kızlarrr kızmayın anlayın sadece kimse kimsenin neler yaşadığını neden kopamadığını b

Klasik savunmalari yapiyorsun su an. Bosver sen artik ayrilmicaksin. Tek kotulugu aldatmaksa uzme kendini. Her guzelin bir kusuru vardir. Daha mutlu olucaksan gormezden gel. Yipratma kendini.

tek yaptığı şey aldatmak derken aaaa çok iyi biri demedimm :) yani öyle para da pulda gözü olan beni kullanacak zor durumda bırakacak biri değil demek istedimm :) yani maddi anlamda borcu neyse öder ama ödememe ihtimalini de düşünmem lazım

Bırakın lütfen ne desteği. bu 60000 sizin borcunuz şu an. destek değil tam tersi feci bir köstek bu.

Son düzenleme:
30unu gecmis bir adam uzatmali sevgilisiyle evlenmiyorsa bir dusunmek lazim degil mi? Ki bu adam 40 olmus..

evett adam 40 a yaklaşınca kudurdu ne yazıkki durulması gerekirken kiii hiçç evlenevceğini sanmıyorum adam parasıyla yaşıyor salak kızlarda yatıp kalkıyor işte bununla hiç birirne bir değer verdiğini sanmıyorum

Kusura bakmayın başından okumuştum da kredi kısmını anlamadım konudan kopmuşum.
Konu sahibi sevgilisi için mi 60.000TL kredi çekmiş? Ev almışlar sanırım ama ihtiyaç kredisini bu kadar vermezler. Güvence olarak ne göstermiş? Hangi cesaretle?

ya ne olursa olsun senin üzerine kredi çekmesine nasıl izin verirsin . koskoca adam ya kaç yaşında ne iş yapıyor bu .söyle hemen ödesin hepsini kapasın . şuna bak ya açıkgöz . kızım sende var ya gözün kapalı mı anlamadım . kaç yaşındaki adamın oyunlarına geliyorsun .

Bırakın lütfen ne desteği. bu 60000 sizin borcunuz şu an. destek değil tam tersi feci bir köstek bu.

yok bunu ödüyor olmadı krediyi kapat derim ne diyeyim yani ama bunu ciddi ciddi bu gün düşündüm ilk defa normalde o kadar şey yaşadık hiç aklıma gelmemişti sen bu adama bu kadar şey yapıyorsunda bu adamın sana borcu var ya ödemezse diye

Bir anda cekme kendini bencede cunku geri donmek istersin gene dayanamazsin yavas yavas zaten ondan sogucaksin hatta tiksiniceksin gitsede bir kurtulsam demeye baslicaksin ben bunlari yasadim oyle bir sogucaksin ki sen bile inananicaksin yasadiklarina.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte böyle adamlara prim veren sizlersiniz . bende olsam bende evlenmem . ne evlenicem kız geliyor evime her ihtiyacımı gideriyor . allah bilir ev işinide yemeğinide yapıyorsunuzdur . ya değerinizi neden bilmiyorsunuz kendinizin . değer mi böyle adamlara . o seni sevse zaten bunlara ihtiyaç duymaz . sana evlenmeden dokunmaz bile . hayret birşeysiniz ya yemin ederim şok geçiriyorum böyle şeyleri duyunca . adam kaç yaşına gelmiş 40 olmuş evlenmek istese pat diye evlenir hiç bekler mi bunca sene .yarın gider birinle evlenirse hiç şaşırma . bu ne rahatlık .

canm adam maddi olarak gerçekten çok farklı bir adam hiç şimdiye kadar kullanmadı beni adamın işi gücü yerinde onun için bu para devede kulak kapat dersem kapatır hemen kredi çeker kapatır yada hesaba neyse parası yatırır her ay burdan çekilir der ama iş ki onu söyleyebilmek ama dert oldu bana şimdii bu söylediklerim normal şartlar için geçerli ya pislik yapmak isterde ödemezse

Şu yüzden anlamakta zorlanıyorum. Profilinizde 24 yaşında gözüküyorsunuz. Kredi 4,5 yıllık. Tutar bireysel ihtiyaç için çok yüksek. Umarım arkadaşınız öder.

