• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarrr bir bakar mısınız?

Öncelikle yazıklar olsun, mesleği ne olursa olsun bir kadını bu kadar aşağılamanız için.

Hayat kadını olması onun her şeyi yapacağı anlamına gelmiyor; işi belli zaten, sağlam pabuç değil gibi ithamlar gerçekten çok iğrenç şeyler.

Eğer eşinize cevaplarda söylediğiniz gibi inansaydınız, konu açmazdınız. Sadece kendinizi rahatlatmak için yazıyorsunuz. Sizi rahatlatmak isteyen diğer üyelerde, sırf siz rahatlayın diye başka bir kadını mesleği yüzünden aşağılıyor. Yazık.

"Hayat kadını nasıl olsa rahatsız olmaz bu tür şeylerden" bu zihniyette olduğunuza göre muhtemelen eşinizde bu zihniyetle kadına teklif etmiş olabilir. Her şeyi yapacağını düşündüğünüz kadında bundan rahatsız olarak arabanın asıl sahibine, arabanı saçma sapan insanlara veriyorsun benimle böyle konuşuyor diye şikayet etmiş olabilir. Peki bu kadına bu teklifi nasıl yapabilirsiniz? Tabi ki "ücretsiz taşıma" yöntemiyle. Yani eşiniz nasıl olsa her şeyi yapacağını düşündüğü hayat kadınına, ne olacak canım o kadar insanla birlikte oluyor benimle de olur sonuçta hayat kadını diye iğrenççe düşünerek, taksi ücreti almama karşılığında bunu söylemiş olabilir.

Ben hiç bir kadının, özellikle de toplumda bu kadar dışlanan hayat kadının, hayatında hiç yeri olmayacak birisine iftira atacağını düşünmüyorum. Bir menfaati olmadığı sürece asla iftira olmaz. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Geçmiş olsun, tekrar hayat kadınlarını aşağılayarak eşinizi savunabilirsiniz.

Öncelikle yazıklar olsun, mesleği ne olursa olsun bir kadını bu kadar aşağılamanız için.

Hayat kadını olması onun her şeyi yapacağı anlamına gelmiyor; işi belli zaten, sağlam pabuç değil gibi ithamlar gerçekten çok iğrenç şeyler.

Eğer eşinize cevaplarda söylediğiniz gibi inansaydınız, konu açmazdınız. Sadece kendinizi rahatlatmak için yazıyorsunuz. Sizi rahatlatmak isteyen diğer üyelerde, sırf siz rahatlayın diye başka bir kadını mesleği yüzünden aşağılıyor. Yazık.

"Hayat kadını nasıl olsa rahatsız olmaz bu tür şeylerden" bu zihniyette olduğunuza göre muhtemelen eşinizde bu zihniyetle kadına teklif etmiş olabilir. Her şeyi yapacağını düşündüğünüz kadında bundan rahatsız olarak arabanın asıl sahibine, arabanı saçma sapan insanlara veriyorsun benimle böyle konuşuyor diye şikayet etmiş olabilir. Peki bu kadına bu teklifi nasıl yapabilirsiniz? Tabi ki "ücretsiz taşıma" yöntemiyle. Yani eşiniz nasıl olsa her şeyi yapacağını düşündüğü hayat kadınına, ne olacak canım o kadar insanla birlikte oluyor benimle de olur sonuçta hayat kadını diye iğrenççe düşünerek, taksi ücreti almama karşılığında bunu söylemiş olabilir.

Ben hiç bir kadının, özellikle de toplumda bu kadar dışlanan hayat kadının, hayatında hiç yeri olmayacak birisine iftira atacağını düşünmüyorum. Bir menfaati olmadığı sürece asla iftira olmaz. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Geçmiş olsun, tekrar hayat kadınlarını aşağılayarak eşinizi savunabilirsiniz.
Katiliyorum size. Kadının işi bu diye önüne gelen saydırmış. Allah kimseyi düşürmesin özellikle insanların diline. Kadının iftira atması için bir sebep göremiyorum bende. Neden olmayan bir şeyi var gibi göstersin.

