Doğuma Hazırlık Kızlarrr bu cinsiyet takvimi tutuyor mu sizce ?hadi konuşalımmm....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım bu kameri çin takvimi ne dir onu bilmiyorum?????

Kizlar bu takvimlerin tutmasi sadece tesaduf, kimin ne sahibi olacagini ancak Allah bilir...ben ve bir arkadasim ayni yastayiz ve ayni ay hamile kaldik...hamile kaldiktan sonra baktik ikimize de erkek cikiyor bu takvime gore ama bizim kizim olacakk.yazik yengem erkek istiyordu bu takvime gore ayarladi guya ama simdi 3 kizi var. yani bu takvimlere bakip da hamile kalacaginiz ayi ayarlamak bence cokk manasiz tutsa da tesaduf olur, zaten ya erkek ya kiz baska secenek var mi?

bu takvim ozaman işe yaramıyor....kanısına varıyorum ...ve bırakıyorum artık ben de sıkıldım valla..

ilk çoçuğum tutuyor kız dedi kız şimdiki erkek gösteriyor ama kız dedi dr inşallah tutarda doktor yanılmıştır

doğru diyosun cnm allah bilir ama insan acaba tutarmı diye düşünmeden edemiyor birde istediğin cinsiyette olmayıncada keşke deneseydim dememek için insan denemek istiyor.bende kız istiyorum 24 yasındayım ama biz bu ay basladık ama erkek görünüyo agustotan itibern kız oyüzden kararsız kaldımo oğluma 20 yasın hamile kalmıştım ama tam emin değilim eylül sonumu ekim basımı bilemiyorum 2009da hamile kalmıştım ve bayramda ben adettim bidaha olmadım hamile kalmıştım tam ne zamana geliyo bilemiyorum kızlar allah hepimizin gönlüne göre versin

Bunda da tutmuyor cnm.. Su kan yenileme biraz daha bilimsele yakindir belki diyordum ben de o da bos cikti.. Ben de sadece bioritm tuttu valla..

hamile kalınan ay hesaplaması nedir acaba?

Kizimda sat ocak ti ocsk olursa 25 yas kiz dogru cikiyor ama 30 ocak oldugu oldu aslinda subatta hamile kalmis oluyorum ozaman erkek oluyor tutmuyor :)

Merhaba ..2.ci bebeginiz de oldu mu?
Bende ikinciyi istiyorum ama yas 39 40a az kaldi.. kizimda cinsiyet tuttu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…