Eşimle kavga ettik az önce dedim ki çocuklarının ihtiyaçları için çocukların bir problemi için ne zaman aradı seni ben geldiğimden beri bana şu lazım bana bu lazım deyip duruyor dedim eşimin cevabı ise "hatırlamıyorum"oldu yani buradaki bir çok arkadaş zannediyor ki çocuklarının başında durdu evlenmedi fedakar anne diyor ama o kendi rahatı için burda durdu ailesiyle anlaşamadığı için gitti yemin ederim yaşadığı bu lüks hayatı ona hiçbir erkek sunamaz işine geldi evlenmediSizin de bebeğiniz varmış siz de madem öyle ekstra masraflar vs çıkarın kenara para koyun eşinizden gizli.
Böyle saçma sapan bir iş görmedim boşandığı kocasından para alıp bağış yapmak nasıl bir
gurursuzluk ve terbiyesizlik. Paran varsa bağış yaparsın yoksa yapmazsın.
Ayrıca önemli bir gerekçe olmadığı sürece de sürekli adama mesaj atması da terbiyesizlik.
Çocuklarla ilgili bir mesele olur tabi ki değil mesaj atmak görüşülür konuşulur da ama burda kadın
özellikle sizi rahatsız etmek için yapıyor gibi..
Siz de zaten bu kötü niyeti farkedip görüp sinir olmuşsunuz.
Arabanız var mı bilmiyorum ama araba aldırın varsada bir üst modelini aldırın yani yatırım yaptırın. çok rahatsızsınız çocuğunuz için birikim fonu açtırın. Bende sizin yerinizde olsam kıskanırdım. Rahat para harcamayı öğrenin. Para savuran bir tip değilsiniz anladığım kadarıyla. Eşinizde çok merhametli bir insansa gerçekten yardıma ihtiyaç duyan insanlara yardım etmesini ve merhametini gerçekten ihtiyaç sahibi olan insanlara yönlenrimeye çalışın. Eski eş istediğinde de bu ay yardım için paramızı bitirdik dersiniz. Aklıma başka bişey gelmedi. Sizede kolay gelsin sağlıkla büyüt yavrunuBenim canımı sıkan zaten eşimin hiç tepki vermemesi hiç şikayetlenmemesi bu durumda ister istemez kıskançlık oluyor.Eşim bizim ihtiyaçlarımızıda eksik etmez çok şükür eşimde sevmediğim bir huy çok fedakar olması bana bile bu kadar fedakar davranması beni sinirlendiriyor ve diyorum ki sen herşeye yetişemezsin mesela pazar alışverişini yaparken diyorum ki oğlunu gönder o alsın eşimde diyor ki iyi meyve sebze yi seçemiyor çürük çarık yemesinler
Bosanmislar bitmis gitmis.Cocuklara gereken nafakayi veriyorsa tamamdir kira pazar gormk falan ne alaka?Cocuklariyla ilgilencek tabi o kismina kimse karisamaz elbette ama ev almak falan ne anlam veremedim madem o derece ilgilencek niye bosanmislar garip geldi acikcasi.Nafakası ödeniyor ekstra para istiyor hatta eşimin bir ev sözü varmış
Esin merhametli falan değil gözleri kör ayritten saf benceEşimle kavga ettik az önce dedim ki çocuklarının ihtiyaçları için çocukların bir problemi için ne zaman aradı seni ben geldiğimden beri bana şu lazım bana bu lazım deyip duruyor dedim eşimin cevabı ise "hatırlamıyorum"oldu yani buradaki bir çok arkadaş zannediyor ki çocuklarının başında durdu evlenmedi fedakar anne diyor ama o kendi rahatı için burda durdu ailesiyle anlaşamadığı için gitti yemin ederim yaşadığı bu lüks hayatı ona hiçbir erkek sunamaz işine geldi evlenmedi
