Ben en iyisi birikim yapayım gerçi üç beş bişey var ama fazla mal göz çıkarmazO zaman sen de harcıyorum diye al gizli gizli biriktir. Şöyle güzel bi harca onun parasını dara düşsün bakalım napıyor.. böyle saçma bi akıl vereceğim aklıma gelmezdi inan
Yemeyenin malını yerler bi yerde doğru bu da
İyi yapmışsın haketmişsin ayrıca akıllı kızmışsın.Ben sazanım biraz düşünmeden taşınmadan çok hareket ederim ve sonunda da hep zararını görmüşümdürCnm uzuldum durumuna.benim de daha once evlilik yapmis cocugu olan bi sevgilim vardi.nafaka oduyordu ayrica eski esi her hafta telefon acip para istiyordu hatta bi ara makyaj malzemesi almis borclanms onu odemek icin bile para istiyordu.sevgilimin maddi durumu da kotuydu ona ragmen cebindeki son paraya kadar cocugunun masraflari icin eski esine gonderiyordu.ben bunu gordum ve onunla ciddi bi gelecek olmayacgni anladm.evlenelm fln diyordu ama bn yol yakinken döndum.cunku benim zoruma giderdi aksama kadar calisip eski esine cocuguna para gondercek parasi olmadigi zmn da mecbur bnm calistigim parayi gondercekti.
Cnm bi de esin eski esinden olan cocuguna ev alacakmis o zmn seninle olan cocugna da alsin.ben olsam oyle derdim.onunki can da seninki patlican miİyi yapmışsın haketmişsin ayrıca akıllı kızmışsın.Ben sazanım biraz düşünmeden taşınmadan çok hareket ederim ve sonunda da hep zararını görmüşümdür
Canım her çocuğuna alacağını söyledi o en büyükleri olduğu için birde evlilik işi falan yani öncelik onda tabiCnm bi de esin eski esinden olan cocuguna ev alacakmis o zmn seninle olan cocugna da alsin.ben olsam oyle derdim.onunki can da seninki patlican mi
Anlamıyor sakinde konuştum agresifde konuştum yok anlamıyor birde ben üsteledikçe artık gelen mesajlarıda siliyor şaştım kaldım anlayacağınızEşin çok mu iyi niyetli saf mı anlayamadım. Nafaka bağlanmış zaten çocuklar için, kadın da çalışıyor, hala ne ev kirası, ne mutfak masrafı bu? Yetmez gibi bir de keyfi para istemek... Adımlarını çok dikkatli atman gerek, bu hatunun derdi sizin aranızı bozmak. Benim aklıma başka bir şey gelmiyor. Bak sizin bir bebeğiniz olmuş, sadece kendinin değil onun da geleceğini düşünmen gerek. Eşinle sakin sakin konuşup gözünü açman lazım. Olay iyi babalıktan çıkmış ama hatun hala adamın nufusundan çıkamamış!
Huzur mu kaldı eşim konuşacak noktaya gelmedi hiç şikayetçi değil deli ediyor beniNe alaka ya kuma gelmişin gbi .. nafaka neyse ödesin ( ki çalışıyomuş ihtiyacı bile yoktr) . Artk konuşsun eşiyle kendi masraflarımıza anca yetiyor desin. Çocuğuna verdiğine karışma ama.. Kısıtlasan bile yaptığndan dönmez huzurunuzun bozulduğuyla kalırsın
Anlamıyor sakinde konuştum agresifde konuştum yok anlamıyor birde ben üsteledikçe artık gelen mesajlarıda siliyor şaştım kaldım anlayacağınız
Nafakası ödeniyor ekstra para istiyor hatta eşimin bir ev sözü varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?