• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr kızmayın anlayın sadece kimse kimsenin neler yaşadığını neden kopamadığını b

kendimi durdurduğum tek nokta şu ben onu bir ara inanılmaz boşladım ve sürekli saldırdım bu kızda onun yanında asistanı gibi bişeydi o da sürekli ona dert yanmış eee zamanla aralarındaki muhabbet artmış kız önceden beni arıyordu ne oldu kavgamı ettiniz gene bir şey kalamdı yere indi diye kız bana yaranmaya çalıştı bende hiç oralı olmadım sanane sen işini yap ajanlık değil falan diyip kestirip attım kızıda öyle ezince kızda bana kinlendi tabi hepsi üst üste tabiki bunlar bahanesi olamaz ama bir erkek anladım ki her zaman sığınacak bir liman arar ben bunun limanı olmadım hep hatalarını yüzüne vurdum yeri geldi hakater ettim kendime geldiğimde bu olayların içinde buldum kendimi.... amin Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sen bu adama erkek diyip bir de bu ş...siz üzerinden erkek genellemesi yapıp kendini suçluyorsun. Kusura bakma sinirleniyorum böyle olunca. Sığınacak limanı değilsin bu adamın orası çok belli de. Bu senin sorunun değil. Adam her gün aynı limana demir atmak istemiyor o kadar.

Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok eşimle 5 yılın sonunda evlendik. 7 yıldır beraberiz yani. Çooook kötü günlerimiz oldu.Birbirimizi çoook boşladık. Kötü ayrılıklar yaşadık. Ama hep en sonunda birbirimizin sığınacak limanı olduk. Bundan sonra ne olur yine bilemem. Ama her ne olursa olsun kendimi suçlamayacağımı iyi biliyorum.

erkek ararsa kadın da sığınacak liman arar. Neden sen de gidip sana aşık olacak birini bulmuyorsun?

onu nasıl anladınız..

saat 5 te ortada yoktu yakın bir arkadaşıma kızı arattırdım onunda arkadaşı ne yapıyorsun nasılsın vs... ama dedim nerde olduğundan emin diye o da konuşmuş zaten baya ve kız evli o kadar ortadan kaybolamaz

saat 5 te ortada yoktu yakın bir arkadaşıma kızı arattırdım onunda arkadaşı ne yapıyorsun nasılsın vs... ama dedim nerde olduğundan emin diye o da konuşmuş zaten baya ve kız evli o kadar ortadan kaybolamaz
ben başka kızlarında olduğunu nasıl anladınız diye sormuştum.

Sen bu adama erkek diyip bir de bu ş...siz üzerinden erkek genellemesi yapıp kendini suçluyorsun. Kusura bakma sinirleniyorum böyle olunca. Sığınacak limanı değilsin bu adamın orası çok belli de. Bu senin sorunun değil. Adam her gün aynı limana demir atmak istemiyor o kadar.

Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok eşimle 5 yılın sonunda evlendik. 7 yıldır beraberiz yani. Çooook kötü günlerimiz oldu.Birbirimizi çoook boşladık. Kötü ayrılıklar yaşadık. Ama hep en sonunda birbirimizin sığınacak limanı olduk. Bundan sonra ne olur yine bilemem. Ama her ne olursa olsun kendimi suçlamayacağımı iyi biliyorum.

erkek ararsa kadın da sığınacak liman arar. Neden sen de gidip sana aşık olacak birini bulmuyorsun?

işte kendimde hata aradığım için bunları yaptım sahip çıktım ama yaptımda ne oldu aynı tas aynı hamam yapmam artık yapmayacağım bitti yani 2 aydan beri yapmadığım şey kalamdı gene başkasına gittiyse ne yapabilirim artık anlayan anlardı dün yaptığıyla beni değiştirdi

iyide ben kendimm içinde mi söyleyeyim beni herkes biliyor tüm davetlere beraber gidiyoruz ailesi beni tanıyor herkes gelin gözüyle bakıyor annesi ablası geldiğinde sana emanet iyi bak diyip gidiyorlar benimle gizli saklı yaşamadıki bir şeyleri benmle bir odada görüşüp çıkmadı ki dışarıya hiç bir şey olmamış gibi herkes bize karı koca gözüyle bakıyordu yılbaşlarında vs.. hediyeler gelirdi ona ve bana benm kartımda kıymetlimizin kıymetlisi bizimde kıymetlimizdir diye notlarla gelirdi biz gizli kapaklı yaşamadık kii şu an herkes onun üzerine gidiyor ve bu bahsettiğim insnalar hep iş yaptığımız büyük firmaların sahipleri banka müdürleri vs... ben hep bu insanların eşleriyle aynı ortamdaydım beni değersiz kılmadı ki ne olduysa son 1 yıldır oldu

kalemero bakın benim anlatmak istediğim şu. Biz kadınlar hemcinslerimizi yakışıksız farklı sıfatlarla yaftalamamalıyız. Biz birbirimiz hakkında bu ithamlarda bulunarak en büyük zararı aslında yine kendimize veriyoruz.

