama insanlar size sürekli nöbetçi doktor muamelesi yapsa rahatsız olursunuz..ya da öğretmensiniz taksici başlıyor kızı veya oğluyla ilgili şeylere...yine hoşunuza gitmez. Bana komşularım gelip-özellikle yazılı zamanları- soru soruyor. Ya sa çocuğuma anlatıversene şunu diyor. Bir ikiden sonra rahatsız oluyorum. Mantığa göre bu benim işim tabii olacak diye mi düşünmeliyim. Ya da hayat kadınları 7/24 öyle mi olmalı..her teklife açık... saçmalık ya...="ADI MASAL OLSUN, post: 52677226, member: 811126"]Kimseyi asağilamadim. O da bir insan. Meseleye nasil baktiginizla alakali. Bir cok iş varken o isi yapanlara saygı duymuyorum. Mecburen yapan var evet onlara cok uzuluyorum elimden gelse yardim ederim kurtulmalarina ama kimisinin ruhuna islemis. Bu tarz olanlarina saygim yok. Onun yuzunden bir yuva yikilabilirdi. Normal biri olsa gunu saati duzgunce soyleyip yanlis anlamaya meyil vermezdi. Ama o umursamamis. Taksici zorla aratip ozur diletmis