Elinizde kendisine bu tutarı gönderdiğinize dair dekont vb var mı ispat için ? Ödemeye yanaşmazsa yasal yollar için bir avukatla görüşmeniz daha sağlıklı gözüküyor. Ne yapılabilir diye.

bakın yine kendinizi kandırıyorsunuz. onun için bu para devede kulak olsa çekmez. birde size çektirmez. kendi çeker.

yok bana evlenme teklifi etti hemde çok güzel bir şekilde ama ben kabul etmedim 2012 11 şubatta ben işimde belli bir yere gelmeden istemiyorum benm hedeflerim var demiştim ve bizim o zamanlar en güzel zamanlarımız adam bana deliler gibi aşık kapımda yatıp kalkıyor her gün çiçekler şunlar bunlar tabi ben de şımardım dayadım adama sopayı sonra yavaş yavaş tükendi her şey... adam benmle çok farklıydı gerçekten bir zamanlar sevdi beni ama şimdi değil ne istediysem yaptı ve asla kullanmadı beni... o söylediğim durumu diğer kızlar için söyledim o yolun yolcusu olanlar için günü birlik bir gün onla bir gün bununla ama adamın hayatında şu an süreki görüştüğü biri var kesin

Maddi olarak çok farklı! onun için bu para devede kulak ancak kredi için siz evinizi arabanızı maaşınızı teminat gösterdiniz öyle mi ? Krediyi kendi çekebiliyorsa niye siz çektiniz ?

ya maddi durumu kuvvetliyse senin üzerine neden kredi çekti . madem öle birikmiş parası yok mu ?devede kulak kalıyorsa . kızım uyan artık . ne iş yapıyor bu . belki her şeyi yalan sana dedikleri . madem çok zengin 60000 kredi niye çekiyor .ihtiyacı olmasa çeker mi hemde senin üzerine ya .sizin resmiyetiniz bile yok ki bu adam sana hiç değer vermiyor . inanamıyorum sana . senin ailen falan bunu biliyor mu . bence söyle kapasın borcunu hemen . ailem öğrendi falan zor durumdayım de ödesin hemen sonrada birdaha arkana bakma . bu adamdan bir cacık olmaz .

artık gerçekten hayatıma başlamak istiyorum çok şey aldı benden fazlasıyla yerine koyarak yaşamak istiyorum onunda o kötü hallerini görerek

pardon bir dakika sadece o evli kadın değilmi. kaç kere aldattı bu adam sizi

hee sen istemedn yani . eminmisin kendini mi kandırıyorsun . madem bu adamı istemedin şu anki halin ne . hala onu savunuyorsun . adam üzerine kredi çekiyor . belkide senin paraları başka kızlara yediriyor çünkü 39 yaşındaki bir adama kızlar bedavadan gelmez . sen hala onu savun . şurda sinir oldum yemin ederim .

hayır 26 yaşındayım .... kredi 48 aylık 1,5 yıl oldu 2.5 yılı kaldı... evet benm hesabıma geçmişti daha bankadan çıkmadan direk onun hesabına aktarmıştık beraberdik zaten tabi bunlar işe yararsa dekontuda yok haa birde zaten her ay ödemesini kendisi yapıyor eft olarak benm hesabıma yani ispatlanır bir şekilde

evli bir kadınla aşk yaşayan bir adam ahlaksız bir adamdır tek diyeceğim bu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[/COLOR]pardon bir dakika sadece o evli kadın değilmi. kaç kere aldattı bu adam sizi
benim anladığım kadarıyla bu kızla sevgili gibi gözükmüş . bu kıza güven vermiş baştan . kendine aşık etmiş . ama bu kızlaykende diğer kadınlarla devam etmiş . ara ara yakalanmış kızda hepsini affetmiş . durum bu yani.o evli kadın ne ilk nede son .a dam uçanı kaçanı affetmiyor işte . kart zampara . ama bunları adam yerine koyan bu kadınlar . bunlarda kendilerini playboy sanıyor işte . durum özetle bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…