kızlarrr kızmayın anlayın sadece kimse kimsenin neler yaşadığını neden kopamadığını b

Maddi olarak çok farklı! onun için bu para devede kulak ancak kredi için siz evinizi arabanızı maaşınızı teminat gösterdiniz öyle mi ? Krediyi kendi çekebiliyorsa niye siz çektiniz ?

ticari kredileri vardı bozması gerekiyordu birini bende gerek yok dedim

bakın yine kendinizi kandırıyorsunuz. onun için bu para devede kulak olsa çekmez. birde size çektirmez. kendi çeker.

Ben de onu anlamadım zaten. Demek ki adamın başka borçları varmış kredi çekememiş. Kapatabilecek olsa zaten kredi kendi üstüne olmaz mıydı?

canm aynı yerdeyiz iş olarak biliyorum adamın ne olduğunu ve 6 yıldan beri birlikteyim bulunduğumuz yerde benm bir üst konumumda konuşacağım artık kredi olayını araba değiştireceğim kredi çekmem gerekir falan dicem

Ne zaman ki kadınlar hemcinsleri için o yolun yolcusu gibi tabirler kullanmayı bırakırlar belki o zaman bir nebze değişir bir şeyler. Beyefendi pür i pak ancak değil mi tertemiz :44: suç hep o diğer kadınlarda.

böyleyse bu adamla hala neden görüşülür anlamam mümkün değil.

Son düzenleme:
[/COLOR]pardon bir dakika sadece o evli kadın değilmi. kaç kere aldattı bu adam sizi

dün evli kızla beraber değildi evli kız evindeymiş birine kontrol ettirdim arattırdım işte var birileri daha adam çıkmış yoldan ama Allah yarına bırakır yanına bırakmazmış

ihtiyacı olmayan adam 60000 lira kredi çekmez başkasının üstüne . ya erkek bu ya . jigola gibi para çektirmiş sana . 6 seneden beri sürekli başka kadınlarla olmuş . o seni sevgilisi olarak görüyor mu peki ?bence sende takıldıklarından birisin canım kusura bakma ama havaya girmişsin . kimse sevdiği kadını bu şekilde rencide etmez .lütfen sizi değer verenlerle olun . değer vermeyenle olmaktansa yalnızlık daha iyidir .

evet canım hep ikiside doğru yola girsin diye dua ediyorum kötü dua etmemek lazım kızda evine barkına kocasına bağlansın hata yaptığını anlasın diye dua ediyorum amin aminn Rabbim duysun sesimi

Şimdi Sen Dualarını Ettin Doğru Yola Girsin Diye Diyelimki de Girdiler Eee Herşeyi Unutacakmısın Miden Bulanmayacakmı Nasıl Kabul Edeceksin Tövbe Etseler Bile İçten Yani Boş Vaktin mi Çok Anlayamadım Neden Zaman Kaybettiriyorsun Kendine Hali Hazırda Ahlaklı Erkekler Varken Neden?

Elalemin Akıllısı Meleği Sen misin Yaaa Mantığınız Duygularınız Nasıl İşliyor Onca Yıl Çözemedik

dün evli kızla beraber değildi evli kız evindeymiş birine kontrol ettirdim arattırdım işte var birileri daha adam çıkmış yoldan ama Allah yarına bırakır yanına bırakmazmış

amanın. evli kızla beraber yani.
ve başka kızlarda var. ve bunları bile bile berabersiniz siz. diğer kızlarıda yanii.

böyleyse bu adamla hala neden görüşülür anlamam mümkün değil.

bu tür adamlar valla öyle çok ki canım . bir taneside bana denk geldi . böyle olduğunu anlayınca tabi hemen gönderdim geldiği yere . ama acı olan ne biliyor musun o adamında çevresinde çok kız vardı . herkesi aldatıyorlar hırpalıyorlar ama yinede çevrelerinde bir sürü kız var . yani ben bu konudaki adam tipi gibi adamları biliyorum . bunların peşinde çok kız var tek bu kız değil . neden bilmiyorum cidden . kadınlık gururu diye birşey vardı eskiden oda kalmadı heralde artık ..

yani beni "benim yüzümden" aldattı diyorsun.
peki, mutluluklar o zaman..

Ne zaman ki kadınlar hemcinsleri için o yolun yolcusu gibi tabirler kullanmayı bırakırlar belki o zaman bir nebze değişir bir şeyler. Beyefendi pür i pak ancak değil mi tertemiz :44: suç hep o diğer kadınlarda.

iyide ben kendimm içinde mi söyleyeyim beni herkes biliyor tüm davetlere beraber gidiyoruz ailesi beni tanıyor herkes gelin gözüyle bakıyor annesi ablası geldiğinde sana emanet iyi bak diyip gidiyorlar benimle gizli saklı yaşamadıki bir şeyleri benmle bir odada görüşüp çıkmadı ki dışarıya hiç bir şey olmamış gibi herkes bize karı koca gözüyle bakıyordu yılbaşlarında vs.. hediyeler gelirdi ona ve bana benm kartımda kıymetlimizin kıymetlisi bizimde kıymetlimizdir diye notlarla gelirdi biz gizli kapaklı yaşamadık kii şu an herkes onun üzerine gidiyor ve bu bahsettiğim insnalar hep iş yaptığımız büyük firmaların sahipleri banka müdürleri vs... ben hep bu insanların eşleriyle aynı ortamdaydım beni değersiz kılmadı ki ne olduysa son 1 yıldır oldu

kalemero beyefendi kiminle acaba diye enerjinizi harcamaya yorulmadınız mı ? Olayları sizin tarafınızdan dinleyerek anlamaya çalışıyoruz. Ancak bir durumda kaç taraf var ise o kadar da farklı anlatım mevcut.

Beyefendiyi takip etmekten vazgeçin bence. Ve evli kadını da. Beyefendi taciz ve takipten , hanımefendi asılsız itham ve ahlaksız suçlama , telefonla rahatsızlık vermeden şikayetçi olursa bu günlerinizi mumla ararsınız.

ailesinin değil onun sizi el üstünde tutması devamlı aldatmaması,yakın ve evli arkadaşınızla beraber olmaması ki halen onlaymış,kredi çektirmemesi gerekiyordu. ama bu adam tam bir .... imiş. noktaları siz kendinize göre tamamlayın

Son düzenleme:

canm öyle değilll ben öyle olacak biri değilim ben her zaman göz önğndeydim tüm ortamlara beraber katılırdık birbirimizin yanında gururla dururduk herkes bilir tanır çoğu arkadaş ortamımızdakiler evli barklı insanlar ve şu an herkes bir şeylerin farkında ve onun üstüne gidiyorlar ne oluyor bu kız neden bu kadar üzgün diye onun da ödü kopuyor bir şey söylerim diye onlara ve bana geçen onun çok yakın bir arkadaşı ne oluyor haksızlığa mı uğruyorsun yapabileceğim bir şey var mı diye sordu bende şimdilk yok dedim kızlar ben göz önündeydim herkes neyin ne olduğunu biliyordu yerel gazetelerde bile boy boy fotoğraflarımız var

evett bunlar olmamsı gerekiyordu şunu demek istedim hani ben öyle gizli kapaklı bir şey yaşamadım şu an o kızlar beni biliyor ona rağmen yapanlar onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…