Konularına baktım şöyle bir de esim kesinlikle yapmaz diyebilecek bir evlilik hayatınız yok üstelik 19 yaşındaymışsın henüz. Esine güvenin tam olsa buraya bu konuyu acmazsin zaten. Esin kabul edecek degil böyle bir şey yapmış olsa da. Kadin da durduk yere böyle bir şey çıkarmaz ne çıkarı olacak boyle bir polemikle. Dikkatli ol hemen cocuk filan yapma su ortama

Kadin az önce arayip özür diledi. Bir sonraki aksam arabayi baska biri sürmüs. Bu laflari sòyleyen o adammis. Ayrica asagilamak degildi bu . O degil hangi kadin olursa olsun inanmazdim zaten.

Konularına baktım şöyle bir de esim kesinlikle yapmaz diyebilecek bir evlilik hayatınız yok üstelik 19 yaşındaymışsın henüz. Esine güvenin tam olsa buraya bu konuyu acmazsin zaten. Esin kabul edecek degil böyle bir şey yapmış olsa da. Kadin da durduk yere böyle bir şey çıkarmaz ne çıkarı olacak boyle bir polemikle. Dikkatli ol hemen cocuk filan yapma su ortama
Hadi canim ya bizim evde yasiyosun herhalde

Merhaba kızlar... 1 yillik evliyim.
Esim 4 gundur taksi kullaniyordu bir tanıdığı hastalandi onun yerine gitti.
Adamin müsterilerinin hepsi hep anlasmali devamli ayni kisiler ve cogu hayat kadiniydi.
Esim 3 gun once teslim etti arabayi. Adam bugun aradi esimi ağzina geleni söyledi. Esim o kadinlardan birine benimle yatar mısın yeri beni ayarlarım demiş sözde. Adam telefonda bunlari söyledi . Esim yemin ediyor soylemedim diyo. Ne yapacagimi bilemedimm
Bende evim şehir merkezine uzak olduğu için sürekli taksi kullanıyorum
Abonem bazen şehir dışında olduğu zaman ya şoför gönderiyor ya da başka araç gönderiyor
Ve o yolladığı sürücülerden biri herhangi bi saygısızlık yaptığı zaman direk arayıp şikayetimi belirtiyorum. Yani demem o ki doğru olma ihtimali çok yüksek ama eşini sen tanırsın

Ama bir hayat kadini neden bundan bu kadar rahatsiz olur ki ya da bunu neden 3 gun sonra sòyler de hemen soylemez
Nerden biliyorsunuz hayat kadını olduğunu
Belki eğlence mekanı tarzı bi yerde çalışıyor
Ayrıca sizin tabirinizle hayat kadını dahi olsa
Parasını verip ulaşım sağlamasını beklediği
Bi taksicinin onu bu şekilde taciz etmesi normal mi ???

Kadin az önce arayip özür diledi. Bir sonraki aksam arabayi baska biri sürmüs. Bu laflari sòyleyen o adammis. Ayrica asagilamak degildi bu . O degil hangi kadin olursa olsun inanmazdim zaten.

Yani sonuç olarak olay eşinizle ilgili olmasa bile gerçekmiş. Demek ki kadının mesleği de olsa rahatsızlık duyup geri çevirebiliyormuş. Kadın durup dururken iftira atmamış demek ki, iddia ettiğiniz gibi.

Önyargınız ve ithamınızdan dolayı pişman olmuşsunuzdur umarım.

Ama bir hayat kadini neden bundan bu kadar rahatsiz olur ki ya da bunu neden 3 gun sonra sòyler de hemen soylemez
Adam iftira atti demiyorum ki kadinin iftira attigini düsünüyorum. 10 dakikalik bir mesafede kim kime benimle yatar misin der ki. Üstelik biz yeni evliyiz

Hayat kadını diye her önüne gelenle yatması mı gerekiyor? Ya da bindiği takside bile taksicinin asılmasından teklifinden rahatsız olmaması mı gerekiyor? Ayrıca hayat kadınlarına teklif etmek için her erkek kadınla öncesinde iki üç gün çıkıyor mu tanımaya mı çalışıyor anlayamadım. Kadın o taksiciyls anlaşmalı çalışıyordur lafı açılıp bir daha o gelmesin taksiye böyle böyle dedi demiş olabilir illa şikayet etmiş olmasına gerek yok.

