- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
- Konu Sahibi Pa-NickYok
-
Ne alaka ??? Yazdigim seyle misafirperverligi bana anlatirmisin?Bumu misafirperver haliniz
Fırsat oldukca neden olmasin, ben sohbeti severimPek espritüelmişsin tatlım çok güldüm hep aç geyik sohbetlerine hep geleyim :)
Ne alaka ??? Yazdigim seyle misafirperverligi bana anlatirmisin?
Sen önce nick alıntılığı yapmayı bırak bence..
Patent matent yok ama seni ben, beni sen zannedebilirler cunku belirgin bi nick..Yuh ama artık... patenti sizde mi pardon ???
Ayrica baska bisi sordum.benim yazdigim seyle.misafirlerverlik ne alaka onu aciklayacaktin ??Yuh ama artık... patenti sizde mi pardon ???
Patent matent yok ama seni ben, beni sen zannedebilirler cunku belirgin bi nick..
Ve rahatsiz oluyorum
Size neyse neden kendinizi yorup cvp verme zahmetinde bulundunuz?Bize ne misafir sevip sevmediginizden?
Ayrica baska bisi sordum.benim yazdigim seyle.misafirlerverlik ne alaka onu aciklayacaktin ??
Hala ne alaka diyosun..Ne alaka gerçekten???
Okuyoruz sonucta, sacmalik gorunce mudahale etmezsek sirke doner burası. Boyle geyik amacli bdvyi isgal etmeyin lutfen.Size neyse neden kendinizi yorup cvp verme zahmetinde bulundunuz?
Canıniz birilerine laf sokmak istedigi icin olabilirmi ? :)
Valla seni tanımıyorum , hiçbirşeyide büyütmüyorum ben sadece uyarayım dedimBence kizmayacak, hadi geyik olsun,geyik bolumune actigmizda kimse sohbete katilmiyo buuzden bdv bolumune actim diye onlarca konu okudum.
Bu konulari bitek benmi gordum yani baska gören kimse olmadimi?
Mune de bu konuları gerekli bolüme taşıdı sohbet farkli yerde devam etti.
Bunu bukadar buyuten herkesin bana muthiş sempatisi oldugunu dusunuyorum :))
Mune diledikleri her neyse yerine getirde rahatlasinlar sana zahmet :)
Bende senin evine gelmeyi hiç düsünmemiştim zaten, sen önce biraz daha büyü ondan sonra karar verirsin ne şekil misafirler isteyip istemeyecegine..Emir kipiyle konuşamazsınız benimle.
'Nick' konusuna gelince sizde de benzer bi durum olduğunu sonradan farkettim ve rahatsız olmanızda beni alakadar etmez sonucta birsürü farklı sitede rastlamak mümkün bi "siz" değilsiniz yani.
Misafirperver görünme cabanızı kastettim bu kadar sivri dilli ve durmadan kendini övmeniz tuhaf ben şahsen evimde böyle bi misafir agırlayamam.
Şaka mı ya acil diye yazıp resmen dalga gecmissiniz yani iyi seviyosaniz hergün misafir çağırınKızlar misafir seviyormusunuz?
Bana sorarsanız ben çok seviyorum
Hala ne alaka diyosun..
Onun cevabini verdm, ben diyorumki deminki yazdigim cevaba karşılık olarak bumu sizin misafirperverliğiniz dedinya??
Iste bende ona ne alaka diyorum?
Neden cvp veremiyosun??
Bende senin evine gelmeyi hiç düsünmemiştim zaten, sen önce biraz daha büyü ondan sonra karar verirsin ne şekil misafirler isteyip istemeyecegine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?