Biz dışardan bakanlar olarak hep söyledik.Sonunda cok zaman geçmeden gördünüz.Eh yeni hayatınıza umarım başlarsınız :) Zararın neresinden dönerseniz kar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tam bikaç sayfa önce su yazını alıntılamıstım ki son sayfada dün yaptıklarını yazmışsın.
Kalemero sen bu adamı yine affedersin hiç adam değilmiş falan fıstık muhabbetı yapma.
Yok ayrılamam önemli sebeplerim var diye diye gözünün önünde sevgilin ve diğer sevgilisi 1 ay oynaştı sen göz yumdun.Buna mı göz yummayacaksın?
Adam sana sen de ne gurursuzsun dedi sen buna da göz yumdun.
Şimdi şy dünkü olay bıraz sogusun sen yine gelip ''zorluklara gogus gerdik,çok katlandı bana şimdi ahde vefa sıra bende' diye unutursun bi çırpıda olayı.
Sana daha oncekı konularında bırak bu adamdan hayır gelmez silmiş seni dedik dinlemedin.
Hala uzattıkça uzatıyorsun olamayacağını da görmüyorsun.
bir şey birikir birirkir sonra taşar yaptım da ne oldu oturdum saatlerce konuştumda ne oldu demekki bir b... olacağı yokmuş işte yazıklar olsun ona verdiğim 1 saniyeme onun için döktüğüm gözyaşına hiç haketmedi Alllah onu öyle bir çıkarsın ki karşıma ahımı kötü aldı şimdiye kadar tek kötü bir şey söylememiştim dün söyletti artıkk zorrr
Tam bikaç sayfa önce su yazını alıntılamıstım ki son sayfada dün yaptıklarını yazmışsın.
Kalemero sen bu adamı yine affedersin hiç adam değilmiş falan fıstık muhabbetı yapma.
Yok ayrılamam önemli sebeplerim var diye diye gözünün önünde sevgilin ve diğer sevgilisi 1 ay oynaştı sen göz yumdun.Buna mı göz yummayacaksın?
Adam sana sen de ne gurursuzsun dedi sen buna da göz yumdun.
Şimdi şy dünkü olay bıraz sogusun sen yine gelip ''zorluklara gogus gerdik,çok katlandı bana şimdi ahde vefa sıra bende' diye unutursun bi çırpıda olayı.
Sana daha oncekı konularında bırak bu adamdan hayır gelmez silmiş seni dedik dinlemedin.
Hala uzattıkça uzatıyorsun olamayacağını da görmüyorsun.
Ohhh. hem aldat, hemde kıza kredi çektir. kız arkadaşına kredi çektiren adam adam değildir bence.kızlar benm üzerime çekilen bir kredisi var yüksek tutarda şu an tek düşündüğüm o gerisi umrumda değil miğdem kaldırmaz artık onu ne yapsam kii yüzünü görmek bile istemiyorum
Hala bitti diyemiyorsun.
Ohhh. hem aldat, hemde kıza kredi çektir. kız arkadaşına kredi çektiren adam adam değildir bence.
hoş o evli ve sizin arkadaşınız olan o kızla beraber olduğu için zaten adasmlığı yokmuşta. neyse.
