• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr kızmayın anlayın sadece kimse kimsenin neler yaşadığını neden kopamadığını b

Maddi olarak çok farklı! onun için bu para devede kulak ancak kredi için siz evinizi arabanızı maaşınızı teminat gösterdiniz öyle mi ? Krediyi kendi çekebiliyorsa niye siz çektiniz ?

ticari kredileri vardı bozması gerekiyordu birini bende gerek yok dedim

bakın yine kendinizi kandırıyorsunuz. onun için bu para devede kulak olsa çekmez. birde size çektirmez. kendi çeker.

Ben de onu anlamadım zaten. Demek ki adamın başka borçları varmış kredi çekememiş. Kapatabilecek olsa zaten kredi kendi üstüne olmaz mıydı?

ya maddi durumu kuvvetliyse senin üzerine neden kredi çekti . madem öle birikmiş parası yok mu ?devede kulak kalıyorsa . kızım uyan artık . ne iş yapıyor bu . belki her şeyi yalan sana dedikleri . madem çok zengin 60000 kredi niye çekiyor .ihtiyacı olmasa çeker mi hemde senin üzerine ya .sizin resmiyetiniz bile yok ki bu adam sana hiç değer vermiyor . inanamıyorum sana . senin ailen falan bunu biliyor mu . bence söyle kapasın borcunu hemen . ailem öğrendi falan zor durumdayım de ödesin hemen sonrada birdaha arkana bakma . bu adamdan bir cacık olmaz .

canm aynı yerdeyiz iş olarak biliyorum adamın ne olduğunu ve 6 yıldan beri birlikteyim bulunduğumuz yerde benm bir üst konumumda konuşacağım artık kredi olayını araba değiştireceğim kredi çekmem gerekir falan dicem

yok bana evlenme teklifi etti hemde çok güzel bir şekilde ama ben kabul etmedim 2012 11 şubatta ben işimde belli bir yere gelmeden istemiyorum benm hedeflerim var demiştim ve bizim o zamanlar en güzel zamanlarımız adam bana deliler gibi aşık kapımda yatıp kalkıyor her gün çiçekler şunlar bunlar tabi ben de şımardım dayadım adama sopayı sonra yavaş yavaş tükendi her şey... adam benmle çok farklıydı gerçekten bir zamanlar sevdi beni ama şimdi değil ne istediysem yaptı ve asla kullanmadı beni... o söylediğim durumu diğer kızlar için söyledim o yolun yolcusu olanlar için günü birlik bir gün onla bir gün bununla ama adamın hayatında şu an süreki görüştüğü biri var kesin

Ne zaman ki kadınlar hemcinsleri için o yolun yolcusu gibi tabirler kullanmayı bırakırlar belki o zaman bir nebze değişir bir şeyler. Beyefendi pür i pak ancak değil mi tertemiz :44: suç hep o diğer kadınlarda.

benim anladığım kadarıyla bu kızla sevgili gibi gözükmüş . bu kıza güven vermiş baştan . kendine aşık etmiş . ama bu kızlaykende diğer kadınlarla devam etmiş . ara ara yakalanmış kızda hepsini affetmiş . durum bu yani.o evli kadın ne ilk nede son .a dam uçanı kaçanı affetmiyor işte . kart zampara . ama bunları adam yerine koyan bu kadınlar . bunlarda kendilerini playboy sanıyor işte . durum özetle bu .
böyleyse bu adamla hala neden görüşülür anlamam mümkün değil.

Son düzenleme:
[/COLOR]pardon bir dakika sadece o evli kadın değilmi. kaç kere aldattı bu adam sizi
:53::53:

dün evli kızla beraber değildi evli kız evindeymiş birine kontrol ettirdim arattırdım işte var birileri daha adam çıkmış yoldan ama Allah yarına bırakır yanına bırakmazmış

canm aynı yerdeyiz iş olarak biliyorum adamın ne olduğunu ve 6 yıldan beri birlikteyim bulunduğumuz yerde benm bir üst konumumda konuşacağım artık kredi olayını araba değiştireceğim kredi çekmem gerekir falan dicem

ihtiyacı olmayan adam 60000 lira kredi çekmez başkasının üstüne . ya erkek bu ya . jigola gibi para çektirmiş sana . 6 seneden beri sürekli başka kadınlarla olmuş . o seni sevgilisi olarak görüyor mu peki ?bence sende takıldıklarından birisin canım kusura bakma ama havaya girmişsin . kimse sevdiği kadını bu şekilde rencide etmez .lütfen sizi değer verenlerle olun . değer vermeyenle olmaktansa yalnızlık daha iyidir .

