- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
kendimi durdurduğum tek nokta şu ben onu bir ara inanılmaz boşladım ve sürekli saldırdım bu kızda onun yanında asistanı gibi bişeydi o da sürekli ona dert yanmış eee zamanla aralarındaki muhabbet artmış kız önceden beni arıyordu ne oldu kavgamı ettiniz gene bir şey kalamdı yere indi diye kız bana yaranmaya çalıştı bende hiç oralı olmadım sanane sen işini yap ajanlık değil falan diyip kestirip attım kızıda öyle ezince kızda bana kinlendi tabi hepsi üst üste tabiki bunlar bahanesi olamaz ama bir erkek anladım ki her zaman sığınacak bir liman arar ben bunun limanı olmadım hep hatalarını yüzüne vurdum yeri geldi hakater ettim kendime geldiğimde bu olayların içinde buldum kendimi.... amin Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sen bu adama erkek diyip bir de bu ş...siz üzerinden erkek genellemesi yapıp kendini suçluyorsun. Kusura bakma sinirleniyorum böyle olunca. Sığınacak limanı değilsin bu adamın orası çok belli de. Bu senin sorunun değil. Adam her gün aynı limana demir atmak istemiyor o kadar.
Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok eşimle 5 yılın sonunda evlendik. 7 yıldır beraberiz yani. Çooook kötü günlerimiz oldu.Birbirimizi çoook boşladık. Kötü ayrılıklar yaşadık. Ama hep en sonunda birbirimizin sığınacak limanı olduk. Bundan sonra ne olur yine bilemem. Ama her ne olursa olsun kendimi suçlamayacağımı iyi biliyorum.
erkek ararsa kadın da sığınacak liman arar. Neden sen de gidip sana aşık olacak birini bulmuyorsun?