• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr kızmayın anlayın sadece kimse kimsenin neler yaşadığını neden kopamadığını b

Bu Adam Ve Sizin Mesleği Nedir? Zengin Diyorsunuz da Nasıl Size Kredi Çektiriyor Demek ki Zengin Değil Senin Maaşın Ne Kadar da Aylık 2 Bin Kredi Ödüyorsun Ve En Önemlisi Ailen Yokmu Yorumları Yokmu Bu Konu Hakkında

yaaa nasıl anlatacağım bilmiyorum ama her şeyide burda konuşmak istemiyorum o an öyle gerekti büyük ticari krediler vardı birini bozup kullanması gerekiyordu bu da çok saçma olurdu bu söylediğim rakamların 10 katı falan bu da ona özel bişey için lazımdı bende gerek yok uğraşmaya benm üzerime çekelim dedim o kadar krediyi ben ödemiyorum tabiki kendisi ödüyor aileme ne hiç haberi olmaz bu tür konulardan ben kendim çalışıyorum kendim kazanıyorum kendim yaptım herşeyim 19 yaşından beri çalışıyorum

kızlar uzatmalı sevgilimle neler yaşadığımı bilenler var hatta hep tepki aldım hep hatalı bulundum ama bilmediğiniz şu ki kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez ne kadar güzel şeyler yaşandığını bilemez ve bu ilşki için nelere göğüs gerildiğini nelere katlanıldığını kimse bilemez. biz ok dara çok şeye katlandık ki o kadar çok şeye göğüs gerdik ki bunun da üstesinden ben geleceğim diye ahd ettim ... bir insanın dualarla kaderi değişirmiymiş değişirmiş ben bunu anladım Rabbime binlerce kez şükürler olsun.... şimdi bir şeyler yoluna girdi diyebilirim en azından görüşüyoruz benim çok fazla sinir krizi geçireceğim durum olmuyor beni düşünüyor ve bir parçada olsa bana göre hareket edebiliyor benimle planlar yapıyor ve zaman geçiriyor ama tabi benim takıldığım üzüldüğüm çok şey var hala ağlama nöbetlerim geçmiş değil hala içimdeki sıkıntı geçmedi ve biliyorum ki her şey tam anlamıyla değişmedi hala üzüleceğim şeyler var ama içimdeki ses hep pişman düzeltmeye çalışıyor kurtulmaya çalışıyor diyor.

şimdi kız sürekli ulaşabileceğim bir yerde ve geçenlerde yanımdan birini gönderip aramızın iyi olduğunu işte yan yana geldiğimizde sürekli gülüdüğümüzü falan çaktırmadan ilettim evli hatuna eee tabi bu da buna istinaden elimden kaçtı diye düşünerek biraz mutsuz görünüyor bu aralar sizce başka ne yapabilirim ? nasıl davranmalıyım

not : bilmeyenler için 6 yıllık sevgilim beni evli olan yakın bir arkadaşımla aldattı ve ben bunu öğrendim net bir şekilde tabikide inkar ettiler hiç oralı olmadılar şimdide kızın adını ağzıma alsam kavga ediyor benimle bıktım artık diye

not kısmını yazana kadar ne anlatmak istediğinden bir gram bir şey anlamamıştım iyi ki yazmışsın. Seni yakın arkadaşınla aldatan uzatmalı sevgilin için hala göğüs mü geriyorsun ? Bana kalırsa arkadaşına inat olsun diye sürdürüyorsun bu ilişkiyi. Bilindik kadın egosu, hepimizde var ama yanlış bir hareket.:19:

kızlar uzatmalı sevgilimle neler yaşadığımı bilenler var hatta hep tepki aldım hep hatalı bulundum ama bilmediğiniz şu ki kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez ne kadar güzel şeyler yaşandığını bilemez ve bu ilşki için nelere göğüs gerildiğini nelere katlanıldığını kimse bilemez. biz ok dara çok şeye katlandık ki o kadar çok şeye göğüs gerdik ki bunun da üstesinden ben geleceğim diye ahd ettim ... bir insanın dualarla kaderi değişirmiymiş değişirmiş ben bunu anladım Rabbime binlerce kez şükürler olsun.... şimdi bir şeyler yoluna girdi diyebilirim en azından görüşüyoruz benim çok fazla sinir krizi geçireceğim durum olmuyor beni düşünüyor ve bir parçada olsa bana göre hareket edebiliyor benimle planlar yapıyor ve zaman geçiriyor ama tabi benim takıldığım üzüldüğüm çok şey var hala ağlama nöbetlerim geçmiş değil hala içimdeki sıkıntı geçmedi ve biliyorum ki her şey tam anlamıyla değişmedi hala üzüleceğim şeyler var ama içimdeki ses hep pişman düzeltmeye çalışıyor kurtulmaya çalışıyor diyor.

