- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
- Konu Sahibi Pa-NickYok
-
Bisi yok tatlım, şuanda site sakinlerinin bana karşı tavırlarını ölçüyorum sessizce :))Ben severim :)
Misafirliğe gitmeyi de ağırlamayıda
bilimsel araştırma yaniBisi yok tatlım, şuanda site sakinlerinin bana karşı tavırlarını ölçüyorum sessizce :))
Ben sana sonra anlatırım
Siz bana neden bukadar sinirlendiniz bunu bi devlet meselesi haline getirdiniz acaba? :)Sohbet bölümü mü burası. Yeni olup bilmeden yanlış yere konu açıldığında taşınıyor ve konu sahibi uyarılıyor ama sizin gibi bile bile açanlar banlanıyor onu biliyor musunuz?
Acil diye tagliyorsunuz bunun amacı ne?
Gönderme yapılan mevzu da sanırsınız dünya meselesi. Çocuk gibisiniz cidden.
Olay biraz farklı aslında :)Uuu ne kadar da acil bir konu
Sevdiğim birlikte olmaktan hoşlandığım kişilerse sıkıntı yok. Ama diğer türlü sevmem.çağırmam da zaten
Siz bana neden bukadar sinirlendiniz bunu bi devlet meselesi haline getirdiniz acaba? :)
Ya konuya misafir ağırlamaktan hoşlanmıyorum yazmıştım ben, benimle beraber 10 kişi falan daha yazmış. Susuleta falan da yazmış.Ben severim :)
Misafirliğe gitmeyi de ağırlamayıda
Aaaa tartışma çikmadı tatlım sohbet ettik diyelim.Ya konuya misafir ağırlamaktan hoşlanmıyorum yazmıştım ben, benimle beraber 10 kişi falan daha yazmış. Susuleta falan da yazmış.
Panik de bize bayağı kızdı yani bu duruma neden kızdı anlamadım ama misafir sevmiyorum da ne demek çevreniz olsa misafir seversiniz falan yazmış. Öyle olunca tartışma çıktı çok hafif. Susuyla panik arasında.
Aslında konuyu kapatmıştık ama şimdi niye böyle bir konu açtı bilmiyorum. Muzurluk olsun diye herhalde
Özelden mesaj atsana bana canımBisi yok tatlım, şuanda site sakinlerinin bana karşı tavırlarını ölçüyorum sessizce :))
Ben sana sonra anlatırım
çok iyimsersiniz benceKonu sahibiyle alakasi yok ya, geyik olsun diye actim dedimya. gerilmek adına degildi.
Birazdan taşınır konu zaten
Ben önüne geçeyim canım kendimi feda edeyim beni taşlayınOlay biraz farklı aslında :)
Bişiden esinlenerek geyik bi sohbet olusturmak istedim ama resmen taşlanıyorummmm :)
Tamamen geyik amaçliydi, konunun acildigi yer yanlis evet ama diger konunun ustune espri olsun diye.Ben acil denince merak ediyorum ciddi bir şey mi var. Bulundukları yerin basit kurallarına uyamayan ve gereksiz bir mevzuda acil diyebilen insanlardan hoşlanmıyorum sadece.
Gidersek de canımız sagolsun napalım :)çok iyimsersiniz bencebu konu taşınsa da ben de gidicisiniz diyorum 30 kişinin geçerken uğramasını tabiki sevmem. gelecekse haberli gelir 30 kişi. ona göre hazırlık yapılır öncesinde. sizin diğer konuda bahsettiğiniz hastalık durumu daha farklı (ki bence hasta evinde de 30 kişi son derece anlamsız ya neyse)
misafir sevme sevmeme meselesi değil bu. ben severim misafir ama kafa dengim sevdiğim insansa severim. yoksa eşimin sülalesi eve doluşsa bundan zerrece keyif almam
Gidersek de canımız sagolsun napalım :)
Direk misafir diye actimki herkes bi habermiş diger konudan aslinda coğuda şaka olduğunu anlar normal sohbete devam ederiz diye duşündüm.
Konu sahibi hakliydi bencede, orda bi sorun yok..
Ama ben olsam yinede bi kuruyemis, biskuvi filan verirdim cayin yanina :))
Ay yerim ben seni, yok kız kimse kimseyi taşlayamaz merak etme.Ben önüne geçeyim canım kendimi feda edeyim beni taşlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?