- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
- Konu Sahibi Pa-NickYok
-
Sendemi ya? kim boyle bisi dedi sence herkesin aynı şeyi istemek zorunda oldugunumu savunuyorum?Pa-NickYok herkes senin gibi misafir sevmek zorunda mı? herkes her konuda senle aynı düşünmek zorunda mı?
Dalga geçme ? hayır ben dogum tarihine gore yorum yaptim, bana gore kücüksün..Siz benim yaşımla dalga gecme yetkisine nerden sahip oluyorsunuz? ayrıca kib.lendiniz evli barklı insanlarız biraz medeni olun ya
Yazmayım cvp vermeyim diyorum duramiyorum, olay normal bi fikir ayriliğini gecti bambaska
Dalga geçme ? hayır ben dogum tarihine gore yorum yaptim, bana gore kücüksün..
Herkes kerkesi kibler canım bende suan seni kibliyorum napcaZ ?
Tehlikeli diyoya şimdide tehditmi ediyosun diyenler cikacaktir..
Tehlikeli diyoya şimdide tehditmi ediyosun diyenler cikacaktir..
Napsaydim?O, bu değil de ben kendinizi bu kadar övüp beşe beş cvp halinize hayran kaldım... tebrix.
Pardon ?Simariklik da buyuk dert.
Simariklik diyorum, buyuk dert.Pardon ?
Bugun cocuklar yok, azdan gelirler, bu kaflarin arasinda bide hamur yogurdum, lahmacun icimide hazirladim sadece sicak sicak pişirmesi kaldi.Panik sen millete laf yetiştirirken ben banyoyu cifledim he mis gibi oldu.
İstenmeyen misafir gelirse pasaklı görmesin bari
Haa sizde öyle düsünüyorsanız, ozaman beylik silahımı alıp...Simariklik diyorum, buyuk dert.
Baska uyenin konusuna cevaben acil baslikli bdv konusu acmaniz, bdvde konularin icinde bile geyik yapmak ban sebebi oluyorken "geyik icin actim ya ne kiziyorsunuz, mune tasisin" tavriniz simariklik diyorum.
Buyurun benimMune takacak gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?