Esin merhametli falan değil gözleri kör ayritten saf benceEşimle kavga ettik az önce dedim ki çocuklarının ihtiyaçları için çocukların bir problemi için ne zaman aradı seni ben geldiğimden beri bana şu lazım bana bu lazım deyip duruyor dedim eşimin cevabı ise "hatırlamıyorum"oldu yani buradaki bir çok arkadaş zannediyor ki çocuklarının başında durdu evlenmedi fedakar anne diyor ama o kendi rahatı için burda durdu ailesiyle anlaşamadığı için gitti yemin ederim yaşadığı bu lüks hayatı ona hiçbir erkek sunamaz işine geldi evlenmedi
Eşimle kavga ettik az önce dedim ki çocuklarının ihtiyaçları için çocukların bir problemi için ne zaman aradı seni ben geldiğimden beri bana şu lazım bana bu lazım deyip duruyor dedim eşimin cevabı ise "hatırlamıyorum"oldu yani buradaki bir çok arkadaş zannediyor ki çocuklarının başında durdu evlenmedi fedakar anne diyor ama o kendi rahatı için burda durdu ailesiyle anlaşamadığı için gitti yemin ederim yaşadığı bu lüks hayatı ona hiçbir erkek sunamaz işine geldi evlenmedi
Esim orta halli esnaf diyor sonra da o kadin boyle luks hayati bulamaz diyor..kadin para istiyor diyor sonra mevzu oara degil aramasi diyor bence hayli karisik konu sahibinin kafasi ve sanirim kocasinin tepkisizligi kadina karsi ofke duymasina sebep oluyor.haliyle normal bir istekte de bulunsa kadin yadirgayacak hale geliyor.buna sebepte eş.ne yazik kiİyi de siz bu eski eşinin zamanlı zamansız aramasından mesaj göndermesinden rahatsız olduğunuzu söylediğinizde eşiniz ne diyor? Nasıl bir tepki veriyor? Bakın çocuklar için aramıyor diyorsunuz..
bana şu lazım bu lazım diye kadın hala onla evliymiş kocası gibi istediği zaman istediğini alması için arıyor. Eşinizin de bundan rahatsız olmaması da tuhaf ama.. Ben gerçekten anlamadım.
Esim orta halli esnaf diyor sonra da o kadin boyle luks hayati bulamaz diyor..kadin para istiyor diyor sonra mevzu oara degil aramasi diyor bence hayli karisik konu sahibinin kafasi ve sanirim kocasinin tepkisizligi kadina karsi ofke duymasina sebep oluyor.haliyle normal bir istekte de bulunsa kadin yadirgayacak hale geliyor.buna sebepte eş.ne yazik ki
Çok teşekkür ederim.Arabanız var mı bilmiyorum ama araba aldırın varsada bir üst modelini aldırın yani yatırım yaptırın. çok rahatsızsınız çocuğunuz için birikim fonu açtırın. Bende sizin yerinizde olsam kıskanırdım. Rahat para harcamayı öğrenin. Para savuran bir tip değilsiniz anladığım kadarıyla. Eşinizde çok merhametli bir insansa gerçekten yardıma ihtiyaç duyan insanlara yardım etmesini ve merhametini gerçekten ihtiyaç sahibi olan insanlara yönlenrimeye çalışın. Eski eş istediğinde de bu ay yardım için paramızı bitirdik dersiniz. Aklıma başka bişey gelmedi. Sizede kolay gelsin sağlıkla büyüt yavrunu
Siz beni anlamak istemiyorsunuz anladım.Para artık ikinci planda kaldı diyorum kadının niyeti iyi değil ilk zamanlar mevzu paraydı fakat zamanla kadın kendini gösterme çabasına girdi ve beni asıl rahatsız eden konu bu şuan.Sizcede lüks yaşamıyor mu boşanmış bir kadın ailesinden kuruş almıyor kazandığını evinin hiç bir gideri için ayırmıyor bu sizcede oldukça lüks bir yaşam değilmi?Ayrıca en başta söyledim kira fatura yeme içmeyi eşim karşılıyor artı nafaka veriyor diye eşimin aylık kazancı 3 bin tl gibi bir fiyat olsa karşılayabilir mi sizce?Ben sadece yaşadığım hayata göre normal kazançlı dedim yani benim arabam yok hizmetçilerim yok eşim bana nasıl hayat sunuyorsa onu yaşıyorum çok şükür eksiğim