şimdi kız sürekli ulaşabileceğim bir yerde ve geçenlerde yanımdan birini gönderip aramızın iyi olduğunu işte yan yana geldiğimizde sürekli gülüdüğümüzü falan çaktırmadan ilettim evli hatuna eee tabi bu da buna istinaden elimden kaçtı diye düşünerek biraz mutsuz görünüyor bu aralar sizce başka ne yapabilirim ? nasıl davranmalıyım

not : bilmeyenler için 6 yıllık sevgilim beni evli olan yakın bir arkadaşımla aldattı ve ben bunu öğrendim net bir şekilde tabikide inkar ettiler hiç oralı olmadılar şimdide kızın adını ağzıma alsam kavga ediyor benimle bıktım artık diye

Kızmayın demişsiniz ama kızıyorum... Evet güzel şeyler yaşamış olabilirsiniz,çok seviyor da olabilirsiniz ama evli arkadaşınızla sizi aldatmış ne demek bu :50: Bence taviz vermemelisiniz,hiç affetmeyin derim ben.Şuan da birliktesiniz sanırım ben olsam şuan onu bırakırdım değerimi ona kalmadığımı anlasın. :47: İlerde böyle bir şeyin olmayacağı ne malum ? Evli değilsiniz,çocuğunuz yok neyin hatırına affettiniz. Çok kızdım o kişiye şuan .

Neden Ailenle Yaşamıyorsun Peki

Krediyi Kendisi Ödeyebilir de Sen Çok mu Akıllısın Çektin Üzerine Krediyi İnsan Kocasına Bile Güvenemezken

Esasen bunların hepsini özetleyen güzel bir atasözümüz var. Gelin ata binmiş ya nasip demiş.

Yorumunuzdan anladığım yerel gazetelerde fotoğraflarımız var , davetlere gidiyoruz beraber. Dolayısıyla suç diğer kızlarda. Beyefendiden uzak durmalıydılar. Yanlış anladıysam düzeltin lütfen.

Beyefendi ya diğer kızlara şunu söylüyorsa ; uzun zaman oldu aramızdaki ilişki biteli. Ancak aynı işyerinde ast üst ilişkimiz sebebiyle bu tarz davet , organizasyon gibi durumlara beraber katılmak durumunda kalıyoruz. Ayrıldık diyorsa ?

hımm el ele alt üst ilşkisi :) beraber dans alt üst ilşkisi pek mantıklı değil gibi :)

Krediyi Kendisi Ödeyebilir de Sen Çok mu Akıllısın Çektin Üzerine Krediyi İnsan Kocasına Bile Güvenemezken

yeni çıktım evden köpeklerim var tantana oldu bende off yetr diyip çıktım ne bileyim ben hiç böyle şeyleri aklıma getirmedim

not kısmını yazana kadar ne anlatmak istediğinden bir gram bir şey anlamamıştım iyi ki yazmışsın. Seni yakın arkadaşınla aldatan uzatmalı sevgilin için hala göğüs mü geriyorsun ? Bana kalırsa arkadaşına inat olsun diye sürdürüyorsun bu ilişkiyi. Bilindik kadın egosu, hepimizde var ama yanlış bir hareket.:19:

maalesef bir işe yaramadı işte 4 aydır mahvettim kendimi

Kızmayın demişsiniz ama kızıyorum... Evet güzel şeyler yaşamış olabilirsiniz,çok seviyor da olabilirsiniz ama evli arkadaşınızla sizi aldatmış ne demek bu :50: Bence taviz vermemelisiniz,hiç affetmeyin derim ben.Şuan da birliktesiniz sanırım ben olsam şuan onu bırakırdım değerimi ona kalmadığımı anlasın. :47: İlerde böyle bir şeyin olmayacağı ne malum ? Evli değilsiniz,çocuğunuz yok neyin hatırına affettiniz. Çok kızdım o kişiye şuan .