evet canım hep ikiside doğru yola girsin diye dua ediyorum kötü dua etmemek lazım kızda evine barkına kocasına bağlansın hata yaptığını anlasın diye dua ediyorum amin aminn Rabbim duysun sesimi

Şimdi Sen Dualarını Ettin Doğru Yola Girsin Diye Diyelimki de Girdiler Eee Herşeyi Unutacakmısın Miden Bulanmayacakmı Nasıl Kabul Edeceksin Tövbe Etseler Bile İçten :ssz: Yani Boş Vaktin mi Çok Anlayamadım Neden Zaman Kaybettiriyorsun Kendine Hali Hazırda Ahlaklı Erkekler Varken Neden?

Elalemin Akıllısı Meleği Sen misin Yaaa:19: Mantığınız Duygularınız Nasıl İşliyor Onca Yıl Çözemedik

dün evli kızla beraber değildi evli kız evindeymiş birine kontrol ettirdim arattırdım işte var birileri daha adam çıkmış yoldan ama Allah yarına bırakır yanına bırakmazmış

amanın. evli kızla beraber yani.:53:
ve başka kızlarda var. ve bunları bile bile berabersiniz siz. diğer kızlarıda yanii.

böyleyse bu adamla hala neden görüşülür anlamam mümkün değil.

bu tür adamlar valla öyle çok ki canım . bir taneside bana denk geldi . böyle olduğunu anlayınca tabi hemen gönderdim geldiği yere . ama acı olan ne biliyor musun o adamında çevresinde çok kız vardı . herkesi aldatıyorlar hırpalıyorlar ama yinede çevrelerinde bir sürü kız var . yani ben bu konudaki adam tipi gibi adamları biliyorum . bunların peşinde çok kız var tek bu kız değil . neden bilmiyorum cidden . kadınlık gururu diye birşey vardı eskiden oda kalmadı heralde artık ..

kendimi durdurduğum tek nokta şu ben onu bir ara inanılmaz boşladım ve sürekli saldırdım bu kızda onun yanında asistanı gibi bişeydi o da sürekli ona dert yanmış eee zamanla aralarındaki muhabbet artmış kız önceden beni arıyordu ne oldu kavgamı ettiniz gene bir şey kalamdı yere indi diye kız bana yaranmaya çalıştı bende hiç oralı olmadım sanane sen işini yap ajanlık değil falan diyip kestirip attım kızıda öyle ezince kızda bana kinlendi tabi hepsi üst üste tabiki bunlar bahanesi olamaz ama bir erkek anladım ki her zaman sığınacak bir liman arar ben bunun limanı olmadım hep hatalarını yüzüne vurdum yeri geldi hakater ettim kendime geldiğimde bu olayların içinde buldum kendimi.... amin Allah hepimizin yardımcısı olsun

yani beni "benim yüzümden" aldattı diyorsun.
peki, mutluluklar o zaman..

Ne zaman ki kadınlar hemcinsleri için o yolun yolcusu gibi tabirler kullanmayı bırakırlar belki o zaman bir nebze değişir bir şeyler. Beyefendi pür i pak ancak değil mi tertemiz :44: suç hep o diğer kadınlarda.