gediğimde yok yani normal bir hayat sürüyorum.Dediğiniz gibi şuan en başta eşime daha sonrada eski eşine karşı çok öfkeliyim bana saygısızlık yapıldığını hissediyorum en büyük öfkem buEsim orta halli esnaf diyor sonra da o kadin boyle luks hayati bulamaz diyor..kadin para istiyor diyor sonra mevzu oara degil aramasi diyor bence hayli karisik konu sahibinin kafasi ve sanirim kocasinin tepkisizligi kadina karsi ofke duymasina sebep oluyor.haliyle normal bir istekte de bulunsa kadin yadirgayacak hale geliyor.buna sebepte eş.ne yazik ki
Artık anlamak istemiyorum açıkçası buraya yazdığım bütün kaygılarımı söyledim eşime susuyor sadece bu böyle devam edip gidecek herhaldeBenim anladığım kadarıyla orta halli değil konu sahibinin eşi oldukça durumu iyi ve konu sahibide
eski eşin olur olmaz sürekli kendi şahsi ihtiyaçları için mesaj atarak ne koparsam kar mantığında olmasından rahatsız ama asıl
tuhaf olan eşinin tavrı asıl ki konu sahibide zaten bunu farketmiş hatta önceki sayfalarda eşime
söyledim eğer siz ikinizde tekrar beraber olmak istiyorsanız ben aradan çekileyim demiş yani kadın da
daha ne desin. Bence haklı bu konuda.. Konu sahibinin eşi de eski eş de garip davranıyor ve kadın da
haliyle ikisine de kızıyor. Burda bence de en büyük suç eşinde tabi ki ben açıkcası adamı anlayamadım.
Valla bi desinler aradan çekil diye koştura koştura dönecem memleketimeMadem niye senle evlendi geri onla evlenseydi çakallar ya tam çok kızdım şimdi
Ha tamda anlatmak istediğim ben normal kazancı var dedim çünkü gerçekten çok lüks yaşamıyoruz iki evi geçindirdiği için kazandığı para 2 ye bölünüyor yani normal şartlarda yaşıyoruzAyrıca konu sahibi bence senin haberin yok bu adam zengin. Kenara köşeye bişey koyamamanızın sebebi 2 ev geçindirmesi. Ben yanlış anlamadıysam 5 bin falan koparıyor her ay bu kadın..nafaka kira pazar.. kaba bi hesap yap koy eşinin önüne.
Yine normal şartlarda yaşa ama birikimini de yap. O kadına para yedirme bence. Çok sinir oldum ben. Nafakası neyse alır geçinir bunun dışında çocuklarına hediye alsın babası tatile götürsün gezdirsin ama kadının eline para saymasın buna izin vermeHa tamda anlatmak istediğim ben normal kazancı var dedim çünkü gerçekten çok lüks yaşamıyoruz iki evi geçindirdiği için kazandığı para 2 ye bölünüyor yani normal şartlarda yaşıyoruz
İşte o kadına para vermesini engelleyemiyorum ben kızdıkça gizli gizli veriyor mesajları siliyorYine normal şartlarda yaşa ama birikimini de yap. O kadına para yedirme bence. Çok sinir oldum ben. Nafakası neyse alır geçinir bunun dışında çocuklarına hediye alsın babası tatile götürsün gezdirsin ama kadının eline para saymasın buna izin verme
O zaman sen de harcıyorum diye al gizli gizli biriktir. Şöyle güzel bi harca onun parasını dara düşsün bakalım napıyor.. böyle saçma bi akıl vereceğim aklıma gelmezdi inanİşte o kadına para vermesini engelleyemiyorum ben kızdıkça gizli gizli veriyor mesajları siliyor
Valla doğruO zaman sen de harcıyorum diye al gizli gizli biriktir. Şöyle güzel bi harca onun parasını dara düşsün bakalım napıyor.. böyle saçma bi akıl vereceğim aklıma gelmezdi inan
Yemeyenin malını yerler bi yerde doğru bu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?