yok bana evlenme teklifi etti hemde çok güzel bir şekilde ama ben kabul etmedim 2012 11 şubatta ben işimde belli bir yere gelmeden istemiyorum benm hedeflerim var demiştim ve bizim o zamanlar en güzel zamanlarımız adam bana deliler gibi aşık kapımda yatıp kalkıyor her gün çiçekler şunlar bunlar tabi ben de şımardım dayadım adama sopayı sonra yavaş yavaş tükendi her şey... adam benmle çok farklıydı gerçekten bir zamanlar sevdi beni ama şimdi değil ne istediysem yaptı ve asla kullanmadı beni... o söylediğim durumu diğer kızlar için söyledim o yolun yolcusu olanlar için günü birlik bir gün onla bir gün bununla ama adamın hayatında şu an süreki görüştüğü biri var kesin

Lütfen yazdıklarınızı tekrar okuyun. " ... adam benmle çok farklıydı gerçekten bir zamanlar sevdi beni ama şimdi değil ne istediysem yaptı ve asla kullanmadı beni... " demişsiniz mesela. Şimdi farklı bir tabirle adlandırdığınız kadınlara sorsak onların farklı bir şey söyleyeceğini mi sanıyorsunuz ?

Son düzenleme:
kalemero bakın benim anlatmak istediğim şu. Biz kadınlar hemcinslerimizi yakışıksız farklı sıfatlarla yaftalamamalıyız. Biz birbirimiz hakkında bu ithamlarda bulunarak en büyük zararı aslında yine kendimize veriyoruz.

Lütfen yazdıklarınızı tekrar okuyun. " ... adam benmle çok farklıydı gerçekten bir zamanlar sevdi beni ama şimdi değil ne istediysem yaptı ve asla kullanmadı beni... " demişsiniz mesela. Şimdi farklı bir tabirle adlandırdığınız kadınlara sorsak onların farklı bir şey söyleceğini mi sanıyorsunuz ?

Emin olun bunu kendine yakıştıran evli vs umursamayan bir çok hem cinsimiz var aslında nasılsa çözümü var vs diye aşırı hızlı takılan hem cinslerimiz daha çok zararlı. Ha erkek farklı onla aynı kalitede tabi ki

Lütfen yazdıklarınızı tekrar okuyun. " ... adam benmle çok farklıydı gerçekten bir zamanlar sevdi beni ama şimdi değil ne istediysem yaptı ve asla kullanmadı beni... " demişsiniz mesela. Şimdi farklı bir tabirle adlandırdığınız kadınlara sorsak onların farklı bir şey söyleceğini mi sanıyorsunuz ?

adam benmle boy boy fotolarla gazetelere çıktı adam beni koluna taktı tüm davetlere düğünlere gitti hani nerde şimdi o kızlar ??? ben kızların nasıl kızlar olduğunu biliyorum adam beni yanında taşıdı bende onu gizlemedi ki beni o kızları şimdi kşm biliyor ya da neden hala benmle gidiyor sağa sola

işte kendimde hata aradığım için bunları yaptım sahip çıktım ama yaptımda ne oldu aynı tas aynı hamam yapmam artık yapmayacağım bitti yani 2 aydan beri yapmadığım şey kalamdı gene başkasına gittiyse ne yapabilirim artık anlayan anlardı dün yaptığıyla beni değiştirdi

Artık gözün açılmıştır işte gerçeği gördün evli vs umursamadan giden erkek kendisine bile saygısı olmayan ve her haltı yiyebilecek erkektir.

adam benmle boy boy fotolarla gazetelere çıktı adam beni koluna taktı tüm davetlere düğünlere gitti hani nerde şimdi o kızlar ??? ben kızların nasıl kızlar olduğunu biliyorum adam beni yanında taşıdı bende onu gizlemedi ki beni o kızları şimdi kşm biliyor ya da neden hala benmle gidiyor sağa sola

Evli erkekler neden sağa sola eşleriyle gidip sonra aldatıyorsa sizinki de öyle yani. Bi tarafı kopmuyor sizi ciddi ilişkisi olarak gösterince.

