Kızlarrrr bi bakınnn acilll

Tabi sen nasilsa gidicisin, gider ayak milletin de başini yakacan dimi? Valla bravo agir tahrik de ustunuze yok.

Ya bu konuyu büyütmeye bu kadar gerek var mı ben anlayamadım açıkçası. Siz bir seferde 30-40 kişi ağırlamaktan memnun olabilirsiniz ama başkası 30-40 kişiyi tek seferde ağırlayamaz. Bundan hoşlanmaz ve memnun olmaz. Kalabalık misafir ağırlamak bir zorunlulukmuş gibi konuşmak konu sahibini de üzer.

Dert dışında her sey buraya açılıyor o konuda hak veriyorum ama böyle bir başlık açıp dalga geçer gibi kurduğunuz cümle hoş olmamış. Gerçekten sorusuna yanit arayanlar var burda onların konuları alta dusuyor. En azından benim dikkatimi sizin konunuz çekti ilk bakışta.

Konu sahibiyle alakasi yok ya, geyik olsun diye actim dedimya. gerilmek adına degildi.
Birazdan taşınır konu zaten

Diğer konuya bi göndermeydi sadece, sohbet olur belki diye..
Amma kizdiniz bugun bana haa

Sohbet bölümü mü burası. Yeni olup bilmeden yanlış yere konu açıldığında taşınıyor ve konu sahibi uyarılıyor ama sizin gibi bile bile açanlar banlanıyor onu biliyor musunuz?
Acil diye tagliyorsunuz bunun amacı ne?
Gönderme yapılan mevzu da sanırsınız dünya meselesi. Çocuk gibisiniz cidden.

Konu sahibi şu an kafamdaki profilin şu; misafir gelince keklere kurdele takıp, pembiş tabaklarda, minyatür bisiklet ve alışveriş sepetlerinde çikolata ve şekerleme ile servis yapan kadın tiplemesi.

Cidden o soruş şeklin, emolarınla öyle bir havan var.

Cnm bi ego bi kompleks problemi var galiba. Başkasının konusuna karşılık konu açmak nedir. Herkesin bir derdi var paylaşmak için açıyor kimisi sana uyar kimisi uymaz herkes bir değil. Komiksin ama itici komiklerden böyle ayyy yazık bu da böyle işte denenlerden. Normal hayatta bastırılan birisin sanırım burda acısını çıkarıyorsun olsun bi tedaviyle kurtulursun bu durumdan kuzum.

Ö
:))
Duramadın di mi?

Ben hiç sevmem :)
Cok kiziolar bana burda nolur kurtar beni :))

misafir sevmeyenlerin aniden gelişi ve sunumsuz yakalanmam

neyesi ki alelacele geyik amaçlı bi konu açabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…