benim kızımda bu takvim tuttu...şimdi yine hamile kalmak istiyorum 29 yaşımdayım mayıs itibaren 5 ay erkek görünüyooo..balım sağlıklı sıhatli olsuda önemli olan bu benim içinn
nifas risalesi mi neydi.onunla aynı bu.Ayrıca mimoza nın dediği gibi ancient chiness gender cahrt busempatiksalakcinni...NE çok araştırmışım ben bunları yaaasempatiksalakcinni
Kizlar bu takvimlerin tutmasi sadece tesaduf, kimin ne sahibi olacagini ancak Allah bilir...ben ve bir arkadasim ayni yastayiz ve ayni ay hamile kaldik...hamile kaldiktan sonra baktik ikimize de erkek cikiyor bu takvime gore ama bizim kizim olacakk.yazik yengem erkek istiyordu bu takvime gore ayarladi guya ama simdi 3 kizi var. yani bu takvimlere bakip da hamile kalacaginiz ayi ayarlamak bence cokk manasiz tutsa da tesaduf olur, zaten ya erkek ya kiz baska secenek var mi?
Kizlar bu takvimlerin tutmasi sadece tesaduf, kimin ne sahibi olacagini ancak Allah bilir...ben ve bir arkadasim ayni yastayiz ve ayni ay hamile kaldik...hamile kaldiktan sonra baktik ikimize de erkek cikiyor bu takvime gore ama bizim kizim olacakk.yazik yengem erkek istiyordu bu takvime gore ayarladi guya ama simdi 3 kizi var. yani bu takvimlere bakip da hamile kalacaginiz ayi ayarlamak bence cokk manasiz tutsa da tesaduf olur, zaten ya erkek ya kiz baska secenek var mi?
doğru diyosun cnm allah bilir ama insan acaba tutarmı diye düşünmeden edemiyor birde istediğin cinsiyette olmayıncada keşke deneseydim dememek için insan denemek istiyor.bende kız istiyorum 24 yasındayım ama biz bu ay basladık ama erkek görünüyo agustotan itibern kız oyüzden kararsız kaldımo oğluma 20 yasın hamile kalmıştım ama tam emin değilim eylül sonumu ekim basımı bilemiyorum 2009da hamile kalmıştım ve bayramda ben adettim bidaha olmadım hamile kalmıştım tam ne zamana geliyo bilemiyorum kızlar allah hepimizin gönlüne göre versin
Benim birinde tutuyor ama kucuk kizimda tutmuyor. :) Yani sonuc negatif..(benim icin) Ben zaten pek inanmiyorum, onceleri su ay yiliyla yas ve hamile kalinan ay hesaplamasina inaniyordum. Cunku bende tutuyordu Ama gordum ki tutmayanlar da var.. Bu da tezi curutuyor.
Kizimda sat ocak ti ocsk olursa 25 yas kiz dogru cikiyor ama 30 ocak oldugu oldu aslinda subatta hamile kalmis oluyorum ozaman erkek oluyor tutmuyor :)