valla benim bir tanıdığım yaptı. adamdan ayrıldı. ve o ödemedi. kız seneler bu borcu ödedi. birde gecikmeleriyle.evet kredi benim üzerime ama ben dedim çekelim bişey olmaz ve tutarı yüksek ama genede tabi yapmaması lazımdı ben maaşlı çalışan biriyim dünyanın binbir türlü hali var bak işte şimdi ne yapacağım bunuda düşünmek zorundayım ya pislik yaparsa ???? adamlıktan nasibini almamış yazıklar olsun herkeste sever abi der yanında gezer ama şeref yoksunu haysiyetsiz egosunu karı kızla tatmin ediyor böyle bir şey olur mu yaaaa
Bak zamaninda aldatilip affetmis biri olarak yaziyorum asla yapma asla affetme islerine gelmeyince bir kalemde siliyorlar seni.biliyorum yuregin dayanmiyor biliyorum icin suan hirs ve ofke dolu ama o kadin suan ne diyor biliyormusun sevgilisi benle takildi kiza gene koymadi bu durum gurursuza bak diyordur adim gibi eminim.bak guzelim hirsinin kurbani olma sakin allah bir kapiyi kapar bir kapiyi acar.kendine bu iskenceyi yapma kendine yazik.durmadan acaba nerde acaba yalan mi soyluyorlarla yasanmiyor inan bana.ve yazdiklarindan benm hissettigim bana nolur kizma ama bu adam seni gunahi kadar bile sevmiyor ve suan tek yaptigi seni susturup yanina cekmek yapabileceklerinden korkuyor sadece ve ben bu durumun bu kadinla planlandigini dusunuyorum duyulmamasi icin.simdi sen guzelce bir dusun kim aciz duruma dusmus oluyor? Sana burda kizmak anlamsiz ben o yuzden fikrimi soyledim sana sadece aklinin bir kosesine elbet yer eder ve unutma sen nerde kazanicaksin biliyormusun yerinde agir ve guclu durdugunda sen kazanmis olucaksin cunku suan o kadin senin en buyuk dusmanin ve sen o kadinin gozunde gurursuz ve ezik konumundasin.dediklerimi yapman cok zor farkindayim cunku donsun diye eminim gecelerce dua ettin ama sana sunu soyluyim son olarak cok degil birkac ay sonra sen ondan zaten vazgeciceksin.
Evli arkadaşına goz dikti demek zamanındasende aldat ödeşin, bakalım onunki de aşk mıymış
ona mı diyemiyorum şimdi gidip sen dün bunları bunları yaptın evde değildin biriyle buluştun desem olmayacak dünya kadar tantana olacak dün ikimizinde çok yakın bir arkadaşı vardı yanımda sabaha kadar ağladım o da diyorki özge kafanda bitir hiç yüz verme bırak kendi düşünsün ne oldu birden diye hiç takma arama yavaş yavaş kopsun gitsin ama sen ne istediğinden emin ol kendini hazır hissedince bırakırsın kullan şimdilk dedii saçma olmaz mı böyle yapmam zaten zaafım var kendimi gene bu pisliğin içinde bulabilirim
valla benim bir tanıdığım yaptı. adamdan ayrıldı. ve o ödemedi. kız seneler bu borcu ödedi. birde gecikmeleriyle.
o yüzden kocanız bile olmayan erkeklere bu kadar güvenmeyin.
Ya ona demenize gerek yok.Haberi olsa olur olmasa ne olur zaten bitmiş.Hiç ilgilenmeyin parasını da ödesin çatır çatır.Yeter bırakın şu zaafı.
teşekkürler canım evet hırsımda var tabiki ve ben kendi kendimi iş yerinde rezil ediyorum iş yapmıyorum çalışmıyorum sadece güçlü görünmek için oldukça şık makyajlı bakımlı görünüyorum ve yüzümde sürekli sahte bir kahkahaşu an zaten yaşadığım o sürekli peşindeydim telefonu çaldığında bakmaya çalışıyorum falan saçma sapan acizlikler şu acizliği bir kenara bırakmam lazım hatta bir kaç gün bir yerlere gidip kafa dağıtmam lazım....dün çok yakın bir arkadaşımız vardı yanımda sabaha kadar ağladım o da yanımdaydı o da dedi bak daha önce ayrılmayı denedin olmadı bak bu defa sakın gidip kavga edip bitti diyip kapıyı çekip çıkma tam tersine kafanda bitir artık soğut onu içnde ne yaptığına üzülme istediğinde görüş bırak çok sarma dedi sence bu mantıklımı ? zaafım var zaten şimdi birde böyle yaparsam kopabilirmiyim
Ask karsılıklı olunca guzel olur, insallah en kisa zamanda sogursun o adi zavallıdan ne diyeyim... Sonucta en kallesce vurmus sırtindanonda aşk olsaydı ben bu halde olmazdım
işte parasını ödemesi için çatır çatır benm pislik çıkartmamam lazım ayda 2.200 lira ben nasıl öderim
hiç bişey söylemeyyeim mi yani
off. fazlaymışta ya. 100000 falanmı çektin.işte parasını ödemesi için çatır çatır benm pislik çıkartmamam lazım ayda 2.200 lira ben nasıl öderim
hiç bişey söylemeyyeim mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?