Siz zaten kocanızın masum, kadının da "o..pu"olması sebebi ile her türlü pisliği yapacak biri olduğuna inanmışsınız neden konu açtığınızı anlamadım ben. Ama madem bu kadar rahatsızdınız bile bile bu işe çıkmasına izin vermeseydiniz sevgili kocanızın.

*Asla bu işi yapanları desteklemiyorum kadınların bu durumlara düşmesine gerçekten çok üzülüyorum. Sırf bu tür bir durumda bulundukları için de aşağılamalarına, her şeyin müstahak görülmesine her şeyin beklenmesine ifrit oluyorum. Belki şimdi ben öyle birşey yapmadım dersiniz ara mesajları okumadım ancak mesajlarınızdaki küçümseme ve aşağılama çok net.

Kadinin kocani sikayet edebilecegine inanmiosun da arabayi baskasi surmuse hemen inaniyorsun. Kocan o kisiye karimla arami bizdun demis olamaz mi ilgincsin. Bak bakalim o kisi kocana bir daha arabayi verecek mi

Kimseyi asağilamadim. O da bir insan. Meseleye nasil baktiginizla alakali. Bir cok iş varken o isi yapanlara saygı duymuyorum. Mecburen yapan var evet onlara cok uzuluyorum elimden gelse yardim ederim kurtulmalarina ama kimisinin ruhuna islemis. Bu tarz olanlarina saygim yok. Onun yuzunden bir yuva yikilabilirdi. Normal biri olsa gunu saati duzgunce soyleyip yanlis anlamaya meyil vermezdi. Ama o umursamamis. Taksici zorla aratip ozur diletmis

Bana kadın veya adam iftira atmış gibi geldi tabi bilemem herşey olabilir. Eğer eşine güveniyorsan uzatma istersen mevzuyu, eşin de mümkünse işyerini değiştirsin uzak olun o adamdan bence. Adam iyi niyetli de olabilir ama hayat kadınlarıyla anlaşma yapıp taşımacılığını da yapan biri, tehlikeli sularda siz bulaşmayın. Güvenilecek bir çevre değil, eğer sizin eşinizse suçlu olan zaten ilerde de foyası ortaya çıkar

Bi kere Eşiniz boyle bir teklif yapmis olsa hayat kadini niye rahatsiz olsun meslegi bu zaten onun kabul eder teklife atlardi.Bence esinin arkadasinda sorun var o iftira atiyor gibi geldi bana bilemedim.

Kadın hayat kadını diye demediginiz laf kalmamış yazık be.
Yok ayıp kelimesi kadına yakışmazmış yok tehlikeliymiş siz kimsiniz ? Bedeni hak etmediği hayatı yaşayıp kalbi pırlanta insanlar var ve çogu edepli kişiler eline su dökemez.

Hayat kadını herkesle yatar dimi taksici bakkal ne bulursa.
O çevreden çok sevdiğim ve hâlâ görüştüğüm bir arkadaşım var.
Ve abone olduğu taksicisi var.

Ondan başka kimseye güvenmez, binmez.
Bu bayram adamın çocuklarının bayramligini bile o kadın aldı.
Eşi hastanedeyken ilk yanına koşan o kadındı.
Onlar hayatı bizden daha iyi görüyor.
Ve birçok erkeğin gerçek yüzünü de yaptığı işi savunmam ama iftira atmanızıda kabullenemem.
Niye sabit taksicisine senin kocan hakkında yalan söyleyecekmiş ? Eline ne geçecek yani ! Kimsenin sonu belli değil asla ama asla bu tarz cümleleri kabul etmiyorum.

Evet çevrede art niyetli insanda çok iftira atabilecek. Siz bunu kadın erkek yada yaptığı işe göre değerlendiremezsiniz.