iyide ben kendimm içinde mi söyleyeyim beni herkes biliyor tüm davetlere beraber gidiyoruz ailesi beni tanıyor herkes gelin gözüyle bakıyor annesi ablası geldiğinde sana emanet iyi bak diyip gidiyorlar benimle gizli saklı yaşamadıki bir şeyleri benmle bir odada görüşüp çıkmadı ki dışarıya hiç bir şey olmamış gibi herkes bize karı koca gözüyle bakıyordu yılbaşlarında vs.. hediyeler gelirdi ona ve bana benm kartımda kıymetlimizin kıymetlisi bizimde kıymetlimizdir diye notlarla gelirdi biz gizli kapaklı yaşamadık kii şu an herkes onun üzerine gidiyor ve bu bahsettiğim insnalar hep iş yaptığımız büyük firmaların sahipleri banka müdürleri vs... ben hep bu insanların eşleriyle aynı ortamdaydım beni değersiz kılmadı ki ne olduysa son 1 yıldır oldu

kalemero beyefendi kiminle acaba diye enerjinizi harcamaya yorulmadınız mı ? Olayları sizin tarafınızdan dinleyerek anlamaya çalışıyoruz. Ancak bir durumda kaç taraf var ise o kadar da farklı anlatım mevcut.

Beyefendiyi takip etmekten vazgeçin bence. Ve evli kadını da. Beyefendi taciz ve takipten , hanımefendi asılsız itham ve ahlaksız suçlama , telefonla rahatsızlık vermeden şikayetçi olursa bu günlerinizi mumla ararsınız.

iyide ben kendimm içinde mi söyleyeyim beni herkes biliyor tüm davetlere beraber gidiyoruz ailesi beni tanıyor herkes gelin gözüyle bakıyor annesi ablası geldiğinde sana emanet iyi bak diyip gidiyorlar benimle gizli saklı yaşamadıki bir şeyleri benmle bir odada görüşüp çıkmadı ki dışarıya hiç bir şey olmamış gibi herkes bize karı koca gözüyle bakıyordu yılbaşlarında vs.. hediyeler gelirdi ona ve bana benm kartımda kıymetlimizin kıymetlisi bizimde kıymetlimizdir diye notlarla gelirdi biz gizli kapaklı yaşamadık kii şu an herkes onun üzerine gidiyor ve bu bahsettiğim insnalar hep iş yaptığımız büyük firmaların sahipleri banka müdürleri vs... ben hep bu insanların eşleriyle aynı ortamdaydım beni değersiz kılmadı ki ne olduysa son 1 yıldır oldu
ailesinin değil onun sizi el üstünde tutması devamlı aldatmaması,yakın ve evli arkadaşınızla beraber olmaması ki halen onlaymış,kredi çektirmemesi gerekiyordu. ama bu adam tam bir .... imiş. noktaları siz kendinize göre tamamlayın

Son düzenleme:
ihtiyacı olmayan adam 60000 lira kredi çekmez başkasının üstüne . ya erkek bu ya . jigola gibi para çektirmiş sana . 6 seneden beri sürekli başka kadınlarla olmuş . o seni sevgilisi olarak görüyor mu peki ?bence sende takıldıklarından birisin canım kusura bakma ama havaya girmişsin . kimse sevdiği kadını bu şekilde rencide etmez .lütfen sizi değer verenlerle olun . değer vermeyenle olmaktansa yalnızlık daha iyidir .

canm öyle değilll ben öyle olacak biri değilim ben her zaman göz önğndeydim tüm ortamlara beraber katılırdık birbirimizin yanında gururla dururduk herkes bilir tanır çoğu arkadaş ortamımızdakiler evli barklı insanlar ve şu an herkes bir şeylerin farkında ve onun üstüne gidiyorlar ne oluyor bu kız neden bu kadar üzgün diye onun da ödü kopuyor bir şey söylerim diye onlara ve bana geçen onun çok yakın bir arkadaşı ne oluyor haksızlığa mı uğruyorsun yapabileceğim bir şey var mı diye sordu bende şimdilk yok dedim kızlar ben göz önündeydim herkes neyin ne olduğunu biliyordu yerel gazetelerde bile boy boy fotoğraflarımız var

ailesinin değil onun sizi el üstünde tutması devamlı aldatmaması,yakın ve evli arkadaşınızla beraber olmaması ki halen onlaymış,kredi çektirmemesi gerekiyordu. ama bu adam tam bir .... imiş. noktaları siz kendinize göre tamamlayın

evett bunlar olmamsı gerekiyordu şunu demek istedim hani ben öyle gizli kapaklı bir şey yaşamadım şu an o kızlar beni biliyor ona rağmen yapanlar onlar

Back
X