- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
kızlar uzatmalı sevgilimle neler yaşadığımı bilenler var hatta hep tepki aldım hep hatalı bulundum ama bilmediğiniz şu ki kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez ne kadar güzel şeyler yaşandığını bilemez ve bu ilşki için nelere göğüs gerildiğini nelere katlanıldığını kimse bilemez. biz ok dara çok şeye katlandık ki o kadar çok şeye göğüs gerdik ki bunun da üstesinden ben geleceğim diye ahd ettim ... bir insanın dualarla kaderi değişirmiymiş değişirmiş ben bunu anladım Rabbime binlerce kez şükürler olsun.... şimdi bir şeyler yoluna girdi diyebilirim en azından görüşüyoruz benim çok fazla sinir krizi geçireceğim durum olmuyor beni düşünüyor ve bir parçada olsa bana göre hareket edebiliyor benimle planlar yapıyor ve zaman geçiriyor ama tabi benim takıldığım üzüldüğüm çok şey var hala ağlama nöbetlerim geçmiş değil hala içimdeki sıkıntı geçmedi ve biliyorum ki her şey tam anlamıyla değişmedi hala üzüleceğim şeyler var ama içimdeki ses hep pişman düzeltmeye çalışıyor kurtulmaya çalışıyor diyor.
şimdi kız sürekli ulaşabileceğim bir yerde ve geçenlerde yanımdan birini gönderip aramızın iyi olduğunu işte yan yana geldiğimizde sürekli gülüdüğümüzü falan çaktırmadan ilettim evli hatuna eee tabi bu da buna istinaden elimden kaçtı diye düşünerek biraz mutsuz görünüyor bu aralar sizce başka ne yapabilirim ? nasıl davranmalıyım
not : bilmeyenler için 6 yıllık sevgilim beni evli olan yakın bir arkadaşımla aldattı ve ben bunu öğrendim net bir şekilde tabikide inkar ettiler hiç oralı olmadılar şimdide kızın adını ağzıma alsam kavga ediyor benimle bıktım artık diye
parası için beraber olsam emin ol kendimi bu kadar heba etmezdim amann banana der keyfime bakardım adama göre hava hoş istediğide bu meseleye bu kadar basit bakmamak lazım herkesin yaşadıklarının şiddeti farklı ben benm için önemli olan her şeyden hemen öyle vazgeçemem arabamı değiştirirken eski arabamdan ayrılırken bile ağladım değerli olanlar değerlidir bazen katlanmak lazım belki böyle sınanıyoruz bilemazsiniz senin olan bir kum tanesi için bile savaş senn olmayana katiyen el uzatma demişler ben benm olana sahip çıkıyorum tam zeyna modundayım
kızlar uzatmalı sevgilimle neler yaşadığımı bilenler var hatta hep tepki aldım hep hatalı bulundum ama bilmediğiniz şu ki kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez ne kadar güzel şeyler yaşandığını bilemez ve bu ilşki için nelere göğüs gerildiğini nelere katlanıldığını kimse bilemez. biz ok dara çok şeye katlandık ki o kadar çok şeye göğüs gerdik ki bunun da üstesinden ben geleceğim diye ahd ettim ... bir insanın dualarla kaderi değişirmiymiş değişirmiş ben bunu anladım Rabbime binlerce kez şükürler olsun.... şimdi bir şeyler yoluna girdi diyebilirim en azından görüşüyoruz benim çok fazla sinir krizi geçireceğim durum olmuyor beni düşünüyor ve bir parçada olsa bana göre hareket edebiliyor benimle planlar yapıyor ve zaman geçiriyor ama tabi benim takıldığım üzüldüğüm çok şey var hala ağlama nöbetlerim geçmiş değil hala içimdeki sıkıntı geçmedi ve biliyorum ki her şey tam anlamıyla değişmedi hala üzüleceğim şeyler var ama içimdeki ses hep pişman düzeltmeye çalışıyor kurtulmaya çalışıyor diyor.