="ADI MASAL OLSUN, post: 52677226, member: 811126"]Kimseyi asağilamadim. O da bir insan. Meseleye nasil baktiginizla alakali. Bir cok iş varken o isi yapanlara saygı duymuyorum. Mecburen yapan var evet onlara cok uzuluyorum elimden gelse yardim ederim kurtulmalarina ama kimisinin ruhuna islemis. Bu tarz olanlarina saygim yok. Onun yuzunden bir yuva yikilabilirdi. Normal biri olsa gunu saati duzgunce soyleyip yanlis anlamaya meyil vermezdi. Ama o umursamamis. Taksici zorla aratip ozur diletmis
Aşağılamışsınız işte. Kadın hem iftira atıyor demişsiniz hem de zaten mesleği bu niye rahatsız olsun demişsiniz. Ama gördüğünüz gibi öyleymiş. Nasıl sığ düşünce bu...şimdi şöyle düşünün doktorsunuz ve bindiğiniz taksici şuram ağrıyo vs diyo, rahatsız olursunuz değil mi? Zaten işinizi yapıp çıkmışsınız ama insanlar size sürekli nöbetçi doktor muamelesi yapsa rahatsız olursunuz..ya da öğretmensiniz taksici başlıyor kızı veya oğluyla ilgili şeylere...yine hoşunuza gitmez. Bana komşularım gelip-özellikle yazılı zamanları- soru soruyor. Ya sa çocuğuma anlatıversene şunu diyor. Bir ikiden sonra rahatsız oluyorum. Mantığa göre bu benim işim tabii olacak diye mi düşünmeliyim. Ya da hayat kadınları 7/24 öyle mi olmalı..her teklife açık... saçmalık ya...

Verdiğiniz cevaplardan anladığım kadarıyla, genelde duymak istediğiniz şeyi duymak, inanmak istediğiniz şeye inanmak istiyorsunuz. O kadar bencilsiniz ki mutlu olmanız için kimseyi düşünmüyorsunuz.

Hala hayat kadını canım niye rahatsız olsun diye yazanlar var. Yahu kim biliyor bu kadının hayat kadını olduğunu? Belki gece eğlence mekanında çalışıyor. Malum konuyu açan zihniyetinde ki insanlarda ha bu gece çalışıyor kesin hayat kadınıdır diye damgayı vurdu. Gelip müşterilerini mi anlatıyor taksiciye? Sabit taksiciyse büyük ihtimal eğlence mekanında çalışıyor.

Birde bir üyeye eski konularınıza bakıp güvenmediğinizi söyleyince, ne biliyorsun evimde mi yaşıyorsun demişsiniz. Yahu kadın kendi uydurmadı ki açtığınız konuları okumuyor musunuz? Siz bize güvenmediğinizi dolaylı yoldan söylemişsiniz, hoş güvenseniz bu konuyu buraya açmazdınız bile. Ama burada başta yazdığım gibi inanmak istediğinize inanmak için sağdan soldan yalan yanlış bilgi almaya çalışıyorsunuz. Daha elime ağzıma neler yazmak geliyor da işte, forumdayız.

124843.jpg

Muhtemelen taksici geceleri düzenli olarak gece çalışan kadınlarla anlaşmalı, yani illa hayat kadını olmaları gerekmiyor, belki konsomatristir, belki biryerlerde şarkı söylüyordur vs. eşiniz yanlış anlayıp teklifte bulununca da sinirlenmiştir kadın. Bir de hayat kadını olsa dahi gel yer ayarlayayım birlikte olalım teklifine atlayacak diye birşey yok, şöyle düşünün her meslek erbabının en nefret ettiği şey, eşin dostun tanıdıkların bedavaya iş yaptırmasıdır.

ÜStüne hayat kadınları zaten normal olarak paranoyak oluyorlar, çünkü kiminle karşılaşacakları başlarına ne geleceği belli değil, riskli bir konumdalar. Yoksa taksiciyle anlaşmalarına ne gerek var, duraktan taksi isteyince gelmiyor mu her saat geliyor. Ama zaten tabiri caizse 'yollu' olarak görüldükleri için, herkesin yaptıkları işi ve ev adreslerini aynı anda bilmesini istemiyorlar.

Hayat kadinlari da dahil, gece eglence sektorunde calisan (konsomatris, dansci, gazino sarkicisi vs) kadinlar neden surekli ayni taksiyi kullanir biliyor musunuz?
Kendilerini guvende hissetmek için.
Cunku bu kadinlar hepimizden cok taciz, siddet, iskence, tecavuze maruz kaliyor ve cinayete kurban gidiyorlar.
En azindan evlerine gidip gelirken guvende hissetmek, evlerini bilen bu adamlarla rahat olabilmek istiyorlar.
Ondandir yani teklife atlamayip rahatsiz olmasi, bidaha gelmesin diye sikayet etmesi...

Back
X