Ben sizi anladım galiba.
bu adam başkalarını da sevebilir, gönül eğlendirebilir ama sonuçta bana döndükten sonra sorun yok kürkçü dükkanına döner ben de orada beklerim diyorsunuz.
o kızlar geçici ben kalıcıyım diyorsunuz.
keşke 2011 de evlenme teklif ettiğinde kabul etseymişsiniz. en azından tapusu (!) sizde olurdu, şimdi garantisi de yok dönüp dönmeyeceğinin :(

bir adamda bu kadar vazgeçilmeyecek ne olur ki?

kalemero beyefendi kiminle acaba diye enerjinizi harcamaya yorulmadınız mı ? Olayları sizin tarafınızdan dinleyerek anlamaya çalışıyoruz. Ancak bir durumda kaç taraf var ise o kadar da farklı anlatım mevcut.

Beyefendiyi takip etmekten vazgeçin bence. Ve evli kadını da. Beyefendi taciz ve takipten , hanımefendi asılsız itham ve ahlaksız suçlama , telefonla rahatsızlık vermeden şikayetçi olursa bu günlerinizi mumla ararsınız.

artık uğraşacak gücüm kalmadı gerçekten evine gidip arabası ordamı diye bakmakta ne var evli kadında o da Allahlarından bulsunlar halim kalmadı uğraşamayacağım herkes yapacağını yapıyor ben ne yaparsam yapayım

Ne biçim bir hayat nasıl bir dünyada yaşıyorsun.

Senin hayatın sadece bu adamdan mı ibaret.

Bu kadar olayı sana anan baban yaşatsa onları silerdin ama elin adamının peşinden koşup duruyorsun.

kalemero;34951428[COLOR="#FF0000" .!.:
]adam benmle boy boy fotolarla gazetelere çıktı [/COLOR]adam beni koluna taktı tüm davetlere düğünlere gitti hani nerde şimdi o kızlar ??? ben kızların nasıl kızlar olduğunu biliyorum adam beni yanında taşıdı bende onu gizlemedi ki beni o kızları şimdi kşm biliyor ya da neden hala benmle gidiyor sağa sola
nasıl yani. meshurmu bu adam...

Son düzenleme:
Ne biçim bir hayat nasıl bir dünyada yaşıyorsun.

Senin hayatın sadece bu adamdan mı ibaret.

Bu kadar olayı sana anan baban yaşatsa onları silerdin ama elin adamının peşinden koşup duruyorsun.

vallahi doğru söyledin anne bana bir evimdeki köpeğe laf ettiler diye evi terkettim 1 ay konuşmadım ama adamın bana yaptıklarına bak birde benm

Bu Adam Ve Sizin Mesleği Nedir? Zengin Diyorsunuz da Nasıl Size Kredi Çektiriyor Demek ki Zengin Değil Senin Maaşın Ne Kadar da Aylık 2 Bin Kredi Ödüyorsun Ve En Önemlisi Ailen Yokmu Yorumları Yokmu Bu Konu Hakkında

canm öyle değilll ben öyle olacak biri değilim ben her zaman göz önğndeydim tüm ortamlara beraber katılırdık birbirimizin yanında gururla dururduk herkes bilir tanır çoğu arkadaş ortamımızdakiler evli barklı insanlar ve şu an herkes bir şeylerin farkında ve onun üstüne gidiyorlar ne oluyor bu kız neden bu kadar üzgün diye onun da ödü kopuyor bir şey söylerim diye onlara ve bana geçen onun çok yakın bir arkadaşı ne oluyor haksızlığa mı uğruyorsun yapabileceğim bir şey var mı diye sordu bende şimdilk yok dedim kızlar ben göz önündeydim herkes neyin ne olduğunu biliyordu yerel gazetelerde bile boy boy fotoğraflarımız var

Esasen bunların hepsini özetleyen güzel bir atasözümüz var. Gelin ata binmiş ya nasip demiş.

Yorumunuzdan anladığım yerel gazetelerde fotoğraflarımız var , davetlere gidiyoruz beraber. Dolayısıyla suç diğer kızlarda. Beyefendiden uzak durmalıydılar. Yanlış anladıysam düzeltin lütfen.

Beyefendi ya diğer kızlara şunu söylüyorsa ; uzun zaman oldu aramızdaki ilişki biteli. Ancak aynı işyerinde ast üst ilişkimiz sebebiyle bu tarz davet , organizasyon gibi durumlara beraber katılmak durumunda kalıyoruz. Ayrıldık diyorsa ?

Back
X