Kızlarrr fikirlerinize ihtiyacım var

Sizin erkek kardeşiniz gelmis olsaydı evden koymayı ya da gitmesi için kapıları gözler miydiniz, esiniz size ben karımla zaman geçirmek istiyorum söylesen de gitse dese ne derdiniz? İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın lutfen.
Pardon da benim abim saygılı biz rahatsız olmayalım diye gelmiyo bile
Zaman öyle bir zaman ki insan babasına güvenmiyo kaldı ki kaynına güvensin

hadi 1 gun anlarsin ama bir hafta nedir Allah askina Nasil bir rahatliktir ustelik abisi uyarmiskenn..
gerekirse sen konus net ol esim yokken burda kalmani dogru bulmuyorum ,bu durumdanda hoslanmiyorum dersin..evimde rahat etmek istiyorum tabiki misafirlige gelir yer iceriz hep birlikte ama kalmani istemiyorum..
tavriniz net ve soguk olsun..
genctir uyarmak lazim ama bunun anasi ,danasi anlamadim ki yok mu uyaran ..
acaba akli sira abim evde yokken yengeme sahip cikiyim modunda olabilir..

hadi 1 gun anlarsin ama bir hafta nedir Allah askina Nasil bir rahatliktir ustelik abisi uyarmiskenn..
gerekirse sen konus net ol esim yokken burda kalmani dogru bulmuyorum ,bu durumdanda hoslanmiyorum dersin..evimde rahat etmek istiyorum tabiki misafirlige gelir yer iceriz hep birlikte ama kalmani istemiyorum..
tavriniz net ve soguk olsun..
genctir uyarmak lazim ama bunun anasi ,danasi anlamadim ki yok mu uyaran ..
acaba akli sira abim evde yokken yengeme sahip cikiyim modunda olabilir..
Olmasın ben kendime sahio çıkarım
Anası babası bi şey söylese zaten kalamaz

Aileniz yakinsa esine soylersin sen nobetteyken aileme gidip kalacagim ozledim diyebilirsin ,birkac gun oncedende esin kardesine soyler yengen annesigile gifecek bende nobetciyim ,o zaman anlayip gitmesi gerekir

Aileniz yakinsa esine soylersin sen nobetteyken aileme gidip kalacagim ozledim diyebilirsin ,birkac gun oncedende esin kardesine soyler yengen annesigile gifecek bende nobetciyim ,o zaman anlayip gitmesi gerekir
Ailem yakın değil keşke olsaydı
Ailemin de hoşuna gitmedi bu durum biz arayıp eşine söyleyelim dediler ben müsade etmedim kendim halledeyim dedim

millet ne kadar rahatt..
atmislar oglani basiniza,rahat rahat takiliyorlar..
direk kv le konusunnn..cozmesi gereken esinizle,anasi sizden once ..
biz aramadan musade istemeden abimizin ,kardesimizin evine gidemiyoruzz cok mecbur kalmadikcada kalmayiz yani..oda en fazla 1 2 gundur..bunun fazlasi herzaman iki taraf icinde sikintidir.

millet ne kadar rahatt..
atmislar oglani basiniza,rahat rahat takiliyorlar..
direk kv le konusunnn..cozmesi gereken esinizle,anasi sizden once ..
biz aramadan musade istemeden abimizin ,kardesimizin evine gidemiyoruzz cok mecbur kalmadikcada kalmayiz yani..oda en fazla 1 2 gundur..bunun fazlasi herzaman iki taraf icinde sikintidir.
Aynen öyle olması gereken odur zaten..
Ayy valla şaşırdım ne yapacağımı 🤦‍♀️

Ben bu duurm eskide kaldi sanıyordum ama hala var
Turkiyede herşey degisse erkek ailesi değişmiyor

Uzaktan geldi ve evlendiğimden beri ilk kez geldi kalmaya fakat 1 haftadır bizde yeterli değil mi yani
Bir tek ben rahatsız oldum sanırım düşünceniz den. Uzaktan geldi diyorsunuz ne var ki bir süre sizde kalıp güzel güzel ayrılmasında. İlla bir gece daha rahat etmek için ailenizden birisini kırmaniza değer mi? Bir gece kapınızı kilitleyin kişisel işleriniz yapmayı verin, duş almak, ağda yapmak gibi. Bir gece için otele mi gitsin? Ki kardeşimiz sayılır bu kişi.
Daha geleli 5 gün falan olmuş siz iki gün daha kalırsa 1 hafta olacak yetmez mi derdindesiniz. Ben yaptığınızı çok ayıp buldum.

Bir tek ben rahatsız oldum sanırım düşünceniz den. Uzaktan geldi diyorsunuz ne var ki bir süre sizde kalıp güzel güzel ayrılmasında. İlla bir gece daha rahat etmek için ailenizden birisini kırmaniza değer mi? Bir gece kapınızı kilitleyin kişisel işleriniz yapmayı verin, duş almak, ağda yapmak gibi. Bir gece için otele mi gitsin? Ki kardeşimiz sayılır bu kişi.
Daha geleli 5 gün falan olmuş siz iki gün daha kalırsa 1 hafta olacak yetmez mi derdindesiniz. Ben yaptığınızı çok ayıp buldum.
Sürekli gidip geliyorlarmış. Ayrıca 1 hafta bence bayağı uzun bir süre düşününce. İnsan evinde rahat etmek ister. Sürekli tetikte olmak hizmet etmek vs hoş değil.

Bakın en basit örneğini vereyim geçen eşim nöbetçiyken kaynım dışarıdaydı duş'a girecektim birden kapı çaldı koştur koştur kıyafetlerimi giydim üstelik benim eşimin sabah gidip akşam aynı saatte geldiği bir işi yok ne zaman görev çıkarsa saat kaç olur olsun evden çıkıyo geleceği saati de Allah bilir..
Tabiki kardeşim sayılır fakat ben bu zamanda babama bile güvenmiyorum kaldi ki kaynıma neden güveneyim

Sürekli gidip geliyorlarmış. Ayrıca 1 hafta bence bayağı uzun bir süre düşününce. İnsan evinde rahat etmek ister. Sürekli tetikte olmak hizmet etmek vs hoş değil.
20 günlük evliydim kaynatam ve diğer kaynım geldi 10 gün kaldı onlar gitti 20 gün sonra kaynanam annesiyle geldi üstelik o aralar yeni hamileydim bulantılarım fazlasıyla vardı

Back
X