kızlarrr sizce hangisi(resimli)

Konu sahibi arkadas sana kendince birseyler gosterip yardimci olmaya calismis,
verecegin cevap tessekur ederim bana gore degil olmaliydi... ne o oyle bu ne yaaaa bilmem ne cok ayip

ya arkadaslar biz burda kazık mı yiyoruz ya
bunun benzeri elbiseyi 110liraya aldım gecen
25tl 15tl nerden alıyorsunuz ya

ben bu siteyi hiç duymamıştım:44:

Bende elbıse arastırırken rastladım fıyatları ve modellerı cok uygun geldı bana
Gomlekler 10 tl.
T-shirtler 5 tl falan bedava gb ama tabı kalıtesını bılmıyorum

bu site güvenilirmi??

markafoni gibi bi site sanırım

Sosyal paylasım sıtelerınde alısverıs yapan ınsanların bırcok olumlu yorumları var ben de ılk defa sıparıs verıyorum.
Herkesın olumsuz olarak yorum yaptıgı tek nokta teslımat suresının 7 iş gunu olması onun harıcınde bır olumsuzluk okumadım.

mis gibi tril tril yaz elbiseleri varken iş kadını gibi giyinmeyi neden istiyorsunuz düğünde rahat olmaz diye düşünüyorum ben ikisinide beğenmedim üzgünüm

Yok süklüm püklüm, yok pazardan 1 liraya alınmış gibi.Bunlar ne biçim yakıştırmalar ? Arkadaş size yardım etmeye çalışmış, kusura bakmayın da kimse vaktinden feragat edp burada sizin konunuza yorum yapmak zorunda değil. İnsanlar yardım etmek istiyor.

Eğer zevkinize hitap etmiyorsa ben daha çok şöyle tarzlardan hoşlanıyorum canım, ama yine de sağ ol vs.. gibi cevaplar verebilirsiniz. Ne kadar ayıp ya.

bence 2. ama o da pek hoş değil. çok daha iyi ve hoş duran elbiseler var. iyice araştır derim.

Evet kibarlık,görgü doğuştan gelen şeyler değil malesef arkadaşım.
Mesela ben konu sahibi gibi biri olsaydım onun eklediği elbiselere şunu yazardım:

Iyyyy ikisi de iğrenç!
Çok zevksizsin kusura bakma

Ama şükürler olsun ki ince bir bayanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…