ileriye gerek kalmadan dün olduu zaten adam durmuyor son gaz yola devam uçan kaçan affetmiyor

yeni çıktım evden köpeklerim var tantana oldu bende off yetr diyip çıktım ne bileyim ben hiç böyle şeyleri aklıma getirmedim

Vay Be Bi Köpek İçin Ailesine Resti Çekip Evi Terkediyo Ama Elin Şerefsiz Adamına Resti Çekmiyor Besle Kargayı Oysun Gözünü Ailen Onca Yıl Uğraşsın Senin İçin Sen Hiç Oralı Olma Nankörlük Et Çok Yazık

Vay Be Bi Köpek İçin Ailesine Resti Çekip Evi Terkediyo Ama Elin Şerefsiz Adamına Resti Çekmiyor Besle Kargayı Oysun Gözünü Ailen Onca Yıl Uğraşsın Senin İçin Sen Hiç Oralı Olma Nankörlük Et Çok Yazık

arkadaşımmm ne alaka bence söylediklerine dikkatt ett oturduğumuz sitede problem çıktı ne yapsaydım bana muhtaç olana sahip çıkmasaydım gidip barınağamı bıraksaydım

hımm el ele alt üst ilşkisi :) beraber dans alt üst ilşkisi pek mantıklı değil gibi :)

kalemero şimdi amacımız beyefendiyi aklayıp geri kalanları yaftalamaksa söylediğiniz anlaşılabilir. Her görünen olayın birden çok yönü var. Belki de beyefendi bu duruma da bir açıklama kılıf bulmuştur diyorum.

Mesela ...

Beyefendi : Hayır ayrıldık , bitti her şey bekar ve özgürüm ben....

Kadın : O zaman bu fotoğrafı açıkla bana .... :22:

Beyefendi : Aşkım kız takıntı yaptı beni. Görmüyor musun evimin önünde bekliyor saatlerce. Sen benim kıymetlimsin sana bir şey yapacak diye ödüm kopuyor. O yüzden o davetlerde yaptığı tehditlere karşılık rol yapıyorum . :127:

Kadın : Kıyamam .... canımmmm .... :70:

Bu diyalog imkansız yapmamıştır diyebiliyorsanız o zaman zaten yine beyefendiyi arayacaksınız demektir.

loca bir yaşa gelmiş. ekmeğini kazanıyor. isterse tek yaşayabilir canım. böyle soru gereksiz olmuş.

Son düzenleme:
arkadaşımmm ne alaka bence söylediklerine dikkatt ett oturduğumuz sitede problem çıktı ne yapsaydım bana muhtaç olana sahip çıkmasaydım gidip barınağamı bıraksaydım

Olayı Başka Yöne Çekme Şimdi Aileni Bu Sebeple Terketmen Yanlış Bana Göre Kolayca Rest Çekiyorsun Ailene Ama Bu Adamın Herşeyine Katlanıyorsun Neden?

loca bir yaşa gelmiş. ekmeğini kazanıyor. isterse tek yaşayabilir canım. böyle soru gereksiz olmuş.

Ama Başıboş Olunca da Baksana Nelerle Kimlerle Uğraşıyor Şimdi Aile Bunları Bilseydi En Baştan Bu Kadar İlerlemezdi Olaylar Belki

hayvan sevgisi başka bir şeydir. lokumum için neler feda ettim zamanda .
sevmeyen ağabeyime bile resti çektim.

Son düzenleme:
Ama Başıboş Olunca da Baksana Nelerle Kimlerle Uğraşıyor Şimdi Aile Bunları Bilseydi En Baştan Bu Kadar İlerlemezdi Olaylar Belki
başıboş ne demek loca. bende yalnız yaşadım yaşıyorum. çok şükür aklım var mantığım var. değerlerim var. olmadı bu sözün.

Son düzenleme:
ha ayrıca ailesiyle yaşayanlardan ne çok şeyi saklayan ve neler yaşayanları gördük burada.

Son düzenleme:
Adam 39 yasnda 6 yildr beraber oldugu kzla hala evlenmiyosa sorun burda basliyo zaten..aldatiliyosun ve bile bile devam ediyosun...butun sucu seni aldattigi lkizda arama asil suclu sevgilin...kusura bkma ama kart zampara bu....kacip kndni kurtaracagn yetde belanin sorunun ustune ustune gdiyosun..bnm basima gelse degil 6 26 yil olsa bitirirdim...

Back
X