- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
- Konu Sahibi Pa-NickYok
-
Bunu ilk yapan benmiyimki? Yapiliyor hic denk gelmedinizmi? sonrada taşınıyor gerekli yereburasının derim var bölümü olduğunu anlamayıp ısrarla geyik yapmak istedim diyen üyeye ne denir?
cevabı ver yeter,kalkana ihtiyaç yok.
Tabi sen nasilsa gidicisin, gider ayak milletin de başini yakacan dimi?Niye kızdınızkı bukadar ? birazdan taşırlar zaten merak etmeyin, içinizi dökün bana kızmak isteyenler burdan daha güzel kızabilsinler diye açtım.
Biraz da gırgır, sohbet olur diye düşünüstüm ama burdan çok ban çıkacağa benziyor efenimmm
Bunu ilk yapan benmiyimki? Yapiliyor hic denk gelmedinizmi? sonrada taşınıyor gerekli yere
Diğer konuya bi göndermeydi sadece, sohbet olur belki diye..Ne yiyip ne içip konu açıyorsunuz anlamıyorum cidden.
Konu sahibiyle alakasi yok ya, geyik olsun diye actim dedimya. gerilmek adına degildi.Ya bu konuyu büyütmeye bu kadar gerek var mı ben anlayamadım açıkçası. Siz bir seferde 30-40 kişi ağırlamaktan memnun olabilirsiniz ama başkası 30-40 kişiyi tek seferde ağırlayamaz. Bundan hoşlanmaz ve memnun olmaz. Kalabalık misafir ağırlamak bir zorunlulukmuş gibi konuşmak konu sahibini de üzer.
Diğer konuya bi göndermeydi sadece, sohbet olur belki diye..
Amma kizdiniz bugun bana haa
Sen niye sinirlendin panickBunu ilk yapan benmiyimki? Yapiliyor hic denk gelmedinizmi? sonrada taşınıyor gerekli yere
Ben severim :):))
Duramadın di mi?
Ben hiç sevmem
ÖSohbet bölümü mü burası. Yeni olup bilmeden yanlış yere konu açıldığında taşınıyor ve konu sahibi uyarılıyor ama sizin gibi bile bile açanlar banlanıyor onu biliyor musunuz?
Acil diye tagliyorsunuz bunun amacı ne?
Gönderme yapılan mevzu da sanırsınız dünya meselesi. Çocuk gibisiniz cidden.
Cok kiziolar bana burda nolur kurtar beni :)):))
Duramadın di mi?
Ben hiç sevmem :)
Konu sahibi şu an kafamdaki profilin şu; misafir gelince keklere kurdele takıp, pembiş tabaklarda, minyatür bisiklet ve alışveriş sepetlerinde çikolata ve şekerleme ile servis yapan kadın tiplemesi.
Cidden öyle bir havan var.
Konu sahibi şu an kafamdaki profilin şu; misafir gelince keklere kurdele takıp, pembiş tabaklarda, minyatür bisiklet ve alışveriş sepetlerinde çikolata ve şekerleme ile servis yapan kadın tiplemesi.
Cidden o soruş şeklin, emolarınla öyle bir havan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?