şimdi kız sürekli ulaşabileceğim bir yerde ve geçenlerde yanımdan birini gönderip aramızın iyi olduğunu işte yan yana geldiğimizde sürekli gülüdüğümüzü falan çaktırmadan ilettim evli hatuna eee tabi bu da buna istinaden elimden kaçtı diye düşünerek biraz mutsuz görünüyor bu aralar sizce başka ne yapabilirim ? nasıl davranmalıyım
not : bilmeyenler için 6 yıllık sevgilim beni evli olan yakın bir arkadaşımla aldattı ve ben bunu öğrendim net bir şekilde tabikide inkar ettiler hiç oralı olmadılar şimdide kızın adını ağzıma alsam kavga ediyor benimle bıktım artık diye
iyimi. evli barklı yakın arkadaşınla seni aldatan iyi birimi oluyor.hayır doğru yolu bulsun vicdanını dinlesin diye tabiki özünde iyi biri olduğunu bilmesem uğraşmam bu kadar gerçekten silip atmak kolay olur daha önceden bir pisliği olsa bir şeyi olsa 5 yıl harika adam 1 yılda zıvanadan çıktı bende onun yanında olup doğru yolu göstermek istiyorum
içinde senin bu konunda olduğu gibi aldatma-aldatılma olayı barındıran konuları açan konu sahiplerimiz çoğunlukla eleştirilere ve söylenilen herşeye kapalıdırlar ,tek istedikleri sonsuz bir anlayış ve sen haklısın denilmesi.kızlar uzatmalı sevgilimle neler yaşadığımı bilenler var hatta hep tepki aldım hep hatalı bulundum ama bilmediğiniz şu ki kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez ne kadar güzel şeyler yaşandığını bilemez ve bu ilşki için nelere göğüs gerildiğini nelere katlanıldığını kimse bilemez. biz ok dara çok şeye katlandık ki o kadar çok şeye göğüs gerdik ki bunun da üstesinden ben geleceğim diye ahd ettim ... bir insanın dualarla kaderi değişirmiymiş değişirmiş ben bunu anladım Rabbime binlerce kez şükürler olsun.... şimdi bir şeyler yoluna girdi diyebilirim en azından görüşüyoruz benim çok fazla sinir krizi geçireceğim durum olmuyor beni düşünüyor ve bir parçada olsa bana göre hareket edebiliyor benimle planlar yapıyor ve zaman geçiriyor ama tabi benim takıldığım üzüldüğüm çok şey var hala ağlama nöbetlerim geçmiş değil hala içimdeki sıkıntı geçmedi ve biliyorum ki her şey tam anlamıyla değişmedi hala üzüleceğim şeyler var ama içimdeki ses hep pişman düzeltmeye çalışıyor kurtulmaya çalışıyor diyor.
bu arada kimse kimseye ait değildir . bu tür adamlara hiç güvenmem . yarın başka bir gönül macerası için gider .belki birdaha hiç dönmez . hem adamda düşünür kıza bak herşeyi yapıyorum gitmiyor diye .sen zeynayım diyorsun . adam sana sadık değil seni sevmiyor niye kendini düşürüyorsun ya pes . hadi çocuğun olsa bir derece diyeceğim . bence bir kadın gururlu olmalı ..
kızlarr dün her şey daha berbat oldu eve gidiyorum diye çıktı gitti bende takip ettim evine gittim evde yok araba yok sonra aradım ortamda çıt yok sessiz bir yerde uyuyorum dedi evdeyim dedi ama evde değildi kesinlikle sontra tabi ben üst üste üst üste aradım artık kimin yanındaysa sinir krizi geçirdi en son telefonu açtığında bağırdı yeter artık bıktırdın diye arabaya binmişti sensör sesi geliyordu ne oldu dışarıya mı çıktın dedim evet bunaldım dedi kiii yalan söyledi eve gidiyordu kimin yanındaysa artık saat 5 ten 10 a kadar biriyle beraberdi banada evdeyim uyuyorum dedi offfff bunaldım artık hayatımın neresinden başlayacağımı bilemiyorum her şey elimden kayıp gidiyor sanki
dün yaptı yapacağını gene ben kendimden utandım inanıp güvendiğim için bir şeyler değişeceğine inandığım için onu adam yerine koyup tekrar kollarıma aldığım için
Ama demistik..en sevmedigim cümleyi kurdurdunuz..
Lütfen artık dün yazılan her şeyi ciddiye alın.Bu saatten sonra ne bu adam iflah olur ne siz güvenebilirsiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tmam bak bunlar belkide sana uyarı . sen şimdiden görüyorsun gerçek yüzünü . bırak şu adamı ya . saplantı yapmışsın .
evett ne yazık kii arkadaşımm tepe taklak oldumm adam adam değilmiş idare etmekten başka yaptığı yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?